img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Helena Tauriaiselle Pronssinen Yrittäjäristi Oulussa

Helena Tauriaiselle pronssinen yrittäjristi BellaHelena asiakasillassa 03.11.2017 Helena & Paris Oy Suomi 100 Finland

Kosmetologi Helena Tauriaiselle luovutettiin pronssinen yrittäjäristi 03.11.2017

Kosmetologi yrittäjä Helena Tauriaiselle luovutettiin perjantaina 03.11.2017 Kauneushoitola BellaHelenassa Suomen Yrittäjien pronssinen yrittäjäristi. Suomen Yrittäjien Yrittäjäristi on huomionosoitus ansioituneelle yrittäjälle hänen yrittäjätoiminnastaan. Yrittäjäristin jakosäännöt on kerrottu Suomen Yrittäjien kotisivuilla. Helena on toiminut kauneusalan yrittäjänä lokakuusta 2012.

Kuusamon Vuotungissa syntyneellä Helenalla kauneusalan työkokemusta yhteensä 20 vuotta. Ensimmäiset 10 vuotta erikoiskosmetiikkamyyjänä City Sokoksessa, seuraavat 10 vuotta SKY-kosmetologina, joista viimeiset 5 vuotta perustamansa yrityksen Kauneushoitola BellaHelenan toimitusjohtajana. Helenasta on kirjoitettu Sanomalehti Kalevan omistamassa kaupunkilehti Kalessa mm. näin:

Helena tekee töitä sydämellä

Yrittäjä-SKY-Kosmetologi-Helena-Tauriainen-Kauneushoitola-BellaHelena-Oulu-2016-Reunuksilla

Millainen asiakas ilahduttaa sinua?

Tyytyväinen asiakas ilahduttaa. Kauneushoitolaan saapuvilla asiakkailla on aina jokin odotusarvo. Se voi liittyä kasvojen ihoon, jalkojen kuntoon tai pieneen rentouttavaan hetkeen. Kun asiakkaan odotusarvot täyttyvät tai jopa ylittyvät, olen aina yrittäjänä ja kosmetologina iloinen. Kyllä sen tuntee ja tietää, kun kaikki on mennyt ihan nappiin. Onnistuminen työssä on ihana juttu.

Miten sinä ilahdutat asiakastasi?

Positiivisella asenteella hymy huulessa. Tekemällä työni niin hyvin kuin mahdollista. Joskus pieni lahjakin ilahduttaa asiakasta todella paljon. Iloiset BellaFemme illat ovat olleet aina mukavia yllätyksiä hoitoineen ja tuotetarjouksineen. Esimerkiksi viimeinen Vapputempaus oli todella mukava piristys kevään ja kesän kynnyksellä.

Kerro hauska sattumus työsi tiimoilta?

BellaHelenan seinät tuntevat monta hauskaa tarinaa. Yksi hauskimpia juttuja oli se, kun laulaja Michael Monroe astui ovesta sisään punainen nahkatakki päällä. Siinä piti vähän aikaa räpsytellä silmiä, että onko tämä totta. Tottahan se oli, yllätysvieras Michael Monroe oli kauneushoitolani avajaisissa 2012.

Helena sponsoroi naisurheilua

Helena Tauriainen ja Pauliina Räisänen BellaHelenan asiakasillassa 03.11.2017 Helena & Paris Oy Suomi 100 Finland

Valokuvia BellaFemme asiakasillasta 03.11.2017

Yhteisvalokuva Pauliinasta ja Helenasta (kuva yllä) otettiin Kauneushoitola BellaHelenan 5v. BellaFemme asiakasillassa. Kuvaan liittyy hieman muutakin. Helenan omistama Kauneushoitola BellaHelena on sponsoroinut vuodesta 2012 alkaen oululaista naisurheilija Pauliina Räisästä. Crossfit kilpaurheilua harrastava Pauliina on jo nuoresta iästään huolimtta saavuttanut fitness-urheilijana Suomen mestaruuden ja 4. sijan Euroopan mestaruuskisoissa. Pauliinasta voit lukea esimerkiksi Forum24 lehdestä. Juttu upeasta Pauliinasta on otsikoitu sanoilla Liikuttava Nainen.

Kauneushoitola BellaHelena on auktorisoitu Sothys kauneushoitola Oulussa, joka on ollut Suomen yrittäjien jäsenyritys sen perustamisesta 2012. Helena on lisäksi Suomen Kosmetologien Yhdistyksen (SKY) jäsen. Oulussa kaupungintalon vieressä toimiva Kauneushoitola BellaHelena työllistää 3 vakituista kosmetologia.

Helena Tauriaiselle Pronssinen Yrittäjäristi Oulussa

 

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

12 + 5 =