img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Beau Visage Ihoanayysi Kertoo Kasvojesi Ihon Kunnon Ja Mahdolliset Hoitotarpeet

Kauneushoitola BellaHelena Oulu black-and-white-close-up-eyes-woman 2018 Finland

Onko kasvojesi iho vaurioitunut auringon UV-säteistä?

Beau Visage -kuvantamislaitteella tehtävä ihoanalyysi kertoo luotettavasti ja nopeasti kuvattujen kasvojen ihosta tietoa pintaa syvemmältä, että millaisessa kunnossa kasvojen iho todella on. Vaikka on yleisesti tiedossa, että auringon uv-säteet vaurioittavat ihoa, sen solukkoa niin meillä ihmisillä on taipumus suojata kasvojen ihoa vain aidolle aurinkorannalle mennessä ja tällöinkin ajattelemme, että esimerkiksi suojakerroin 30 on riittävä. Suojaus saattaa unohtua, jos lähdemme kävelylle tai pelaamme golfia 4-5h. Beau Visage -kuvantamislaitteella voidaan selvittää esim. alkava couperosa iho. Kasvojesi iho voi päällepäin peilistä katsottuna näyttää ihan hyvältä, mutta uv-säteistä vaurioitunut iho (dermis) onkin alkanut kasvaa ohuita pintaverisuonia korvatakseen vaurioutuneet. Tässä vaiheessa punoitus (couperosa iho) ei vielä näy poskipäillä niin selvästi. Tässä vaiheessa iho on vielä korjattavissa Dermia Solution biorevitalisaatio menetelmällä

Beau Visage Ihoanalyysi Kasvoille (ovh 65€)

Teemme Beau Visage -kuvantamislaitteella ihoanalyyseja jälleen perjantaina 19.10.2018. VARAA NYT AIKA Beau Visage kasvoanalyysiin (30min)  BellaHelenan Kauneusklinikka päivälle. Vapaita aikoja voit katsoa/varata netissä BellaHelenan Avoinna24 sivuilla, Etsi kasvoanalyysi 30min kuvantamislaitteella. Toki voit myös soittaa 044-5522802.

Ihoalyysin jälkeen on helppo arvioida kasvojen ihonhoitotarpeita ammattilaisen kanssa. Kauneusklinikka päivillä on mahdollista keskustella kasvohoidoista 3 kosmetologin, täyttöhoitoja tekevn sairaanhoitajan ja Dermia Solution maahantuojan kanssa. Toki olet tervetullut muinakin aikoina kauneushoitolaamme. BellaHelenassa olet osaavissa käsissä.

Dermia Solution Face Treatment Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Aloitimme Ensimmäisenä Oulussa Dermia Solution Anti-Age Kasvohoidot

Dermia Solution anti-age kasvohoidot perustuvat biorevitalisaatio hoitoon, jonka avulla saadaan oma iho toimimaan täydellä kapasiteetilla. Ihon toiminta elävöityy näkyvästi, nopeasti ja pysyvästi. Hoitotekniikka synnyttää ihoon mikrokanavia, joita pitkin tehoaineet imeytyvät optimaalisesti. Iho herää korjaamaan itseään. Hoito on kivuton.

Sterileillä ,ermia -laitteilla tehtävä kolmivaiheinen kasvohoito on erittäin tehokas. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan uskomattomia tuloksia. Suosittelemme Dermiaa kahden tai kolmen hoidon -sarjahoitona kotihoitotuotteineen, joka suunnitellaan sinulle yksilöllisesti!  Voiko yksi kasvohoito olla näin hyvä? Millaisia tuloksia Dermia Solution anti-age kasvohoidoilla saadaan aikaan?

Dermian kehittäjillä on yli 40 vuoden kokemus kasvojen ihonhoidosta, myös tehokkaat seerumit

Dermia Solution anti-age kasvohoitokonsepti on erittäin toimiva. Hoitokartoitus, kuorinta, mikroneulaus, naamio ja hoitoaineet muodostavat räätälöidyn taylormade -hoitokokonaisuuden. Kasvohoidot aloitetaan aina henkilökohtaisella konsultaatiolla, johon sisältyy:

  • oman hoitohistoriasi läpikäyminen (kosmetologia ja kosmetiikka); hoitolakäynnit, kotihoidot, käyttämäsi kosmetiikka
  • lähtötilanteen selvittäminen; ihosi koostumus ja nykytila (voidaan tehdä kasvoanalyysi kuvantamislaitteella)

Henkilökohtaisen kasvojenhoitokonsultaation tavoitteena on laatia sinun kasvohoidoillesi Dermia Solution aineista ja hoidoista ”resepti” jolla asetetut tavoitteet saavutetaan. Hoidot keskittyvät vahvistamaan, ravitsemaan ja tasapainottamaan ihoa. Dermia Solution kasvohoidoissa käytetään erityisen tehokkaita seerumeja, mutta myös ainutlaatuisia patentoituja steriilipäisiä mikroneulauslaitteita.

Mihin Dermia Solution Anti-Age Hoitojen Teho Perustuu?

Dermia Solution Anti-Age Kasvohoito Skinfaktor Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

Dermia Solution kasvohoidoissa iho kuoritaan hellävaraisesti ja tehokkaasti hedelmähappokuorinnalla. Hoidon kuorinta-aineet valmistetaan Espanjassa. Espanjalaisia hedelmähappokuorintaa, sen vaikuttavia aineita pidetään maailman parhaina. Kuorinnan jälkeen, kun ihohuokoset avautuvat, ihoon tehdään mekaanista käsittelyä joko kahdella tai kolmella hoitolaitteella. Steriilin hionnan ja mikroneulauksen (90 asteen kulmassa) tarkoitus on herättää iho aktiiviseksi ja avata se hoitoaineille. Laitekäsittelyjen jälkeen iho yleensä hieman punoittaa. Näin pitääkin olla. Iho aktivoituu. Skinfaktor -hoitotekniikka synnyttää ihoon mikrokanavia, joita pitkin tehoaineet voivat imeytyä optimaalisesti. Tämä tapahtuu erityisen aktiivisen naamion/maskin alla, joka nopeuttaa hoitavien aineiden tehoa ja imeytymistä. Dermia hoitoaineet ovat mikromolekyyleiltään pienen pieniä. Tästä on selvää tutkittua hyötyä hoidoissa.

Iho herää korjaamaan itseään. Kysymyksessä on maailman ensimmäinen mikroaktivointiprosessi, joka hoitaa, korjaa ja pehmentää ihoa hellävaraisesti. Lopputuloksena iho tuntuu raikkaalta, tiukentuneelta ja hyvin kosteutetulta. Jokainen Dermia -kasvohoidossa käynyt asiakkaamme on ihmetellyt peili kädessä hoidon upeaa lopputulosta. Dermia Solution kasvohoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille – miehille ja naisille.

Uurteet ja Rypyt Häviävät

Skinfaktor ennen jälkeen kuva Kauneushoitola BellaHelena Oulu Dermia Solution kasvohoidoilla on saavutettu hyviä näkyviä tuloksia mm. Australia ja Espanjassa, joissa hoitoja on jo ehditty tehdä tuhansille ihmisille. Dermia Solution hoitojen 3. steriili hoitolaite on kehitetty uurteiden ja juonteiden käsittelyyn (botox neulahoitoja tai kiristysleikkausta ei tarvita). Mikäli et tarvitse uurteiden/ ryppyjen tasoitusta kasvohoito voidaan tehdä ilman uurrekäsittelyä. Tällöin kasvohoito tehdään kahdella hoitolaitteella.

Dermia Solution Kosmetiikka On Pakattu Refill Pulloihin

refill_instructions_small_numbers

Dermia Solution kosmetiikka on pakattu näppäriin ´refill´-pulloihin. Säästyt pullojen ja purkkien roskiin heittämiseltä.

Ensimmäisen ostoksen jälkeen ostat kotiisi vain vaikuttavia aineita hygieenisissä vaihtopakkauksissa. Lasipulloa tai -purkkia sinun ei tarvite ostaa kuin yhden kerran. Säästät luontoa ja rahaa. The peace of mind products! dermia

 

Dermia Anti-Age sarjahoito on tehokas

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisiä Dermia Solution luksushoitopaketteja, jonka hoitotulokset ovat 100% varmoja. Dermia kasvohoito on todella tehokas. Suosittelen sitä juuri nyt. Kosmetologiyrittäjänä olen vakuuttunut uudesta Dermia Solution kasvohoitokonseptista. Dermia Solution hoitoja tekee itseni lisäksi myös muut BellaHelenan kosmetologit.Yrittäjä SKY-Kosmetologi Helena Tauriainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2016 Liiketiloissa

Varaa Nyt Aika Dermia Kasvohoitoon!

VARAA NYT AIKA DERMIA SOLUTION KASVOHOITOON – Vapaat ajat voit katsoa/varata netissä Avoinna24/7 sivuilla, etsi Dermia Solution kasvohoito https://bellahelena.avoinna24.fi/company/

 

Tervetuloa Kauneushoitola BellaHelenaan

Dermia Solution Kasvohoito Kykenee Ihmeisiin –

Uudella Mikroneulauksella Pysyviä Tuloksia BellaHelenassa

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

10 + 2 =