img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Dermia Solution Anti-Age Kasvohoito Uutuus Nyt Oulussa

Dermia Solution Face Treatment Kauneushoitola BellaHelena OuluDermia Solution Anti-Age Kasvohoidot Edustavat Alan Huippua

Anti-age kasvohoidot ovat kehittyneet valtavasti viimeisen 5 vuoden aikana. Yhä parempi teknologia mahdollistaa ainutlaatuisen hyviä kasvohoitoja. Dermia Solution anti-age kasvohoidot ja -aineet edustavat alan viimeisintä osaamista. Tulokset heti ensimmäisen hoidon jälkeen ovat uskomattoman hyviä – LUE LISÄÄ!

Dermia Solution Anti-Age Kasvohoito Uutuus Nyt Oulussa

Dermia Solution kasvohoito tekee ihmeitä KAuneushoitola BellaHelena Oulu

Dermia Solution Anti-Age Kasvohoidot Nyt Oulussa

Dermia Solution anti-age kasvohoidot perustuvat biorevitalisaatio hoitoon, jonka avulla saadaan iho toimimaan täydellä kapasiteetilla. Ihon toiminta elävöityy näkyvästi, nopeasti ja pysyvästi. Hoitotekniikka synnyttää ihoon mikrokanavia, joita pitkin tehoaineet imeytyvät optimaalisesti. Iho herää korjaamaan itseään. Sterileillä Skinfaktor -laitteilla tehtävä kolmivaiheinen kasvohoito on erittäin tehokas. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan uskomattomia tuloksia, mutta suosittelemme kahden tai kolmen hoidon -sarjahoitoa kotihoitotuotteineen, joka suunnitellaan sinulle yksilöllisesti! 

Voiko yksi kasvohoito olla näin hyvä? Millaisia tuloksia Dermia Solution anti-age kasvohoidoilla saadaan aikaan?

 

 

 

Yli 40 vuoden kokemus ihonhoidosta, tehokkaat seerumit

Dermia Solution Anti-Age Kasvohoito Skinfaktor Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

Dermia Solution anti-age kasvohoitokonsepti on toimiva. Hoitokartoitus, kuorinta, mikroneulaus, naamio ja hoitoaineet muodostavat taylormade -hoitokokonaisuuden. Kasvohoidot aloitetaan aina henkilökohtaisella konsultaatiolla, johon sisältyy seuraavaa:

  • oman hoitohistoriasi läpikäyminen (kosmetologia ja kosmetiikka); hoitolakäynnit, kotihoidot, käyttämäsi kosmetiikka
  • lähtötilanteen selvittäminen; ihosi koostumus ja nykytila (voidaan tehdä kasvoanalyysi kuvantamislaitteella)

Henkilökohtaisen kasvojenhoitokonsultaation tavoitteena on laatia sinun kasvohoidoillesi Dermia Solution aineista ja hoidoista “resepti” jolla asetetut tavoitteet saavutetaan. Hoidot keskittyvät vahvistamaan, ravitsemaan ja tasapainottamaan ihoa. Dermia Solution kasvohoidoissa käytetään erityisen tehokkaita seerumeja, mutta myös ainutlaatuisia patentoituja steriilipäisiä mikroneulauslaitteita.

 

Mihin Dermia Solution Anti-Age Hoitojen Teho Perustuu?Dermia Solution kasvohoito tekee ihmeitä KAuneushoitola BellaHelena Oulu

 Dermia Solution kasvohoidoissa iho kuoritaan hellävaraisesti jatehokkaasti hedelmähappokuorinnalla. Hoidon kuorinta-aineet valmistetaan Espanjassa. Espanjalaisia hedelmähappokuorintaa, sen vaikuttavia aineita pidetään maailman parhaina. Ihoon tehdään mekaanista käsittelyä joko kahdella tai kolmella hoitolaitteella. Steriilin hionnan ja mikroneulauksen tarkoitus on herättää iho aktiiviseksi (käsittelyn jälkeen iho hieman punoittaa). Skinfaktor -hoitotekniikka synnyttää ihoon mikrokanavia, joita pitkin tehoaineet voivat imeytyä optimaalisesti. Tämä tapahtuu erityisen aktiivisen naamion/maskin alla.

IIho herää korjaamaan itseään. Kysymyksessä on maailman ensimmäinen mikroaktivointiprosessi, joka hoitaa, korjaa ja pehmentää ihoa hellävaraisesti. Lopputuloksena iho tuntuu raikkaalta, tiukentuneelta ja hyvin kosteutetulta. Dermia Solution kasvohoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille – miehille ja naisille.

Uurteet ja Rypyt Häipyvät Tunnissa

Dermia Solution kasvohoidoilla on saavutettu hyviä näkyviä tuloksia mm. Australia ja Espanjassa, joissa hoitoja on jo ehditty tehdä tuhansille ihmisille. Dermia Solution hoitojen 3. steriili hoitolaite on kehitetty uurteiden ja juonteiden käsittelyyn (botox neulahoitoja tai kiristysleikkausta ei tarvita). Mikäli et tarvitse uurteiden/ ryppyjen tasoitusta kasvohoito voidaan tehdä ilman uurrekäsittelyä. Tällöin kasvohoito tehdään kahdella hoitolaitteella.

Dermia Solution Kosmetiikka On Pakattu Refill Pulloihin

Ensimmäisen ostoksen jälkeen ostat kotiisi vain vaikuttavia aineita hygieenisissä vaihtopakkauksissa. Lasipulloa tai -purkkia sinun ei tarvite ostaa kuin yhden kerran. Säästät luontoa ja rahaa. The peace of mind products!

Esittelemme Uutuutta Perjantaina – Tule Kasvoanalyysiin

Olemme tilanneet Dermia Solution maahantuojan Anita Hentisen BellaHelenaan perjantaiksi 02.12.2106 klo 10-17. Maahantuoja esittelee BellaHelenassa koko päivän anti-age kasvohoitouutuuksia. Noin kerran kuukaudessa (pe tai la) teemme myös kasvoanalyysejä (30min) edulliseen 25€ hintaan per kasvot (ovh 65€/asiakas).

 

IHOANALYYSEJÄ KASVOILLE Beau Visage Ihoanalyysi kertoo tarkan analyysin ihosi tämän hetkisestä todellisesta kunnosta. VARAA NYT AIKA Beau Visage kasvoanalyysiin (30min) Huomaa edullinen kampanja hinta 25€ (ovh 65€). Vapaat ajat voit katsoa/varata netissä Avoinna24 sivuilla, etsi kasvoanalyysiä kuvantamislaitteella https://bellahelena.avoinna24.fi/company/

 

Kasvojen Anti-Age sarjahoito 2x  + Hoitotuotteet 3kk

Olisitko kiinnostunut tehokkaasta Dermia Solution anti-age kasvohoitopaketista kevään aikana? Tarjoamme asiasta kiinnostuneille asiakkaille yksilöllistä taylormade luksushoitopakettia, jonka hoitotulokset ovat 100% varmoja. Kysy hoitokokonaisuuden hinta ja yksityiskohdat kosmetologiyrittäjä Helena Tauriaiselta.

 

Tervetuloa Kauneushoitola BellaHelenaan

 

Dermia Solution Anti-Age Kasvohoito Uutuus Nyt Oulussa

 

 

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

13 + 10 =