EmediateAd

BellaHelena Kauneushoitola Oulu 044-5522802 Avoinna ma-pe 09-18 la 09-17

Dermia Solution Anti-Age Kasvohoito Uutuus Nyt Oulussa

28
  • marras

  • 2016

Dermia Solution Anti-Age Kasvohoito Uutuus Nyt Oulussa

Dermia Solution Anti-Age Kasvohoito Uutuus Nyt Oulussa  Kauneushoitola BellaHelena  SOITA 044-5522802 Ja Varaa Aika Uutuus Kasvohoitoon.

lahjakortit-bellahelena-kaleva-nappaa-filehteen-2016-keep-calm

Dermia Solution Anti-Age Kasvohoidot Edustavat Alan Huippua

Anti-age kasvohoidot ovat kehittyneet valtavasti viimeisen 5 vuoden aikana. Yhä parempi teknologia mahdollistaa ainutlaatuisen hyviä kasvohoitoja. Dermia Solution anti-age kasvohoidot ja -aineet edustavat alan viimeisintä osaamista. Tulokset heti ensimmäisen hoidon jälkeen ovat uskomattoman hyviä – LUE LISÄÄ!

Dermia Solution Anti-Age Kasvohoito Skinfaktor Laitteilla Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

Dermia Solution Anti-Age Kasvohoidot Nyt Oulussa

Dermia Solution anti-age kasvohoidot perustuvat biorevitalisaatio hoitoon, jonka avulla saadaan iho toimimaan täydellä kapasiteetilla. Ihon toiminta elävöityy näkyvästi, nopeasti ja pysyvästi. Hoitotekniikka synnyttää ihoon mikrokanavia, joita pitkin tehoaineet imeytyvät optimaalisesti. Iho herää korjaamaan itseään. Sterileillä Skinfaktor -laitteilla tehtävä kolmivaiheinen kasvohoito on erittäin tehokas. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan uskomattomia tuloksia, mutta suosittelemme kahden tai kolmen hoidon -sarjahoitoa kotihoitotuotteineen, joka suunnitellaan sinulle yksilöllisesti! 

Voiko Dermia Solution Anti-Age Kasvohoito Olla Näin Hyvä? Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland 2016

Voiko yksi kasvohoito olla näin hyvä? Millaisia tuloksia Dermia Solution anti-age kasvohoidoilla saadaan aikaan?

Yli 40 vuoden kokemus ihonhoidosta, tehokkaat seerumit

Dermia Solution anti-age kasvohoitokonsepti on toimiva. Hoitokartoitus, kuorinta, mikroneulaus, naamio ja hoitoaineet muodostavat taylormade -hoitokokonaisuuden. Kasvohoidot aloitetaan aina henkilökohtaisella konsultaatiolla, johon sisältyy seuraavaa:

  • oman hoitohistoriasi läpikäyminen (kosmetologia ja kosmetiikka); hoitolakäynnit, kotihoidot, käyttämäsi kosmetiikka
  • lähtötilanteen selvittäminen; ihosi koostumus ja nykytila (voidaan tehdä kasvoanalyysi kuvantamislaitteella)

Henkilökohtaisen kasvojenhoitokonsultaation tavoitteena on laatia sinun kasvohoidoillesi Dermia Solution aineista ja hoidoista ”resepti” jolla asetetut tavoitteet saavutetaan. Hoidot keskittyvät vahvistamaan, ravitsemaan ja tasapainottamaan ihoa. Dermia Solution kasvohoidoissa käytetään erityisen tehokkaita seerumeja, mutta myös ainutlaatuisia patentoituja steriilipäisiä mikroneulauslaitteita.

Mihin Dermia Solution Anti-Age Hoitojen Teho Perustuu?

Dermia Solution Anti-Age Kasvohoito Skinfaktor Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

Dermia Solution kasvohoidoissa iho kuoritaan hellävaraisesti jatehokkaasti hedelmähappokuorinnalla. Hoidon kuorinta-aineet valmistetaan Espanjassa. Espanjalaisia hedelmähappokuorintaa, sen vaikuttavia aineita pidetään maailman parhaina. Ihoon tehdään mekaanista käsittelyä joko kahdella tai kolmella hoitolaitteella. Steriilin hionnan ja mikroneulauksen tarkoitus on herättää iho aktiiviseksi (käsittelyn jälkeen iho hieman punoittaa). Skinfaktor -hoitotekniikka synnyttää ihoon mikrokanavia, joita pitkin tehoaineet voivat imeytyä optimaalisesti. Tämä tapahtuu erityisen aktiivisen naamion/maskin alla.

Helena Dermia Solution Anti-Age Kasvohoidossa Marbella Espanja Skinfator Gisella

Iho herää korjaamaan itseään. Kysymyksessä on maailman ensimmäinen mikroaktivointiprosessi, joka hoitaa, korjaa ja pehmentää ihoa hellävaraisesti. Lopputuloksena iho tuntuu raikkaalta, tiukentuneelta ja hyvin kosteutetulta. Dermia Solution kasvohoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille – miehille ja naisille.

Uurteet ja Rypyt Häviävät Tunnissa

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Skinfaktor tulokset ennen ja jälkeen Espanjassa

Dermia Solution kasvohoidoilla on saavutettu hyviä näkyviä tuloksia mm. Australia ja Espanjassa, joissa hoitoja on jo ehditty tehdä tuhansille ihmisille. Dermia Solution hoitojen 3. steriili hoitolaite on kehitetty uurteiden ja juonteiden käsittelyyn (botox neulahoitoja tai kiristysleikkausta ei tarvita). Mikäli et tarvitse uurteiden/ ryppyjen tasoitusta kasvohoito voidaan tehdä ilman uurrekäsittelyä. Tällöin kasvohoito tehdään kahdella hoitolaitteella.

 

Dermia Solution Kosmetiikka On Pakattu Refill Pulloihin

refill_instructions_small_numbers

Dermia Solution kosmetiikka on pakattu näppäriin ´refill´-pulloihin. refill_product_shadow2

Ensimmäisen ostoksen jälkeen ostat kotiisi vain vaikuttavia aineita hygieenisissä vaihtopakkauksissa. Lasipulloa tai -purkkia sinun ei tarvite ostaa kuin yhden kerran. Säästät luontoa ja rahaa. The peace of mind products!

dermia

Esittelemme Uutuutta Perjantaina – Tule Kasvoanalyysiin!

Olemme tilanneet Dermia Solution maahantuojan Anita Hentisen BellaHelenaan perjantaiksi 02.12.2106 klo 10-17. Maahantuoja esittelee BellaHelenassa koko päivän anti-age kasvohoitouutuuksia. Noin kerran kuukaudessa (pe tai la) teemme myös kasvoanalyysejä (30min) edulliseen 20€ hintaan per kasvot (ovh 65€/asiakas).

kauneushoitola-bellahelena-beau-visage-skin-analysis

IHOANALYYSEJÄ KASVOILLE  Beau Visage Ihoanalyysi kertoo tarkan analyysin ihosi tämän hetkisestä todellisesta kunnosta. VARAA NYT AIKA Beau Visage kasvoanalyysiin (30min) Huomaa edullinen kampanja hinta 20€ (ovh 65€). Vapaat ajat voit katsoa/varata netissä Avoinna24 sivuilla, etsi kasvoanalyysiä kuvantamislaitteella https://bellahelena.avoinna24.fi/company/

 

Kasvojen Anti-Age sarjahoito 2x  + Hoitotuotteet 3kk

Olisitko kiinnostunut tehokkaasta Dermia Solution anti-age kasvohoitopaketista kevään aikana? Tarjoamme asiasta kiinnostuneille asiakkaille yksilöllistä taylormade luksushoitopakettia, jonka hoitotulokset ovat 100% varmoja. Kysy hoitokokonaisuuden hinta ja yksityiskohdat kosmetologiyrittäjä Helena Tauriaiselta.

 

Yrittäjä SKY-Kosmetologi Helena Tauriainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2016 Liiketiloissa

Tervetuloa Kauneushoitola BellaHelenaan 

Dermia Solution Anti-Age Kasvohoito Uutuus Nyt Oulussa Kauneushoitola BellaHelena

 

No comments so far!

You must be logged in to post a comment.
Cxense Display