img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Antioxidantteja Sisältävä Kasvohoito Uutuus

Kauneushoitola BellaHelena 2016 Sothys Kirsikka Karviainen Kasvohoito Uutuus

Sothys Kirsikka-Karviainen Kausikasvohoito On BellaHelenan Antioxidantteja Sisältävä Kasvohoito Uutuus – Talvella ja talven jälkeen kasvojen iho tarvitsee erityistä hoitoa ja huomiota. Iho kaipaa kirkkautta ja uutta elinvoimaa. Sothus kirsikka-karviainen on juuri tällainen; ihon hapenottokykyä parantava kausihoito. Karviainen on tehokas antioxidantti ja kirsikkauute kosteuttaa. Kausihoidon mineraalien teho auttaa kohtaamaan kevään ja vitamiinien teho valmistaa kesään.

SOTHYS UUTUUS – Kirsikka-Karviainen kasvohoito nyt 79€

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Facebook post 02_2016 Sothys Kirsikka Karviainen Uutuus kasvohoito

Sothys Kirsikka-Karviainen kausihoito parantaa ihon hapenottokykyä ja yhdistää kronobiologian edut. Se sopii kaikille ihotyypeille; miehille ja naisille. Kasvohoito sopii erityisesti väsyneelle elottomalle iholle. Hoidon jälkeen iho on ihanan säteilevä.

SOTHYS KIRSIKKA-KARVIAINEN KAUSIHOITO 60min (hoidon kulku)

  • Ihotyypin mukainen Duo puhdistus
  • 2-in-1 kuorinta
  • Hierontavoide/kasvohieronta
  • Peel of naamio
  • Cure oxy vitamis seerumi tai cure oxy minéraux
  • Ihotyypin mukainen voide

SOTHYS KIRSIKKA-KARVIAINEN HOITOSARJA

Kirsikka karviainen Sothys tuotteet KAuneushoitola BellaHelena UutuusSothys on kehittänyt kaksi aivan uutta hoitotuotetta kirsikka-karviainen kausihoitoon:

Crème douceur hale progressif

Kevyesti itseruskettava emulsio, joka säännöllisesti käytettynä antaa asteittain syvenevän, luonnollisen sävyn kasvoille. Tuote sisältää kirsikka- ja karviaisuutteen lisäksi karitevoita ja glyseriiniä, jotka antavat iholle miellyttävän pehmeyden. Itseruskettavana ainesosana on DHA:n ja erytruloosin synerginen yhdiste. Tuotetta voidaan käyttää sellaisenaan tai päivittäisen hoitovoiteen alla.

Masque fraicheur defatigant visage & yeux

Uusi geelimäinen naamio, joka sopii myös silmänympärysiholle! Vaikuttavina aineina kirsikan ja karviaisen lisäksi mm. rauhoittava murattiuute, kiinteyttävä di-peptidi sekä huokosia supistava hamamelisuute. Käyttö: Levitä puhtaalle iholle, anna vaikuttaa n. 5-10 min ja huuhtele. Viimeistele ihotyypin mukaisella hoitovoiteella.

Hemmottelu jatkuu kotona…

Sothys Kauneushoitola Oulussa Kauneushoitola BellaHelena 2 vuotta SKY kosmetologi Helena Tauriainen

Olisko nyt aika varata aika kasvohoitoon?

Sothys Kirsikka-Karviainen Kausikasvohoito On BellaHelenan Antioxidantteja Sisältävä Kasvohoito Uutuus – varaa nyt aika BellaHelenan Ajanvaraus 24/7 -palvelusta. Löydät hoidon kohdasta 02 TARJOUKSET,

BellaHelenassa tehdään Sothys kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti –VARAA AIKA NYT!

Artdeco Artic Beauty Banner Kauneushoitola BellaHelena 2015

Jäätävä Uutuus Artdeco Arctic Beauty Meikit | Nyt BellaHelenasta

Antioxidantteja Sisältävä Kasvohoito Uutuus

 

 

 

 

 

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

1 + 1 =