img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/
[dvmd_simple_heading content_heading=”BellaHelenan Autopaikat” content_subheading=”Pysäköinti edellyttää Parkkipate lapun käyttöä autossa” _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” heading_fonts_font=”|700|||||||” heading_fonts_text_align=”left” subheading_fonts_text_align=”left” global_colors_info=”{}”][/dvmd_simple_heading]

TOIMI NÄIN:

  • aja sisäpihalle ja pysäköi auto BellaHelenan asiakaspaikalle
  • nouda pysäköintiin tarvittava lappu odotusaulasta ennen kauneushoitoa
  • vie Parkkipate pysäköintilappu autoosi, sijoita se etuikkunalle
  • lukitse auton ovet ja siirry takaisin odotusaulaan
  • hoidon jälkeen muista palauttaa pysäköinti lappu odotusaulaan

Parkkipate alkaa valvoa sisäpihaa 15.06.2023 alkaen

BellaHelena Autopaikat Parkkipate pysäköinti lappu noudettava odotusaulasta

TIEDOKSI: Auton pysäköinti BellaHelenan autopaikoille edellyttää Parkkipate pysäköintilapun käyttöä auton etuikkunalla. Nouda lupalappu autoon odotusaulasta.

Sisäpihan autopaikkoja on käytetty toistuvasti väärin. Erityisesti Wolt ja Foodoora ruokalähettien toimesta. Tästä johtuen Hallituskatu 10 taloyhtiö As Oy Hallituspuisto hallitus on päättänyt antaa sisäpihan parkkipaikkojen valvonnan Parkkipate nimiselle yritykselle.

Parkkipate alkaa valvoa tehostetusti parkkipaikkojen käyttöä 15.06.2023 alkaen. Voit edelleen pysäköidä ilmaiseksi, kunhan muistat käytät autossa Parkkipate pysäköintilappua.

Pysäköinti BellaHelenan asiakas autopaikoille edellyttää Parkkipate pysäköintilapun käyttöä. Sinun tulee hakea pysäköinti lappu BellaHelenan odotusaulasta ja sijoittaa se auton sisälle, näkyvästi auton etuikkunalle. 

SAKKO PYSÄKÖINNISTÄ ILMAN LUPALAPPUA ON 60€.

BellaHelenan asiakas autopaikat 7, 6 ja 5 on merkitty selkeästi omilla BellaHelena P-kylteillä

BellaHelenan Autopaikat löytyvät heti vasemmalta paikat 7, 6 ja 5 iso P kyltti aidassa

BellaHelenan autopaikat löytyvät sisäpihalta heti vasemmalta yläpihalle ajettaessa (valkoinen aita)

BellaHelenan omat ilmaiset asiakas pysäköintipaikat on merkitty  valkoiseen aitaan kuvan mukaisilla P-kylteillä (logo ja nainen kovaäänisen kanssa).

Olemme nämä vuosipaikat ovat olleet käytössämme vuodesta 2012 alkaen. Saapuessasi BellaHelenaan voit aina pysäköidä autosi ilmaiseksi vapaaseen ruutuun 7, 6 tai 5.

Huom! Sisäpihan autopaikkoja on toistuvasti käytetty väärin, joten taloyhtiö on joutunut tehostamaan valvotaa. Parkkipaikoille pysäköitäessä tulee käyttää pysäköinti lupalappua.

Pysäköinti BellaHelenan asiakas autopaikoille edellyttää siis nykyään Parkkipate pysäköintilapun käyttöä. Nouda lappu odotusaulasta ja sijoittaa se auton etuikkunalle. 

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

15 + 10 =