\"fbpx\"
Volyymiripsien tekijäksi BellaHelenaan?

Volyymiripsien tekijäksi BellaHelenaan?

BellaHelenan ripsipidennyksien, erityisesti volyyripsipidennyksien kynsyntä on lisääntynyt tasaiseisesti. Asiakkaat luottavat tekemäämme laatuun. Tarvitsemme BellaHelenan tiimiin osaavan volyymiripsien tekijän Emman ja Helena K:n työkaveriksi.

Mikäli olet tehnyt volyymiripsipidennyksiä ja etsit hyvää uutta työpaikkaa itsellesi, niin tässä on tilaisuutesi. Ripsienpidennyksistä on hyvä aloittaa ja tulla tätä kautta osaksi BellaHelenan tiimiä. Voit myös aloittaa osa-aikaisena, jos olet kosmetologiopiskelija.

Mikäli sinulla on jo kosmetologin peruskoulutus, niin voit jatkokouluttautua ja erikoistua BellHelenassa työn ohella lisää esimerkiksi pigmentointeihin, mikroneulaukseen tai täyttöainehoitohin. Maksamme työntekijöidemme koulutukset.

Tarjoamme mukavat rauhalliset työtilat keskellä Oulun kaupunkia Oulun Kaupungintalon vierestä. Mikäli muutat Ouluun, voimme avustaa sinua asunnon etsimisessäkin.

Ole hyvä ja lähetä vapaamuotoinen kasvovalokuvalla varustettu hakemuksesi (CV) sähköpostitse rekrytointia hoitavalle Markku Tauriaiselle. Pääset haastatteluun ja tekemään näytön osaamisestasi.

Lähetä sähköposti osoitteella bellahelenaoulu(at)gmail.com Kirjoita otsikoksi:  Volyymiripsien tekijäksi BellaHelenaan

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

8 + 13 =

error: Alert: Content is protected !!