Tervetuloa

BELLAHELENAAN
AVOINNA Ma-Pe 09-18 La 09-17

BellaHelena sijaitsee Oulun kaupungintalon vieressä, vasemman päädyn kohdalla Hallituskatu 10B liikehuoneiston yläkerrassa (2krs.) Katutasossa on kangasliike SisustusBrita.  Käynti hoitolaan (portaat) on sisäpihalta.

 

Tarvittaessa soita 044-5522802

OMAT AUTOPAIKAT ASIAKKAILLE – sisäpihalle on ajo-liuska SisustusBrintan kulmalta. BellaHelenan p-paikat löytyvät heti vasemmalta valkoisen aidan edestä. Paikat 6. ja 7. 

AVOINNA Ma-Pe 09-18 La 09-17

VARAA HOITOAIKA NETISSÄ

Hoitoaikoja voi helposti varata netissä. Jo yli puolet asiakkaistamme varaa hoitoajan omalla kännykällä AVOINNA24 palvelussa.   

BellaHelena on auktorisoitu Sothys Kauneushoitola Oulussa. Jokaiselle ihotyypille löytyy oma hoitosarja, myös eri ikäisille kasvon ihoille. BellaHelenassa tehdään huippu hyviä kasvohoitoja. Sothys, Eckstain ja Dermi Solution -hoitosarjat ovat laadumme tae.

MISTÄ BELLAHELENA LÖYTYY? Kauneushoitola BellaHelena, Hallituskatu 10B sijatisee vastapäätä Oulun kaupungintaloa (kts kartta)  vasemman päädyn kohdalla. Sisäänkäynti 2krs. on talon sisäpihalta, josta löytyy myös ilmaiset autopaikat 6 ja 7 heti vasemmalla, kun ajat ylös sisäpihalle.

SIJAINTI

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

BELLAHELENA SOCIAL

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

© 2017 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

http://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2017 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Share This