img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

11v. Synttärit Perjantaina 03.11.2023

11v. synttärit pidettiin perjantaina 03.11.2023. BellaHelenassa oli mukavaa ohjelmaa – arvonta kävijöiden kesken (kaikki tuotteet -20%).

Jenna ja Neea tekivät free meikkauksia aamusta kello 09:00 alkaen, Rosan free tarjous oli Shellac UV-kestolakkaukset.

Kasvohoitoihin erikoistunut kouluttaja Minna Helkiö teki demo kasvohoidon klo 13:30 Sothys Pigmentation Management hoidosta.

Free Meikkausta

Free meikkien kalenterit täyttivät nopeasti ja jonottajiakin mahdollisiin peruutuksiin oli. Tarjosimme myös ihkua salaattia. 

Valmiit nappulat jonotukseen oli lisätty sähköpostiin BH Uutiskirjeessä  

11v-Synttärit Perjantaina 03.11. Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Valokuvia BellaHelenan Synttäreiltä

Kuvassa ylhäällä Jenna tekee meikkiä Sothys meikeillä, Helenaa onnittelee kolleeka Tupu Tuulan Kauneuskammarista. Kakku oli tuliaisena.

Alhaalla Sothys kouluttaja Minna Helkiö onnittelee Helenaa lahjapaketilla. Markun salaateistakin saatiin kuva otettua. Helena  ottaa Neea vierellä tilanne kuvaa päivän tapahtumista. Mukavaa oli!

11v-Synttärit Perjantaina 03.11.2023 Arvonta Sothys tuotepaketista free meikkausta Kaikki tuotteet -20% Kauneushoitola BellaHelena Oulu

BellaHelenassa On Ylläpidetty Kauneutta Nyt 11 Vuotta  

BellaHelenassa on ylläpidetty kauneutta nyt 11-vuotta. Jälleen oli se aika vuodesta, jolloin halusimme kiittää kaikkia ihania asiakkaitamme. 

Perjantaina kannatti piipahtaa ostoksille, oli hyviä tarjouksia ja muutakin kivaa…

Avasimme ovet kello 09:00 – Tervetuloa jatkossakin!💕

Perjantaina 03.11.2023 11v-Synttärit BellaHelenssa Kaikki tuotteet ja Sothys erikoiskasvohoidot -20% Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Minna teki demon 13:30 kasvohoidosta
Sothys Pigmentation Management 

Sothys kouluttaja Minna Helkiö teki BellaHelenassa klo 13:30 alusta loppuun Sothys Pigmentation Management uutuus kasvohoidon. 

Minnalta pystyi kysymään kaikkea Sothys hoidoista ja kosmetiikasta. Hänet oli pyydetty asiantuntijana Ouluun sinua varten BellaHelenan 11v-synttäreille.

11v-Synttärit Perjantaina 03.11. Mina Helkiö oikealla. Pigmentation Management On aika hemmotella itseäsi täydellisellä ylellisyydellä Ikääntymistä hidastavilla kasvohoidoillamme.

Sothys kouluttaja Minna Helkiö (kuvassa oikealla) esittelee Pe 03.11. klo 13:30
Sothys Pigmentation Management uutuuden

11v-Synttärit Perjantaina 03.11. Pigmentation Management On aika hemmotella itseäsi täydellisellä ylellisyydellä Ikääntymistä hidastavilla kasvohoidoillamme voit tuntea itsesi elvytetyksi ja virkistyneeksi.

Sothys Pigmentation Management uutuus!

11v-Synttärit Perjantaina 03..11. – Tervetuloa Hyödynnä tarjoukset Kauneushoitola BellaHelena valmistelut käynnissä

11v-synttäri valmistelut käynnissä!

Ripsien Pidennys Oulu - Pitkät ja Kauniit Ripset Helposti

Mitä on ripsien pidennys?

Ripsienpidennys on kosmeettinen toimenpide, jossa keinotekoisia ripsiä ripsikuituja kiinnitetään luonnollisiin ripsiin luomaan ripsille täyteläisempi ja parempi ulkonäkö.

Tämä ei ainoastaan tuo volyymia ja pituutta, mutta myös korostaa silmiä ja tekee meikkausprosessista nopeamman ja upeamman. Ripsien pidennyksellä saadaan näyttävä lopputulos!

Ammattilaisen Tekemät Ripsipidennykset

 

Ammattilaisen tekemät ripsienpidennykset eivät vahingoita omia luonnollisia ripsiä, vaan luovat turvallisen, kestävän ja luonnollisen ulkonäön, nopeuttaen meikkausprosessia.

Ensiksi, vaikka jotkut saattavat uskoa, että ripsienpidennykset vahingoittavat omia luonnollisia ripsiä, tosiasiassa ammattilaisen tekemänä ne ovat sekä turvalliset, että kestävät.

Toiseksi, luonnonripsien ripsikuidut näyttävät luonnollisilta, kun niitä hoidetaan oikein ja ne pysyvät hyvässä kunnossa pitkään. Olipa kysymyksessä volyymit, hybridit tai klassiset pidennykset.  

Uudet nettisivut Ripsien Pidennys Oulu – Pitkät ja Kauniit Ripset Helposti Kauneushoitola BellaHelena gategory kuva 800x600

Ripsipidennykset ovat investointi kauneuteen. BellaHelenasta LashLovers volyymiripsipidennykset

author avatar
Helena Tauriainen CEO, Founder, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

1 + 4 =