LAHJAKORTIT

HELPOSTI VERKKOKAUPASTA
Siirry Kauppaan
LAHJAKORTIT

Lahjakortteja on todella helppo ostaa uudesta Holvi verkkokaupasta.

Valitset vain raha summan tai hoidon ja maksat ostoksesi verkkokaupassa. Saamme heti tiedon ostoksestasi ja postitamme lahjakortin lahjan saajalle yleensä samana päivänä.

Lahjakortin voi myös ostaa tai/ja noutaa kauneushoitolasta sovittuna ajankohtana. TARVITTAESSA LUE INFO

100€ LAHJAKORTTI

Lahjakortti on voimassa 4kk ostopäivästä ja käy maksuvälineenä kassalla 100 eurosta. Klikkaa ostsikkoa, niin pääset ostoksille!

150€ LAHJAKORTTI

Lahjakortti on voimassa 4kk ostopäivästä ja käy maksuvälineenä kassalla 150 eurosta. Klikkaa ostsikkoa, niin pääset ostoksille!

TÄYDELLINEN JALKAHOITO

Täydellisen jalkahoidon lahjakortti. Voimassa 4kk ostopäivästä lukien. Käy maksuvälineenä hoitoon kassalla. Klikkaa ostsikkoa, niin pääset ostoksille!

UUTUUS KASVOHOITO

Lahjakortti Dermia Solution uutuus kasvohoitoon. Klikkaa ostsikkoa, niin pääset ostoksille!

KIRJEENÄ LAHJANSAAJALLE

Kauneushoitola BellaHelenan lahjakortteja voi ostaa netin yli tietokooneella ja mobiililaitteilla. Lahjakortit ovat voimassa 4kk ostopäivästä. Lahjakortit postitetaan 1lk. kirjepostina viipymättä toivottuun osoitteeseen.

Ostoksilla voi myös käydä kauneushoitolassa, joka sijaitsee Oulun Kaupungintalon vieressä Sisustusliike Britan yläkerrassa. Omat ilmaiset parkkipaikat ylätasanteella heti vasemmalla (käynti sisäpihalta).

PIKATOIMITUS

Kauneushoitola BellaHelenan lahjakorttteja voi ostaa myös pikatoimituksena. Voimme vielä lahjakortin toivottuun osoitteeseen Oulun keskustan alueella jopa samana päivänä. Soitto kauneushoitolaan ennen lahjakortin ostoa verkkokaupasta, niin voidaan sopia pikatoimituksesta. Postiin kun ei ole enää luottamista.

SIJAINTI

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

BELLAHELENA SOCIAL

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Copyright Kauneushoitola BellaHelena 2017. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Copyright Helena & Paris Ltd. 2017, All Rights Reserved.

Share This