img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Asiakkaiden Mielestä Sothys βB3 TRI Complex Hoito Tuntuu Iholla Miellyttävälle

Kauneushoitola BellaHelena Sothys βB3 Tri Complex 2017

Miellyttävä Tuoksu Ja Aivan Ihanan Tuntuinen Iholla – Kiinteyttävä Erikoiskasvohoito Uutuus Nyt BellaHelenassa

Olemme tehneet Sothys uutuus kasvohoitoja useille asiakkaille. Palaute on ollut βB3 TRI Complex -hoidosta todella hyvää. Asiakkaiden mielestä βB3 -hoitotuotteet (kolmoisyhdiste) tuntuvat erityisen miellyttävältä ja hyvältä kasvojen iholla. Myös tuotteiden tuoksu miellyttää. Hoidossa käytetään normaalia enemmän hoitotuotteita ja ne ovat kaikki uusia. Sothys suosittelee 3 hoidon sarjahoitoa uudelle βB3 -hoidolle, yksi hoito viikossa.

Kauneushoitola BellaHelena Sothys Tri Complex 2017 sahrami-sophora-peptidit

Asiakkaat Ovat Pitäneet Uudesta βB3 TRI Complex Hoidosta Todella Paljon

Sothys lupaa rohkeasti, että juuri tämä hoito nuorentaa kasvoja 6 vuotta. Monelle asiakkaalle nämä ovat juuri ne “maagiset” sanat. Moni haluaa tulla hoidon jälkeen heti uudelleen viikon päästä tavoitteena 3 kasvohoidon sarjahoito, siis aivan ehdottomasti. Miksi? Kasvot tuntuvat ihanilta ja näyttävät oikeasti 6 vuotta nuoremmilta. Tämän toteamiseen ei tarvita ennen ja jälkeen kuvia, lopputulos näkyy heti peilistä. Kasvot nuorentuvat hoidon aikana selkeästi. Näin asiakkaat kokevat. Lisäksi hoitotuotteet tuntuvat ja tuoksuvat ihanalta. Hoitojen välille kotiin, sarjahoitoa tehostamaan löytyy uudet Sothys voiteet ja seerumit.”

Sothys βB3 TriComplex™ Kasvoihoidon teho näkyy heti Esite sivu 10 Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Sothys Tiedetutkimuksen Vastaus Ihon Ikääntymiseen On Sothys βB3 TRI COMPLEX Kiinteyttävä Erikoishoito

Sothys on kansainvälinen, 75 vuotta maailmanlaajuisesti toiminut ranskalainen kauneustalo, jolla on omat laboratoriot.

Sothys tiedetutkimus on kehittänyt uuden kolmoisyhdisteen βP3. Kolmoisyhdiste sahrami-sophora-peptidit* – kaksi kasvipohjaista aktiiviainetta yhdistyvät uuden aikakauden peptideihin, jotka:
1 – TAISTELEVAT OKSIDATIIVISTA STRESSIÄ VASTAAN
2 – SUOJAAVAT IHOA KRONOLOGISEN IKÄÄNTYMISEN VAIKUTUKSILTA.

Uusi kaksivaiheinen hoito-ohjelma ikääntymistä vastaan – Sothys BetaB3 TRI COMPLEX kasvohoito on tehty naisille, jotka mieluiten pitävät todellisen ikänsä omana tietonaan… Sothys Uutuus kasvohoitoja aloitetimme tekemään heti kun hoito tuli markkinoille ja palaute on ollut aivan huippua.

SOTHYS βB3 TRI COMPLEX™ Esite sivu 20 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

Ihonpuhdistus Ja Kasvohoito

Ihonhoidonhoidon lähtökohta on puhdistus. Kun poistat kuolleet solut iholtasi päivittäin, valmistat ihoasi vastaanottamaan muut ihonhoitotuotteet tehokkaammin. Puhdistus on kauneudenhoidon välttämätön ensi askel. Päivittäinen meikinpoisto/puhdistus. Sothys puhdistusvalikoimasta löydät yksilöidyn vaihtoehdon kaikille eri ihotyypeille. Tuotteiden luonnolliset aktiiviaineet on valittu huolella eri ihotyyppien tarpeiden mukaan. Mitkään puhdistustuotteemme eivät sisällä parabeeneja tai alkoholia.

Kauneushoitola BellaHelena Sothys Tri Complex Woman 2017 sahrami-sophora-peptidit

Kotihoitoon Kiinteyttävät Seerumit Ja Kiinteyttävät Voiteet

Sothys kiinteyttävät seerumit: Tehoseerumit on tarkoitettu kuuriluontoiseen käyttöön hoitamaan ikääntymisen eri ongelmia. Voit myös valita ihosi tarpeita vastaavan hoitokuurin useamman seerumin yhdistelmällä, esim. ovaaliseerumi kaulalle, juonteita silottava seerumi kasvoille ja sen päälle huokosia supistava, tasoittava seerumi. Kiinteyttävät voiteet: Suojaavat ihoa päivittäin, auttavat säilyttämään sen elinvoiman ja häivyttävät näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä.

βB3 Tri Complex Uutuus Button Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Sothys βB3 TRI COMPLEX UUTUUS on kiinteyttävä erikoishoito. Kehitetty suojaamaan ihoasi ikääntymisen ongelmilta: juonteet ja ihon veltostuminen. Tämä taidokkaasti suunniteltu kiinteyttävä erikoishoito tarjoaa yhdistelmän tehokkaita täsmätuotteita ja rentouttavaa hierontaa. Viiden hoitovaiheen ja jopa kahdeksan ammattituotteen yhdistelmä takaavat tuttuun tapaan Sothys hoitotehokkuuden, 1,5 tunnin täydellisen rentoutumisen ja näkyvästi nuorekkaamman ihon! Paras hoitotulos saadaan kolmen hoidon sarjana, 1 hoito/viikko.

Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Helena Tauriainen Sothys Institute Roue 128 Paris France 2017

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään Sothys kauneusmatkoja, jotka onnistuvat. Kosmetologin ja asiakkaan tavoite on sama – kirkas, kuulas, hyvä iho. Tervetuloa kokemaan Sothys kasvohoidot tv Helena Tauriainen, SKY-kosmetologi, yrittäjä

Asiakkaiden Mielestä Sothys βB3 TRI Complex Hoito Tuntuu Iholla Miellyttävälle – Kiinteyttävä Erikoiskasvohoito Uutuus Nyt BellaHelenassa!

 

 

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

8 + 14 =