Shares

Mesolangat Oulu Kauneushoitola BellaHelena väsyneiden kasvojen kohottaminen
 • facebook
 • twitter
 • Google+
 • LinkedIn
Mesolangat Kohottaa Kasvojen Piirteitä – Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Mesolankojen avulla voidaan kohottaa laskeutuneita kasvoja. Toimenpiteessä käytetään ohuita steriilejä nano- tai cogilankoja, joista käytetään yleisnimitystä mesolangat. Lankoja asennetaan ihon alle kasvojen dermikseen tai rasvakerrokseen. Biohajoavat nanolangat liukenevat noin kolmessa kuukaudessa (cogilangat hitaammin), mutta kollageeniä kiihdyttävä ja ihoa kiinteyttävä vaikutus kestää hoitoalueella 1,5 – 2 vuotta. Lankoja on siis kahdenlaisia. Mesolankoja asennetaan yleensä putkineulojen avulla 10, 20 tai 30 kappaletta, kun taas vahvempia kiristäviä COG-lankoja (2-3 kpl) käytetään niin kutsuttujen bulldoggien kohottamiseen/ poistamiseen. Kenelle mesolangat sopivat? Puhutaan +40 vuotiaiden ihmisten kasvoista, joille hoitotoimenpiteellä saadaan uutta nuorekasta ilmettä muutamalla ja kohottamalla kasvojen laskeutunutta ihoa. Mistä on kysymys? Katso BellaHelena 3D Mesolangat Infographics kuva alla.

 

Mesolankoihin Tarvitaan Terveydenhoidon Ammattilainen

Kirjoitushetkellä Suomessa ei ole mesolankahoidoille valvovaa viranomaista. Valviran mukaan kauneudenhoidolliset pistoshoidot, kuten mesolangat ja hyaluronipistokset tulkitaan kuluttajaturvallisuuslain mukaisiksi ”muiksi kehonmuokkauspalveluiksi”, joiden valvonnasta vastaa toukokuusta 2016 alkaen turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes). Hoitoja suorittava henkilö  ( sairaanhoitaja) on viimekädessä vastuussa maahantuodun aineen turvallisuudesta ja käyttöohjeiden noudattamisesta hoidon aikana ja jälkeen. Suomen Kosmetologien yhdistyksen (SKY) puheenjohtajan mukaan yhdistys noudattaa suositusta, että pistoksia antavat vain terveydenhuollon ammattilaiset. Asiakkaan tulee itse varmistua siitä, että tekijä ei vain ole ammattilainen vaan, että hoitoa suorittava tekijä on sairaanhoitaja tai lääkäri. Suomessa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisteriä ylläpitää Valvira. Terveydenhoidon ammattilaisen tiedot voi tarkistaa nettiosoitteessa https://julkiterhikki.valvira.fi/ Mesolankoihin tarvitaan terveydenhoidon ammattilainen. Ikääntymistä ehkäisevä toimenpide, joka sopii kaikille, mutta eritysisesti ohutihoisille ja pieniryppyisille potilaille. Mesolankojen käyttö on turvallista oikein toimittuna. Mesolankojen käytön optimaalinen ikä alkaa 40 vuodesta, kasvojen alueella käytettynä.

Mesolankoja BellaHelenasta to 16.11.2017

Kauneushoitola BellaHelena tarjoaa asiakkailleen botox- ja hyaluronitäyttöhoitoja sekä mesolankoja ulkopuolisen palveluntuottajan kanssa erikseen ilmoitettavilla kauneusklinikka päivillä. Hoitojen turvallisuudesta ja laillisuudesta vastaa Anita Hentinen-Haapala/ Kauneuskeskus Eleganssi/Universal Beauty, joka on ollut yhteistyökumppanimme yli 10 vuotta. Anitalla on hoitopäivinä mukana lääkäri Viktor tai/ja sairaanhoitaja Tanja Peräkylä, joka on erikoistunut mesolankojen asentamiseen. LUE LISÄÄ BLOGISTA (linkki alla). Seuraava kauneusklinikkapäivä BellaHelenassa on 16.11.2017. 

LUE LISÄÄ Täyttöainehoitoja ja Kestopigmentointeja BellaHelenassa

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena Tauriainen SKY Kosmetologi Botox Hyaluronihappo Täyteainehoidot Anita Viktor Beautiful woman gets an injection in her lips in Finland
 • facebook
 • twitter
 • Google+
 • LinkedIn

Hoito-ohjeita Mesolankoihin Saapuville

 • Ei saa käyttää alkoholia toimenpidepäivänä, eikä 3 päivää sen jälkeen
 • Ei saa tupakoida 2-3 päivää toimeenpiteen jälkeen
 • Ei saa saunoa tai käydä uimassa 3-4 päivää toimeenpiteen jälkeen
 • Ei saa muutamaan päivään harrastaa fyysisesti rasittavia toimintoja
 • 2 viikon aikana ei suositella tulehduslääkkeitä
 • Tarvittaessä voi käyttää kylmäpusseja 3 kertaa päivässä (20 minuutia )
 • Voi esintyä kipua, joka häviää muutamassa päivässä
 • Voi käydä suihkussa, mutta ei saa hieroa voimakkaasti käsitteltyä aluetta

”Mesolankojen asentamisesta on Youtubessa videoita. Tässä yksi kadalainen mesovideo

Mesolangat Kohottaa Kasvojen Piirteitä

 

Shares

SIJAINTI

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

BELLAHELENA SOCIAL

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

© 2017 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

http://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2017 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.