img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Biokosmetiikka Dr Eckstein Uutuushoito BellaHelena

Biokosmetiikkasarja Dr. Eckstein Kauneushoitola BellaHelena Oulu SKY-kosmetologi Helena TauriainenBIOKOSMETIIKKA DR ECKSTEIN UUTUUSHOITO BELLAHELENA – Kasvot tarvitsevat hoitoa pitkän kuuman kesän jälkeen.

Biokosmetiikkaan perustuva Dr.Eckstein korjaavaa Repair-hoito on ratkaisu. Uusi hoitosarja, jota olemme harkinneet jo pitempään.

Kauneushoitola BellaHelenassa puhaltaa pitkän kuuman kesän jälkeen uudet raikkaat tuulet.  Kasvoja hoidetaan, korjataan ja hellitään nyt uudella raikkaalla Dr.Eckstein biokosmetiikkasarjalla, jonka tuotteet löytyvät pysyvästi kauneushoitolan tarjonnasta. Elo-syyskuussa kerromme useista uutuuksista ja napakoista tarjouksista.

Dr.R.A.Eckstein – Biokosmetiikan edelläkävijä

Dr. Eckstein ihonhoitotuotteet saavat ihosi voimaan hyvin ja näyttämään kauniilta ja terveeltä. Yli 60 vuoden kokemus biokosmetiikasta takaa laadun. Biokosmeettinen ja farmaseuttinen tutkimus, osaaminen sekä kokemus yhdistetään huolellisesti tuotteiksi, jotka tukevat ihon omaa luonnollista toimintaa ja sopivat kaikille ihotyypeille, jopa herkimmille ihoille.

Kaikki Dr. R.A. Eckstein – tuotteiden pohja- ja vaikutusaineet valmistetaan laadultaan parhaista ja tarkasti tutkituista luonnon raaka-aineista. Yksilöllisesti valituilla Dr. R.A. Eckstein -ihonhoitotuotteilla on saavutettu erinomaisia hoitotuloksia jo vuosikymmenien ajan. Ihonhoito osana kokonaisvaltaista kauneuden- ja terveydenhoitoa on aina ollut tavoitteemme.

Tehotipat

Active Concentrate -tehotipat sisältävät runsaasti vaikutusaineyhdisteitä, jotka on kehitetty ihon erityistarpeisiin. Oikein valittu tehotippa tehostaa hoitovoiteen vaikutusta. Ihon kunnosta riippuen niitä voidaan käyttää päivittäin tai kuuriluonteisesti.

Naamiot

Naamiot tehostavat päivittäistä ihonhoitoa. Yhdessä hoitovoiteen kanssa käytettynä ne auttavat kuljettamaan hoitovoiteen arvokkaat vaikutusaineet ihon syvempiin kerroksiin.

Vitamin Packung

Elvyttävä ja virkistävä voidenaamio etenkin normaalille ja kuivalle iholle. Poistaa iholta väsymyksen jäljet. Sopii erittäin hyvin kaikkien ihotyyppien täydentäväksi vitamiinihoidoksi erityisesti kylmänä vuodenaikana. Sisältää karoteenia, A- ja E-vitamiineja ja hoitavia luonnonöljyjä.

Kamillen Azulen Packung

Hellävarainen, tasapainottava voidenaamio ärtyneen, aran ihon rauhoittavaan hoitoon. Ylläpitää ihon kosteustasapainoa, tasoittaa ja pehmittää ihoa. Sisältää atsuleenia ja hoitavia luonnonöljyjä.

TUTUSTU NYT Dr.Eckstein UUTUUS HOITOSARJAAN

Olemme valinneet Dr.Eckstein biokosmetiikka-hoitolasarjan kauneushoitolamme toiseksi lippulaivaksi Sothys hoitosarjan rinnalle. Molemmilla hoitosarjoilla on yli 60 vuoden kokemus kauneudenhoidosta, sen tuotteiden tutkimuksesta ja valmistuksesta. Näihin faktoihin perustuen uskomme, että voimme tarjota vieläkin parempaa kauneudenhoitopalvelua Oulun ydinkeskustassa.

Kauneushoitola BellaHelena 2017 BeFanky cover 5 years 01.11.2017 Helena & Paris Oy Oulu

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti!

Biokosmetiikka Dr Eckstein Uutuushoito BellaHelena

 

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

8 + 13 =