img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

BellaHelena Oulun Paras Ripsipidennyksien Tekijä? Upeat Ripset BellaHelenasta

Volyymiripset Oulun Paras ripsipidennyksien tekijä Kauneushoitola BellaHelena Oulu

VARAA AIKA NETISSÄ Avoinna 24/7 palvelussa Helena Koivukangas tai Mira Turpeinen  (edellyttää kirjautumista)

Uudet ripset BellaHelenasta Emma Kaasalainen kuva ennen jälkeen huiput

KATSO LISÄÄ KUVIA BELLAHELENASSA TEHDYISTÄ VOLYYMIRIPSISTÄ

Klassiset 95€, Huolto 72€ – Pakettihinta 155€

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Nida Cinar Noveau Lashes Extra Long Pauliina Räisänen hymyilee LashLovers Ripsipidennykset Emma Kaasalainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Extra Long LashLovers Pauliina Räisänen Suomi 100 Finland LashLovers Ripsipidennykset Emma Kaasalainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Extra Long LashLovers Helena & Paris Oy Suomi 100 FinlandRipsipidennykset Oulu Pauliina Räisänen LashLovers volyymiripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Etsitkö erityisen hyvää ripsien tekijää, sitä parasta?

Ripsipidennyksiä on monelaisia, niin on myös tekijöitä. Jokainen nainen haluaisi saada heti kerralla sellaiset ripset, jotka ovat upeat ja, että ne pysyvät paikoillaan. Usein tilanne voi olla niin, että joutuu pettymään. BellaHelenassa asia on päinvastoin, olemme erikoistuneet  ripsipidennyksiin (Klassiset ja LashLovers volyymit). Kaikkeen siihen mitä ripsien laitossa pitää tietää ja osata. Olemme tehneet ripset sadoille asiakkaille, joten kokemusta on. Uskallamme väitää, että kyllä onnistuu =) BellaHelena on Oulun paras ripsipidennyksien tekijä, ainakin yksi parhaista. Näin sanovat myös asiakkaamme…

Lue muutama asiakaskommentti…

Lashlovers Volyymiripset Lashlovers Volume lashes Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Volyymiripset Nida Cinar

“Sää et tiedä, että sulle tehdään ripsiä. Jotain magicciä siinä on.”

“BellaHelenan hoitopenkki on ihana paikka. Voi heittää aivot narikkaan. Sitä oikein odottaa, että pääsee ripsipidennyksiin. Aivan ihanaa =)”

Miksi suosittelemme ripsipidennyksille Beauty Q Coating Sealer ainetta?

”Beauty Q Coating Sealer muodostaa ripsien, ripsipidennyksien kiinnityskohtaan suojaavan kalvon ja estää veden, kosteuden pääsyn ripsien ja ripsipidennysliiman väliin. Ripsipidennykset pysyvät suoja-ainetta käytettäessä pidempään paikoillaan. Coating Sealer ainetta laitetaan ripsille 2-3 vrk välein. Riittoisa mascara tyylinen puikko kestää helposti puoli vuotta, joten sen ostohinta 37,20€ joka tulee kyllä takasin eli hyödynnettyä moneen kertaan. Todella hyvä ja tarpeellinen vedenpitävä aine – suosittelemme.”

Minkä tyylisiä ripsipidennyksiä teemme?

”Klassisia ripsipidennyksiä on saatavana C- ja J-tyylisenä. Kirjain kuvaa ripsipidennyksen kaarevuutta. Käytämme molempia tyylejä ja niiden yhdistelmiä.  Pituuksia löytyy alkaen 8mm pituudesta aina 14mm pituuteen asti. Saatavana on nyt myös erikoispitkiä 15mm-17mm ripsiä ja erityisen tuuheita LashesLovers volyymiripsiä (kts kuvat). Ripsipidennyksien teossa pyrimme aina huolelliseen ja luonnollisen kauniiseen lopputulokseen. Suunnittelemme ripset jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti. Asiakkaat ovat olleet työnjälkeemme tyytyväisiä, joten he kertovat uusista ripsistä ystävilleen ja tulevat säännöllisesti rispihuoltoon.”

kauneushoitola-bellahelena-noveau-lashes-workflow-2016

Mitä vinkkejä annamme ripsipidennysasiakkaille? ”Kahteen tuntiin ripsiä ei saa kastella. Suosittelemme olemaan erityisen varovainen ja huolellinen ensimmäisen kahden vuorokauden ajan, jotta ripsien liima ehtii takuuvarmasti kuivaa. Vaikka ripset pysyvät hyvin paikoillaan, ei se välttämättä takaa sitä, että liimat ovat saumattomasti kuivuneet. Beauty Q Coating Sealeria suosittelen käytettäväksi juuri tästä syystä. Ehdoton must on käyttää öljytöntä meikinpuhdistusainetta silmämeikkien puhdistamisessa.”

Uusi bodyfitness suomenmestari Pauliina Räisänen Kauneushoitola BellaHelenassa

Mitä jos joku ripsipidennys irtoaa tai ripsi katkeaa?

”Aina joku ripsi saattaa joskus irrota, joten sitä vartenhan on olemassa ripsipidennyksien huolto.  Aika usein varataan heti aika myös huollolle kahden kolmen viikon päähän. On myös mahdollista, että oma ripsi katkeaa ripsipidennyksen mukana. Jos käytät pidennyksiä, etkä muista huoltaa omia ripsiäsi, ne voivat alkaa kuivua. Tällaisessa tilanteessa ripsi tai ripsiä voi katketa pidennyksineen (ripsille on olemassa kasvun nopeuttaja-ainetta). Suosittelemme myös vanhojen ripsipidennysten totaalia poistamista ja uusien laittamista vanhojen tilalle silloin tällöin. Samassa yhteydessä voidaan tarkistaa omien ripsien kunto. Nythän saa uudet ripset huollolla tarjoushintaan. Onhan se mukavaa, kun tietää varmuudella olevan naisellisen kaunis ja, että ripsipinennykset ovat niin sanotusti luonnollisen kauniit.”

Mitkä asiat käydään vielä läpi ennen hoitoa?

”Laatuun pitää panostaa. Jokainen ripsipidennyshoito alkaa esihaastattelulla ja taustatietojen läpikäynnillä. Pyydämme aina asiakkaitani lukemaan seuraavat alla olevat kohdat huolellisesti läpi:

● Klassiset ripset ovat synteettistä materiaalia, muotoiltu ripsien muotoa mukaileviksi

● Ripsipidennyksien tarkoitus on tehdä ripsistä paksummat ja pidemmät

● Ripsien pidennys ei aiheuta kipua, eikä tunnu epämukavalta
● Ripsipidennyksien säännöllinen huolto on välttämätöntä
● Ripsiä ei saa kastella kahteen tuntiin niiden kiinnittämisestä
● Älä mene saunaan, uimaan tai kuumaan kylpyyn kahteen päivään ripsien kiinnittämisestä
● Älä permanettaa tai käytä ripsien taivutinta ripsipidennyksille
● Ripsien kestovärjäys tulee tehdä ennen ripsipidennysten kiinnittämistä
● Käytä vain vesiliukoista ripsiväriä ja levitä sitä vain ripsien kärkiin
● Älä käytä vedenkestävää ripsiväriä, äläkä poista ripsiväriä öljypohjaisilla poistoaineilla
● Älä hiero ripsiä, puhdistaessasi kasvoja vedellä, taputtele ripset kuivaksi kasvojen pesun jälkeen
● Älä sauno päivittäin
Lisäksi pyydämme jokaiselta asiakkaalta ihan kirjallisen suostumuksen toimenpiteen suorittamiseen ja siihen, että koulutettu ripsiteknikko kiinnittää ripsipidennykset asiakkaan omien ripsien jatkoksi. Painotamme myös asiakkaalle esitietolomakkeessa sitä, että ripset vaativat säännöllistä huoltoa, jotta niissä pystytään säilyttämään ripsipidennyksillä luotu pituus ja paksuus. Hoidon jälkeen annan vielä kirjalliset hoito-ohjeet kotiin.”

 

Ripsipidennyksen hoito-ohjeet 

●älä kastele ripsiä ensimmäiseen kahteen tuntiin kiinnityksestä

●älä käysaunassa, kuumassa kylvyssä tai muutenkaan altista ripsiä kovalle kuumuudelle ensimmäiseenkahteen päivään

● jos haluat käyttää ripsiväriä, valitse vesiliukoinen vaihtoehto

● älä käytä ripsien taivuttajaa, sillä se murtaa liimaa ja heikentää ripsien pysyvyyttä

● puhdista kasvot ja silmämeikki haalealla vedellä ja öljyttömällä silmämeikin poistoaineella

● kampaa ripset päivittäin

● huolla ripset 2-4 viikon välein

 

RIPSIPIDENNYKSIEN POISTO

●voi antaa pidennyksen kasvaa ulos. Tähän kuluu aikaa 1-3 kuukautta tai

●varaa aika ripsipidennyksen laittajalta poistoa varten

Huom! Älä missään tapauksessa poista ripsiä itse, se saattaa aiheuttaa ripsien katkeamista ja harvenemista!

Ripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelenasta

BellaHelena Oulun Paras Ripsipidennyksien Tekijä? Upeat Klassiset Ripset BellaHelenasta – Ripset 95€, Huolto 72€ – Pakettitarjoushinta 155€ (ripset+huolto)

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Upeat Ripset Nappi

BellaHelena Oulun Paras Ripsipidennyksien Tekijä? Upeat Ripset BellaHelenasta

 

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

4 + 10 =