img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Ajanvaraus 24/7 pilvipalveluna Tehden.com BellaHelena Avoinna24 osoitteessa

Ajanvaraus: Kauneushoitola BellaHelenalla on internetsivustolla ajanvaraus sivu jolta löytyy selkeät ohjeet Avoinna24 ajanvaraukseen kirjautumiseksi. Klikkaa kirjaudu ja sitten antaa: 1) etu- ja sukunimesi 2) sähköpostiosoitteesi 3) gsm numerosi ja 4) hyväksyä varausehdot.

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Ajanvaraus 24_7 pilvipalveluna blogikirjoitus

Kirjautumisen jälkeen

Kirjautumisen jälkeen sinulla on mahdollisuus katsella vapaita aikoja ja valita itsellesi sopiva hoito ja tekijä. Tämän jälkeen voit tehdä sitovan varauksen. Emme veloita maksuja hoitoja varatessa, mutta jos olet estynyt saapumaan hoitoon, etkä ole perunut tai siirtänyt varaustasi, joudumme veloittamaan 50% hinnan hoidon arvosta. Lue varausehdot.

Miten siirrän tai perun omia varauksiani?

Hyvä kysymys. Kun olet kirjautuneena ajanvarausjärjestelmään, oikeassa yläkulmassä lukee omat sivut kohta, jota klikkaamalla pääset omaan Avoinna24 profiiliin. Kun olet tällä sivulla näet omat varauksesi ja niitä voi tällä sivulla siirtää ja perua. Ei tarvitse soitella mihinkään!

Kauneushoitoa BellaHelena Ajanvaraus 24_7 Tehden.com Omat ajanvaraukseni

Helppoa kuin heinän teko! Voit verrata kirjautumista mihin tahansa sosiaalisen median palveluun, kuten Facebook, Instagram, TikTok jne.

Ajanvaraus 24/7 pilvipalveluna Tehden.com

Ajanvaraus

Tehden-ohjelmiston ajanvarauskalenterissa näkyvät sekä yrityksen että  työntekijöiden merkitsemät varaukset kuin myös asiakkaiden internetin tai mobiililaitteen kautta tekemät varaukset. Internet-ajanvaraus näkyy asiakkaille osoitteessa www.avoinna24.fi Kauneushoitolla on oma näkymä asiakkaiden ajanvarauksiin.

Kalenterin päivänäkymässä näet kaikkien yrityksen työntekijoiden vapaat ajat ja teet helposti asiakkaan toiveen mukaisen varauksen. Samat vapaat ajat näkyvät myös asiakkaille heidän omassa näkymässä.

Internet-ajanvaraus vastaanottaa ajanvarauksia silloinkin kun kosmetologi itse palvelee asiakasta rauhassa.

Monipuolisilla asetuksilla voimme säätää internet-ajanvarauksen toimimaan yritykselle sopivalla tavalla.

Voimme myös ohjata asiakkaat kotisivuilta suoraan yrityksen omaan ajanvaraukseen

Uudet asiakkaat löytävät yrityksemme Avoinna24-palvelun hakutoiminnon avulla

Ryhmäliikunta-ajanvaraukset

Liikunta-alan Tehden-paketissa sekä Ajanvarausjärjestelmä+ -paketissa on myös mahdollista tehdä ryhmävarauspalveluita, joihin voi osallistua useampi asiakas samanaikaisesti. Asiakkaat voivat ilmoittautua ryhmäliikuntatunneille myös internet-ajanvarauksella käyttäen Avoinna24-palvelua. Ryhmien kokoja voi säädellä ja varauksesta voi tehdä toistuvan määräajaksi. Jos yrityksessä on käytössä useita tiloja ryhmille, ryhmävarauspalvelun voi asettaa varaamaan myös tietyn tilan, jolloin tiloja ei vahingossa varata päällekkäin.

Alkuperäinen kirjoitus Ajanvaraus pilvipalveluna | Tehden.com.

Uudelleenjulkaisu: BellaHelena News | Markku Tauriainen

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

1 + 7 =