EmediateAd

BellaHelena Kauneushoitola Oulu 044-5522802 Avoinna ma-pe 09-18 la 09-17

BellaHelenan Lahjakortit Myynnissä

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Sothys Paris Baroque

01
  • joulu

  • 2015

BellaHelenan Lahjakortit Myynnissä

BellaHelenan Lahjakortit Myynnissä

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Lahjakortit Joulu 2015

BellaHelenan Lahjakortit Myynnissä +100€ Lahjakorteista -20€ Alennus Jouluaattoon Asti OSTA LAHJAKORTTI NYT

Kauneushoitola BellaHelenan lahjakortti on todella hyvä lahjaidea. Nyt kannattaa ostaa BellaHelenan lahjakortti, saat sen alennettuun -20€ hintaan kun ostat +100,00€ lahjakortin. Esimerkki: Ostat 100€ lahjakortin, mutta maksat siitä kassalla vain 80€. Lahjakortit ovat voimassa 4kk, joten aikaa on käydä kauneudenhoidossa. Lahjakortit käyvät kaikkiin BellaHelenan kauneudenhoitopalveluihin ja tuoteostoihin. Tarjous on voimassa jouluaattoon 2015 asti.

 

Ihanat Sothys Joululahjat Saapuneet Kauneushoitolaan

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Sothys Paris Baroque Facebook

Sothys Paris on kauneushoitolatuote, jolla on useita eri ihotyypeille sopivia taylor made kasvohoitoja ja kasvohoitotuotteita. Kauneushoitolan kosmetologit ovat asiaan vihkiytyneitä alan ammattilaisia. Kauneushoitola BellaHelena edustaa Oulussa Sothys Paris tuotteita,-hoitoja ja -mekkejä. Kauneushoitoon saapuvaa asiakas voi kokea jotain ainutlaatuista.

Tänä Jouluna voit aloittaa tämän polun ostamalla Kauneushoitola BellaHelenan lahjakortin tai ihanan Sothys joululahjapakkauksen. Voiko parempaa lahjaa naiselle olla olemassa?

KAuneushoitola BellaHelena Oulu Sothys Joululahjapakkaus  Upea Lahjakortti 80€ Kauneushoitola BellaHelena Oulu Upea Tähtitarjous Lahjakortti 100€ Kauneushoitola BellaHelena Oulu Upea Lahjakortti 150€ Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Sothys Kauneushoitola Oulussa Kauneushoitola BellaHelena 2 vuotta SKY kosmetologi Helena Tauriainen

Kauneushoitola BellaHelenassa Tehdään Kauneusmatkoja, Jotka Päättyvät Aina Upeasti. Nyt Myös Jäätävän Upeat 3D Kulmat BellaHelenasta

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Sothys Paris Baroque

BellaHelenan Lahjakortit Myynnissä

 

No comments so far!

You must be logged in to post a comment.
Cxense Display