Shares

Jäätävät Kestokulmat BellaHelenasta MaxBrows 3D Microblading Embroidery kulmakarvatekniikalla

Kulmien päivittäinen värjääminen ja rajaaminen loppuu vuosiksi.

Kauneushoitola BellaHelena KAleva nappaa.fi mainos maxbrows 3D kestokulmat Oulu
 • facebook
 • twitter
 • Google+
 • LinkedIn

BellaHelenassa tehdään kulmakarvojen 3D-kestopigmentointeja. 

3D-kulmakarvatekniikka (3d eyebrow embroidery) on uusi puolikestävä meikkaustekniikka, jolla saat todella siistit ja upeat kulmat. Kestokulmista käytetään myös nimeä microblading, joka viittaa tatuointitekniikalla tehtäviin kulmiin. Käyttämämme menetelmä on MaxBrows -embroidery.  Kulmien päivittäinen värjääminen ja rajaaminen loppuu useaksi vuodeksi.

Unohda kulmakynät, -värit, ja -siveltimet. Unohda myös hätiköity kulmien ehostus. Säästät hulppeasti aikaa, kun kulmia ei tarvitse jatkuvasti korjailla. Kestokulmien luonnollisen ja tyylikkään ilmeen vuoksi näytät hyvältä vuorokauden jokaisena hetkenä. Jos haluat huoletta harjoitella kuntosalilla, rentoutua lomalla tai loikoilla uima-altaalla, uusi 3D-kulmakarvatekniikka sopii juuri sinulle. Saat jäätävän upeat kulmat ja tyylikkään ilmeen vuosiksi eteenpäin…

 

3D-tekniikalla kestopigmentoitujen kulmien värit pysyvät kulmissa 1-3 vuotta riippuen siitä kuinka hyvin ihosi pitää väriä. Väri voidaan säätää alkuperäisen kulmakarvan värin mukaan, minkä ansiosta kulmakarvat näyttävät ja tuntuvat aidoilta (katso kuva). MaxBrow 3D tekniikassa väripigmenttejä viedään dermiksen (verinahan) ylempiin kerroksiin. Tästä johtuenMAXBROWS 3D-kulmakarvatekniikka on kulmien tatuointia turvallisempi menetelmä. MaxBrows kestopigmentointeja maahantuo ja kouluttaa yhteistyökumppanimme Universal Beauty Anita Hentinen-Haapalalla, hänellä on yli 10 vuoden kokemus kestopigmentoinneista ja kestopigmentoijien kouluttamisesta.

Hellävarainen, Yksilöllinen, Tarkkaan Suunniteltu Hoito

Maxbrows 3D kestokulmat technical picture Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Helena & Paris Oy
 • facebook
 • twitter
 • Google+
 • LinkedIn

Miten luodaan luonnolliset ja huippukauniit kulmat? Luotaessa täydellisen kauniita kulmia, työ aloitetaan kasvojen muodon tunnistamisella. Kasvoja löytyy kuutta eri perusmallia: ovaalit, pitkät, pyöreät, neliskulmaiset, sydämen- ja timantinmuotoiset. Kasvot voidaan jakaa kolmeen osaan: ylä-, keski- ja alaosa. Lisäksi tulee huomioida, että kasvojen puoliskot eivät koskaan ole symmetriset.  Myös kulmakarvan rakenne selvitetään (kuva yllä, oikea puoli), jotta päästään suunnittelemaan halutut yksilölliset kulmat. Tämän jälkeen… kulmat maalataan siveltimellä käyttäen mustetta. Näin syntynyttä suunnitteltua tulosta päästään tarkasti mittaamaan ja katsomaan peilistä. Heti, kun kulmat ovat halutun näköiset ja saman mittaiset, 3D-kulmien tekeminen kestopigmentoinnilla voidaan aloittaa kulmien voidepuudutuksella. MaxBrows tekniikalla saadaan aikaan luonnolliset, huippukauniit, kasvojen omia piirteitä korostavat kulmat.

3D-pigmentointi on uutta kauneusalalla. Tekniikka on kehitetty Japanissa ja on ollut jo pitkään olemassa. 3D-kulmakarvatekniikka on tarkempi, erittäin hellä, eikä se lävistä ihoa yhtä syvältä kuin perinteinen konetekniikka. Koneella laitettu pysyvä meikki on usein voimakkaampi ja näkyvämpi, kuin MaxBrows tekniikalla tehdyt kulmat. 3D-kestopigmentointi tehdään vain ihon pintaan ja siksi se on paljon kulmien tatuointia turvallisempi menetelmä. Väripigmenttejä viedään verinahan (dermis) ylempiin kerroksiin. Menetelmästä hyötyvät myös alopeetikot (alopecia areata).

Kulmien väri voidaan säätää alkuperäisen kulmakarvan värin mukaan, minkä ansiosta kulmakarvat näyttävät ja tuntuvat realistisilta. 3D-kulmakarvatekniikalla luodaan kulmakarvoille tausta ja täytetään tyhjät kohdat. Tuloksena on täyteläiset kulmakarvat, joiden ”3D-efekti” lisää kulmien realistisuutta. Menetelmällä väritetään ihon ylimpiä kerroksia, joissa väri pysyy vain 1-3 vuotta riippuen siitä kuinka hyvin iho pitää väriä.MaxBrows 3D-pigmentoinnissä käytettävä mineraaliväriaine on myrkytöntä. Kulmien käsittelyä ei käy kipeää. Kulmat puudutetaan aluksi voiteella ja puudutusta vahvennetaan käsittelyn alussa puudutusnesteellä. Koko toimenpide on ohi 2 tunnissa.

Mitä jos asiakkaalla on erityisen vaaleat kulmat?

Oman karvan väriin ei valitettavasti voi vaikuttaa muuten kuin kestovärjäyksellä. Kulmat voidaan värjätä ennen kestopigmentointia ja parantumis ajan jälkeen (4-6 viikkoa) kulmia voi taas värjätä normaalisti. Toisin sanoen, jos ottaa MaxBrows 3D -kestokulmat, niin omia vaaleita kulmia joutuu aina joskus kestovärjäämään. Normaalivärisiä tai tummempia kulmia ei tarvitse värjätä vuosiin. Kestopigmentoinnin idea on luonnollisen kauniit, joten omaa väriä ei ole tarkoitus huimasti muuttaa. Kannattaa muistaa, että MaxBrows 3D-kestokulmat ovat aina siistit, eikä rajoja tarvitse piirtää jopa päivä. Ei tarvitse värjätä, kauniit kulmat aina – suosittelen.

Minkälaisia värivaihtoehtoja 3D-kestokulmiin löytyy?

Kulmien väri valitaan yhdessä asiakkaan kanssa seuraavista väreistä:

skin, light brown, brown, dark brown, chocolate brown tai taube. Väriaine on nestemäistä, vesiliukoista mustetta, joka on kehitetty erityisesti 3D-kulmia varten, eikä se sisällä raskasmetalleja (myrkytön mineraaliväriaine).”

Kenelle hoito ei sovi?

3D-kestopigmentointi ei sovi raskaana oleville naisille, ei myöskään diabeetikoille eikä verenohennuslääkkeitä syöville henkilöille. Hoito ei myöskään sovi ihosairauksia, ihottumaa tai verenvuototautia poteville. Käyn nämä asiat aina läpi jokaisen asiakkaan kanssa ennen hoidon aloittamista. Täytämme asiakaslomakkeen.

Mitä hoito-ohjeita, kun käsittely on tehty?

Ensimmäisen käsittelykerran jalkeen kulmakarvat ovat selvästi tummemmat, jopa seuraavat kaksi viikkoa, paranemisprosessin alkaessa. Heti toimenpiteen jälkeen väri näyttää useimmiten kirkkaammalta ja terävemmältä. Väri alkaa vaaleta ja pehmetä seuraavien 3-14 päivän aikana. Kokonaisuudessaan hoidosta paraneminen kestää noin 6 viikkoa, minkä jälkeen 3D-kulmien todellinen väri on havaittavissa. Kehoitus: Ole kärsivällinen! Aluksi voi käydä jopa niin, että väri näyttää haalistuvan liikaa. Se voi myös voimistua. Odota tuo 6 viikkoa, niin lopullinen tulos alkaa näkyä. Värin kestoa ihossa ei pysty ennustamaan. Jokaisen iho reakoi eri tavalla käsittelyyn, mutta näitä ohjeita noudattamalla saavutetaan hyvät tulokset:

* Pidä kulmien alueet kosteana hoitavalla aineella koko sen ajan kun ulkoinen paraneminen on käynnissä. Tulehdyksen välttämiseksi käytä pumpulipuikkoja

* Älä hankaa, pyyhi tai raavi alueita. Käytä vain taputtelevia liikkeitä.

* Älä nuku kasvot tyynyä vasten etenkään muutamana ensimmäisenä yönä. Kulmien iho on täynnä pieniä rekiä, jotka ovat sulkeutumassa. Puristuksissa oleva kudos ei saa tarvitsemaansa verta ja menettää tästä johtuen enemmän väriä.

* Älä revi, äläkä rapsuta rupeja. Se voi johtaa pigmentin osittaiseen lähtemiseen. Aurinkovoiteen käyttö auttaa ehkäisemään värin vaalenemista 

* Ole uimatta, saunomatta kaksi viikkoa ja vältä ympäristöä, jossa on likaa ettei bakteerit pääse kontaktiin paranevien alueiden kanssa

Helena Tauriainen Maxbrows 3D kestokulmat technical picture Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Helena & Paris Oy
 • facebook
 • twitter
 • Google+
 • LinkedIn

Upeat MaxBrows 3D-kestokulmat BellaHelenasta

Varaa aika kestokulmien konsultointiin (kesto 3omin, hinta 0€), niin saat kaiken tarvittavan infon asiasta henkilökohtaisesti kulmien tekijältä. Olemme tehneet onnistuneita jäätävän upeita kestokulmia vuosia Oulussa. Alusta loppuun palvelumme (tarjoushinta 399€) sisältää: -konsultoinnin, suunnittelun, kulmien värjäyksen 1:1, peilauksen, puudutkset, 1.värinlisäyksen, 2.värinlisäyksen, hoito-ohjeet ja lopputarkastuksen. Jo tekemiämme kulmia (kuvapankki) pääset katselemaan, kun olet tehnyt hoitoaikavarauksen.

Yrittäjä-SKY-Kosmetologi-Helena-Tauriainen-Kauneushoitola-BellaHelena-Oulu-2017
 • facebook
 • twitter
 • Google+
 • LinkedIn

BellaHelenassa tehdään 3D-kestopigmentointeja kulmiin. Kestopigmentoinnit tekee joko alan huippu Suomessa (Anita) tai hänen kouluttama kosmetologi, joka on yrityksemme vakituinen työntekijä. Oemme tehneet kestopigmentointeja Oulussa vuodesta 2014. Kestopigmentoinnit on otettu hyvin vastaan BellaHelenan hoitoina. Voit katsoa asiakaskuviamme kauneushoitolassa kulmien suunnittelun aikana. Tervetuloa BellaHelenaan. VARAA AIKA NETISSÄ  

Jäätävät Kestokulmat BellaHelenasta MaxBrows 3D Embroidery Microblading kulmakarvatekniikalla

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena Tauriainen SKY Kosmetologi Botox Hyaluronihappo Täyteainehoidot Anita Viktor Kauneuskeskus Eleganssi Beauty Women with effect Helena & Paris Oy
 • facebook
 • twitter
 • Google+
 • LinkedIn

Kauneushoitola BellaHelenassa Tehdään Kauneusmatkoja, Jotka Päättyvät Aina Upeasti. LUE Täyttöhoitoja BellaHelenasta

Mesolangat Oulu Kauneushoitola BellaHelena väsyneiden kasvojen kohottaminen
 • facebook
 • twitter
 • Google+
 • LinkedIn
Jäätävät Kestokulmat BellaHelenasta MaxBrows 3D Embroidery Microblading

Shares

SIJAINTI

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

BELLAHELENA SOCIAL

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

© 2017 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

http://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2017 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa http://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje