img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Ainutlaatuinen Dr Eckstein Korjaava Repair Treatment Kasvohoito Ennen Jälkeen Kesäaurinkoa Kauneushoitola BellaHelena Oulu  

Eckstein Decolte KAuneushoitola BellaHelena Oulu

Ennan ja jälkeen kesän auringonpaistetta kasvot todella tarvitsevat hoitoa.  VARAA NYT AIKA – Dr.R.A. Eckstein Repair Treatment erikoiskasvohoitoon niin saat kasvot kuntoon ja samalla jäätävän upeat kesäkulmat.

Kesä-heinäkuun 2019 pakettitarjous – hinta ainoastaan 100,00€ – on varattavissa kosmetologi Johanna Hamuselle nettiajanvarauksessa ja myös puhelimitse 044-5522802. Hoidon kesto 105min (sis. kulmien kestövärjäyksen). 

Bikosmetiikkaan perustuva Dr.R.A. Eckstein Repair Treatment – kasvohoito sisältää runsaasti ihosolujen toimintaa vilkastuttavia vaikutusaineita. Korjaa auringon ja vapaiden happiradikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa palauttaen sen luonnollisen tasapainon. Eckstein hoitosarja ja hoitotuotteet kotiin nyt BellaHelenasta.

Korjaavaa Repair Treatment -kasvohoidon tehoa voi nostaa kotona Dr. Eckstein Repair Supreme -hoitotuotesarjalla. Hoitovoide sopii vaativalle, ikääntyvälle tai auringon rasittamalle iholle. Sopii kuivan ihon täydentäväksi myös päiväkäyttöön. Tehokkaat vaikutusaineet parantavat ihon rakennetta ja kiinteyttävät, lisäksi ne korjaavat auringon iholle aiheuttamia vaurioita. Ihosta tulee sileä, joustava ja pehmeä. Sisältää soijauutetta, maitohappobakteereista valmistetun luonnollisen suojatekijän, oliogopebtidejä ja kasvisteroleja. Ihon rakenne, rasva- ja kosteuspitoisuus on erilainen eri alueilla. Tiettyjen ihoalueiden erityistarpeet vaativat niille sopeutettua hoitoa. Dr R.A.Eckstein tuotteet sopivat käytettäväksi aamuin illoin.

AUGEN NANOGEL – Eckstein Nanogel Silmänympärysvoide – Silmänympärysihoa elvyttävä ja kiinteyttävä kevyt nanopartikkeligeeli. Nanopartikkeleihin kapseloidut vaikutusaineet imeytyvät poikkeuksellisen tehokkaasti ja kosteuttavat sekä elvyttävät ihoa. Sisältää E-vitamiinia, lesitiiniä, glutationia, bisabololia, ATP:tä, glykosfingolipidejä ja hyaluronihappoa. Kliinisesti testattu.

KAUNEUS ALKAA OIKEASTA HOIDOSTA, TERVETULOA KAUNEUSHOITOLA BELLAHELENAAN

Dr.R.A.Eckstein -ihonhoitotuotteet saavat ihosi voimaan hyvin ja näyttämään kauniilta ja terveeltä. Biokosmeettinen ja farmaseuttinen tutkimus, osaaminen sekä kokemus, Dr.Eckstein kosmetikkasarja täytti 75-vuotta, yhdistetään huolellisesti tuotteiksi, jotka tukevat ihon omaa luonnollista toimintaa ja sopivat kaikille ihotyypeille, jopa herkimmille ihoille.

Dr.R.A.Eckstein Repair Kasvohoito Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Yrittäjä Helena Tauriainen, miksi valitsit Dr. Eckstein bikosmetiikkasarjan BellaHelenan hoitolinjaksi?

Harkitsin tarkkaan ja päädyin Dr.Eckstein hoitotuotteisiin. Luotettavuus, toimivuus ratkaisi. Olen hoitanut asiakkaiden kasvoja vuosia aikaisemmassa työpaikassa näillä tuotteilla. Eckstein on ollut Suomessa Ailaairo Oy:n edustamana jo yli 50-vuotta. Tuotteet ovat tutkitusti hyviä. Toivon, että Eckstein-sarja tuo hyvän lisän BellaHelenan lippulaivan Sothys -kauneushoitolasarjan rinnalle. Aloitin BellaHelenan toiminnan Sothys -sarjalla 2012. Eckstein -sarjasta tuli toinen, pysyvä sarja BellaHelenaan. Suosittelen Dr. Eckstein repaire kasvohoitoa ennen jälkeen kesäaurinkoa. Se on todella hyvä!

Yrittäjä-SKY-Kosmetologi-Helena-Tauriainen-Kauneushoitola-BellaHelena-Oulu-2017 

Terveisin, Helena Tauriainen, SKY-kosmetologi, Yrittäjä 

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina upeasti!

 

Ainutlaatuinen Dr Eckstein Korjaava Repair Treatment Kasvohoito nyt 100€ pakettihinta sisältää myös upeat kestovärjätyt kulmat

 

Dr.R.A.Eckstein Repair Kasvohoito Kauneushoitola BellaHelena Oulu

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

8 + 15 =