img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Ajo-ohjeet BellaHelena nimiseen kauneushoitolaan. Katso Video niin osaat takuuvarmasti perille.

Kauneushoitola BellaHelena sijaitsee Oulun ydinkeskustassa, Oulun kaupungintalon vieressä.

Ajo-ohjeet BellaHelena nimiseen kauneushoitolaan Katso video niin osaat takuuvarmasti perille Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Ajo-ohjeet BellaHelena nimiseen kauneushoitolaan. Katso Video niin osaat takuuvarmasti perille.

Kauneushoitola BellaHelena sijaitsee Oulun ydinkeskustassa, Oulun kaupungintalon vieressä.

Kun seisot Oulun kaupungintalon edessä takanasi on Kirkkokatu ja edessä talon portaat. Käännä katseesi rakennuksen vasemman päädyn kohdalle ja siitä tien (Hallituskatu) yli toiselle puolelle.

Näet matalan kaksikerroksinen liikerakennuksen, jonka alakerrassa sijaitsee SisustusBrita niminen kangas- ja sisutusliike. BellaHelena sijaitsee kangasliikkeen yläpuolella. 

Käynti kauneushoitolaan on talon sisäpihalta, jossa on myös BellaHelenan ilmaiset P-paikat.

Ajo-ohjeet BellaHelena nimiseen kauneushoitolaan Katso video niin osaat takuuvarmasti perille Kauneushoitola BellaHelena Oulu katukuva SisustusBrita kohdalta
author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

7 + 1 =