img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Artdeco Scandalous Eyes Uutuusmeikit Saapuneet

Artdeco Scandalous Uutuusmeikit Saapuneet BellaHelenaan

Artdeco Scandalous Eyes Uutuusmeikit Saapuneet Kauneushoitola BellaHelenaan

ARTDECO Scandalous Eyes -uutuusmeikissä huomio keskittyy unohtumattomasti silmiin. Meikkikokoelma on täynnä uutuuksia, joilla loihditaan upea katse.

Näyttävät, runsaat ja ihanasti kaartuvat ripset sekä kasvoja kauniisti kehystävät kulmat ovat tämän syksyn ohittamaton juttu. Innovatiiviset kulmatuotteet, uusi ripsiväri ja värilliset rajaukset saavat katseen loistamaan!

Gel Cream for Brows long-wear peittää kulmien aukkopaikat ja tehostaa kulman luonnollista muotoa.

Geelimäinen väri on kuivuttuaan vedenkestävä. Sävyinä “mocha” nro 12, “walnut” nro 18 ja “driftwood” nro 24. Levitä kulmiin sävy napakalla, viistolla 2 in 1 Brow Perfector -kulmasiveltimellä. Sivellin sopii niin voidemaisille kuin puuterimaisille kulmaväreille. Harjapäällä voi kulmien lisäksi siistiä myös ripset.

Näyttävät 3D Kulmat Helposti

Näyttävät 3D Kulmat Helposti Artdeco Brows Kauneushoitola Bellahelena Oulu Finland

Teet näyttävät 3D-kulmat helposti Brow Duo Powder & Linerilla. Kynällä piirrät puuttuvat karvat kulmien aukkokohtiin, ja sienimäisellä päällä levität puuterimaisen värin. Tuloksena on luonnolliset, hienovaraisesti sävytetyt ja tuuhean näköiset kulmat.

Saatavana sävyissä “deep forest” nro 16, “hot cocoa“ nro 22 ja “golden taupe“ nro 28.

Artdeco Scandalous Eyes BellaHelena Oulu

Artdeco Scandalous Eyes And Brows Set Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Artdeco Scandalous Eyes Makeup

Scandalous Lashes Mascara nro 1 “x-treme black” takaa syvän mustaa runsautta, pituutta ja kaarevuutta ripsiin. Jo ensi vedosta ripset näyttävät tyrmääviltä! Scandalous Lashes Mascaran innovatiivinen, suuri taipuisa kumiharja annostelee väriä juuri sopivasti ja erottelee ripset täydellisesti.

Scandalous Lashes Mascara saa ripset näyttämään upeilta: ripsivärin sisältämät vahat vahvistavat ja tuuheuttavat ripsiä pitäen ne samalla taipuisina.

Vastustamaton tyyli täydentyy Eyelashes-irtoripsillä: näyttävät nro 12 ja luonnolliset nro 14 täydentävät kauniisti omaa ripsilinjaa. Läpinäkyvä liima on täysin huomaamaton, lisäksi ripset voi ottaa varovasti irti ja käyttää uudelleen.

Irtoripset voi tarkasti ja helposti kiinnittää Easy on – Lash Applicatorin avulla. Kekseliäs apu muistuttaa pinsettejä. Sen avulla on helppo löytää luonnollinen ripsilinja, ja ripsinauhan saa asetettua paikoilleen siististi ja oikein. Ruostumatonta terästä.

Artdeco Scandalous Makeup DuoPen

Upea silmämeikki syntyy nyt kätevästi missä tahansa! Lash & Line Duo on täydellinen monitoimituote: samassa pakkauksessa kestävä ripsiväri ja toisessa päässä ripsivärin sävyinen kajal-väri.

Kajalin miellyttävän pehmeä, erittäin pigmenttipitoinen värimassa levittyy sulavasti, ja sitä voi käyttää ja häivyttää kuin luomiväriä.

Valitse smoky eyes -meikkiin musta nro 1 “black temptation”, ja katsetta avartavaan meikkiin nro 2 “eyes wide open”, jossa yhdistyvät musta ripsiväri ja valkoinen kajal, joka saa silmät loistamaan kun lisäät sitä sisäluomelle.

Saatavana myös sävy-sävyyn sykähdyttävä sähkönsininen “electric blue” nro 3 ja syvän petrolin vihreä “enchanted petrol” nro 4. Lash & Line Duo sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille

Upea silmämeikki syntyy helposti Long-wear Eyeshadows -luomiväreillä. Niissä on runsaasti pigmenttiä, mutta kevyen, silkkisen koostumuksen ansiosta niitä on helppo käyttää.

Voidaan levittää kuivana tai kosteana, sekä käyttää rajauksena. 12 laadukasta sävyä mattana ja 14 satiinin hohtoista, tyylikästä helmiäissävyä, joista uusimmat sävyt 216 ja 236 saapuivat syksyksi Sound of Beauty -meikkien kanssa.

Värinapit ovat totuttua kookkaampia, 1,5 tavallisen mosaiikkiluomivärinapin kokoisia. Luomiväri on hajusteeton.

Tule BellaHelenaan Meikkiin

Olemme tehneet meikkejä myös muotinäytöksiin. 

Artdeco MAkeup

Aina On Hyviä Tarjouksia

Yrittäjä SKY-Kosmetologi Helena Tauriainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2016 Liiketiloissa

Pari kuukautta kesästä ja kalenterit alkavat täyttyä pikkujoulukutsuista. Syksyn vaihtuessa talveen on hyvä käydä ainakin yhdessä kasvohoidossa. Iho kaipaa kosteutta pitkän ihanan kesän jälkeen.

Juhlimme BellaHelenan synttäreitä aina marraskuun 1. päivänä. Järjestämme tällöin BellaFemme naistenillan, jossa on mukavia nonstop-kauneuspisteitä, tarjoilua ja ihanaa salaattia – Tervetuloa BellaHelenaan – Yst tv Helena Tauriainen, yrittäjä, SKY-kosmetologi 

Artdeco Scandalous Eyes Uutuusmeikit Saapuneet

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

6 + 7 =