img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Herkän Ihon Rauhoittava Kasvohoito Uutuus Sothys Eau Thermale Spa Kauneushoitola BellaHelena

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Sothys Uutuushoito Eau Thermale SPA Thermal Water Herkän Ihon Lähdevesihoitolinja Finland

60% Naisista On Herkkäihoisia, Oletko Sinäkin?

Hellävaraisen l´Eau Thermale Spa  lähdeveden tehokkuus tuo välitöntä helpotusta herkälle iholle. Korkealta, 350-400 metrin korkeudelta Belgian Ardennesin vuoristomaiseman sydämestä tulee luonnollinen lähdevesi, jolla on mahtavia ominaisuuksia. Jo 1500 -luvulta lähtien.

l´Eau Thermale Spa lähdevesi on ollut tuhansien kylpyläkävijöiden kesken tunnettu ja pidetty.  l´Eau Thermale Spa lähdevesi on puhdasta, sen koostumus on vähämineraalinen ja pH arvo sama kuin iholla. Aktiivinen vesi, jonka ihon toimintoja tasapainottavat ominaisuudet on nyt tieteellisesti todistettu.

Ihosta tulee miellyttävän tuntuinen ja rauhoittunut alle tunnissa

Sothys Uutuus Eau Thermale Spa on herkänihon lähdevesihoitolinja. Tämän rauhoittavan kasvohoidon hellävaraiset koostumukset on kehitetty kaikkia herkän ihon tarpeita kunnioittaen. Vain 50 minuutissa kaikki herkän ihon ärsytykset rauhoittuvat ja ihosta tulee miellyttävän pehmeä.

Oulussa olemme todenneet BellaHelenassa tehtyjen kasvohoitojen jälkeen, että kasvohoito tulee todellakin pehmeä miellyttävän tuntuinen iho.  Voit kokea Eau Thermale Spa kasvoihoidon pysyvästi edulliseen erikoishintaan 79€. 

 

Tunne Jälleen Oman Sothys Kosmetologisi Tekemä Laadukas, Miellyttävä Ja Tehokas Kasvohoito

 

Yrittäjä-SKY-Kosmetologi-Helena-Tauriainen-Kauneushoitola-BellaHelena-Oulu-2016-Reunuksilla

 

Helena, mitä mieltä olet Sothys l´Eau Thermale Spa lähdevesihoitolinja uudesta?

 

“Aivan ihana uutuus! Teimme itsellemme heti kasvohoidot tällä uutuussarjalla. Iho tuntui todella miellyttävältä hoidon jälkeen. Uskon lähdevesihoitosarjasta olevan erityistä hyötyä atooppisille kasvoille.

 

Testasin kasvohoitoa myös miehelleni Markulle. Toimii myös miehille, katso kuva ja kommentit Herkänihon kasvohoito käy sekä miehille että naisille. Uusi Eau Thermale Spa antaa myös erityistä suojaa iholle, jota tarvitaan esimerkiksi talveen mentäessä. Tämä on myös hyvä kasvohoito ennen kesää.

 

Kasvojen kuivan ihon hoitamisesta löytyy juttu –

Kuiva Iho? Syväkosteuttava Sothys Hydra Hyaluronic Acid⁴ Kasvohoito Auttaa

Ihoa tulee kosteuttaa esimerkiksi ennen talven tuloa.

Helena Tauriainen: “Sothys on kauneustalo, johon erityisesti luotan.”

 

Mitä Sothys panelistit sanoivat kasvohoidosta?

 

“Posliinisten hierontalusikoiden vaikutus ja tunne iholle oli fantastinen”

 

“Äärimmäisen rentouttava kokemus, jonka jälkeen iho on miellyttävän tuntuinen ja rauhoittunut”

 

Sothys Eau Démaquillante Micellaire Kauneushoitola BellaHelenan Sothys Uuttushoito Eau Thermale SPA Thermal Water Herkän Ihon Lähdevesihoitolinja Oulussa

 

 

Hellävaraiseen Puhdistukseen | Sothys Eau Démaquillante Micellaire

 

EAU DÉMAQUILLANTE MICELLAIRE:

 

Misellivesi. 2-in-1 puhdistusvesi kasvojen ja silmien hellävaraiseen puhdistukseen, tehokkaasti samalla tuotteella!

 

MISELLLI:

 

Misellit ovat mikroskooppisen pieniä hellävaraisia puhdistavia ainesosia. Niiden pallomaisella lipomolekyylirakenteella on kiehtova ominaisuus: se vetää puoleensa likaa ja epäpuhtauksia ja sulkee ne sitten sisäänsä, jolloin ne on helppo poistaa iholta.

 

UUTUUS Kauneushoitola BellaHelenan Sothys Uuttushoito Eau Thermale SPA Thermal Water Herkän Ihon Lähdevesihoitolinja Oulussa

 

SOTHYS ADVANCED RESEARCH – TUTKIJARYHMÄN HAVAINNOT

 

Sothys Advanced Research Tutkijaryhmä on suorittanut ex-vivo testausta soluviljelmillä osoittaakseen l´Eau Thermale Spa lähdeveden tasapainottavat ominaisuudet. l´Eau Thermale Spa estää epidermaalisten TRPV1 reseptoreiden toimintaa: kivun ja kutinan tunne iholla vähenee.

 

Häiritsemällä näiden reseptoreiden toimintaa l´Eau Thermale Spa auttaa tasapainottamaan erittäin herkkää, herkästi reakoivaa ja herkistynyttä ihoa, parantaen samalla ihon toleranssia ulkoisia häiriötekijöitä kohtaan. 

 

AINUTLAATUINEN RAUHOITTAVA TEHOAINE

 

l´Eau Thermale Spa on ainutlaatuinen rauhoittava tehoaine, jonka on toiminut inspiraation lähteenä uudelle herkän ihon Sothys -innovaatiolle. Laadukas 5 tuotteen kotihoitotuotevalikoima sekä korkeatasoinen ammattihoito-ohjelma tarjoavat päivittäistä pehmeyttä ja rauhaa sekä luontaisesti herkälle iholle, että iholle, joka on hetkellisesti herkistynyt.

 

Kauneushoitola BellaHelenan Sothys Uuttushoito Eau Thermale SPA Thermal Water Herkän Ihon Lähdevesihoitolinja Oulussa

 

 

 

 

Eau Thermale Spa Kasvohoidon Kuvaus 50 min

 

o. Alkupuhdistus, ihon valmistelu – Misellipuhdistusneste

 

1. Puhdistus, pehmittävä puhdistusnaamio  – Masque nettoyant douceur

 

2. Seerumi – Serum ultra-apaisant

 

3. Rauhoittava hierontavoide – Crème de modelage ultraapaisante

 

4. Rauhoittava naamio – Masque hydra-apaisant

 

5. Loppuvoide –  Créme veloutèe apaisante

 

Eau Thermal Spa Rauhoittava Kasvohoito 79,00€

 

Sothys Eau Thermal Spa Rauhoittava Kasvohoidon hinta on 79,00€. Tule nyt kasvohoitoon. Tuoksuton ja hypoallerginen uusi l´Eau Thermale Spa lähdevesilinja on tarkasti suunniteltu vastaamaan erityisesti herkän ihon tarpeisiin, kunnioittaena sen haurasta luonnetta.

 

Huolellisesti valikoidut vaikuttavat aineet yhdistettynä l´Eau Thermale Spa lähdeveteen takaavat tulokset, jotka tyydyttävät kaikkein herkimmänkin ihon tarpeet:

 

1. SUOJAA

 

Ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä

 

2. RAUHOITTAA

 

Ärtynyttä ihoa

 

3. TASAPAINOTTAA

 

Ihon omaa puolustuskykyä

 

Herkän Ihon Rauhoittava Kasvohoito Uutuus Sothys Eau Thermale Spa

 

Herkan Ihon Kasvohoitouutuus Eau Thermale Spa Nyt Kauneushoitola BellaHelenassa Kosmetologit Helena Tauriainen ja Nida Cinar

 

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

6 + 12 =