Yritys Jota Kutsutaan Nimellä BellaHelena

 

 

 

Sothys Kauneushoitola Oulussa Kauneushoitola BellaHelena 2 vuotta SKY kosmetologi Helena TauriainenYritys Jota Kutsutaan Nimellä BellaHelena, on Oulun uusin kauneushoitola aivan ydinkeskustassa, kaupungintalon vieressä.

 

Kauneushoitola BellaHelena avattiin marraskuun 1. päivänä 2012. Virallisia ikimuistoisia avajaisia juhlitiin lauantainana 01.12.2012 Hox! Kauneushoitolan avajaisissa oli yllätysesiintyjä ja hyviä tarjouksia! Asiakkaat ovat löytäneet ja ottaneet uuden kauneushoitolan omakseen. Kauneushoitola työllistää vakityisesti kaksi kosmetologia (Helenan ja Nidan, lue kosmetologit) ja kaksi kosmetologia (Jonna ja Jenna) on niin kutsutusti pyynnöstä paikalla. Kauneushoitola on toiminut nyt 4 vuotta. LUE BELLAHELENA TARINA Olemme tehneet tuhansia kauneuteen liittyviä hoitoja ja naisteniltojakin on pidetty aina silloin tällöin. Viimeisin BellaFemme naistenilta pidettiin kun . Pauliina Räisänen kertoi hyvinvoinnista BellaHelenassa. Ainakin jotain olemme osanneet tehdä oikein – kaupungilla puhutaan BellaHelena kauneushoitolasta positiiviseen sävyyn.

 

BellaHelena On Viihtyisä, Rauhallinen Kauneushoitola

SKY-kosmetologi Helena TauriainenBellaHelena on viihtyisä rauhallinen kauneushoitola. Sothys hoitola. jossa tehdään kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti. Kauneushoitolan sijainti on yksi keskeisimpiä asioita. Sinne pitää löytää ja sen tulee sijaita lähellä keskustaa. Omat parkkipaikat Hallituskatu 10B sisäpihalla on otettu positiivisesti vastaan. LUE LISÄÄ BLOGISTA – Oikea Kauneushoitola On Todella Hyvä Juttu!

 

Ranskalainen 60 vuotias kaneustalo Sothys on kauneushoitolan paras juttu.

Oulussa Sothys Eau Thermale Spa Kauneushoitola BellaHelena SKY-kosmetologi Helena Tauriainen

BellaHelenan toiminta perustuu ranskalaisen kauneustalo Sothys hoitola tuotteisiin, hoitola osaamiseen ja Sothys kotihoitotuotteisiin. Yli 60 vuotta alalla toiminut maailmanlaajuinen kauneudenhoitoyritys on BellaHelenan paras juttu. Kaikki hoidot onnistuvat ja tulokset ovat käsin kosketeltavissa. Sothys on laatua, jota et saa mistään muualta.

 

Yritys Jota Kutsutaan Nimellä BellaHelena – soita 044-5522802

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Lahjakortit Nyt Tähtihintaan Kaleva Interstitiaali pienempi SKY-kosmetologi Helena Tauriainen Nida Cinar

Tervetuloa Kauneushoitola BellaHelenan asiakkaaksi. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 044-5522802 ma-pe 09-18 ja la 09-17.

Ajanvaraus käy helposti myös netissä BellaHelenan ajanvaraus24 palvelussa. Noin 1/3 asiakkaista käyttää nettiajanvarausta (40% selaa nettisivuja mobiili laitteilla) Asiakkaat ovat todenneet nettiajanvarauksesta ja internetsivuista seuraavaa:

”Ihan para ja selkein ajanvarauspalvelu mitä olen koskaan käyttänyt. Tosi hyvä!”

”Ihanat nettisivut, Oulun parhaat! Tein ostopäätökseni, valintani nettisivujen perusteella…”

 

Ilmaiset Parkkipaikat Sisäpihalla!

Kaupungintalo näkyy Kauneushoitola BellaHelenan ikkunasta Kauneushoitola BellaHelenan portailta 2014 Kauneushoitola BellaHelenan ovi 2014 Kauneushoitola BellaHelenan eteinen 2014 Nida Cinar tekee ripsipidennyksiä BellaFemme-illassa KAuneushoitola BellaHelena Oulu

Asiakkaiden omat ilmaiset parkkipaikat löytyvät sisäpihalla, josta on myös käynti kauneushoitolaan. Katso ajo-ohje video nettisivuilta valikosta videot  http://www.bellahelena.fi

 

Yritys Jota Kutsutaan Nimellä BellaHelena

Kauneushoitola BellaHelenan talven 2013 Sothys kausihoito on Viinirypäle & Päärynä

SIJAINTI

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

BELLAHELENA SOCIAL

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Copyright Kauneushoitola BellaHelena 2017. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Copyright Helena & Paris Ltd. 2017, All Rights Reserved.

Share This