\"fbpx\"

Varaa aika henkilökohtaiseen meikinopastukseen

HUHTIKUUSSA IHANAT KEVÄTMEIKIT BELLAHELENASTA – Love Is In The Air!

Henkilökohtainen Meikinopastus 60 min nyt vain 30,00€ – varaa aika henkilökohtaiseen meikinopastukseen kosmetologi Emma Kaasalaiselle.

Kosmetologi Emma Kaalainen meikkaa Kauneushoitola BellaHelenassa Ardeco meikeillä Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Oulu Finland

Nyt saat todella hyviä ohjeita ja opastusta kädestä pitäen. Meikkaat jatkossa aina ammattimaisesti ja pysyt jatkuvasti kauniina! Ihmeitä voi tapahtua, kun varaat ajan BellaHelenan henkilökohtaiseen meikinopastukseen =) Valmistaudu jo keväällä kesän tärkeisiin juhliin ja kuvauksiin – päättäjäiset, ylioppilasjuhlat, häät jne. Hoidetut, hyvin meikatut kasvot huomataan.

MUISTA MYÖS TÄMÄ – LashLovers ripsipidennyksillä saat todella luonnollisen kauniit näyttävät ripset itsellesi. LashLovers ripsipidennykset huhtikuussa Kauneushoitola BellaHelenasta edulliseen tarjoushintaan 95,00€ (ovh 125,00€, huolto 65,00€). Jos olet miettinyt ripsipidennyksiä, älä mieti enään – tässä on sinun tilaisuutesi!

BellaHelenassa tehdään Sothys -kauneusmatkoja, jotka päättyvät loisteliaasti!

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

10 + 15 =