img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Huulten Muotoilu ja Täyttö – Unelmiesi Huulet Kauneushoitola BellaHelenasta

Huulten muotoilu ja täyttö – Unelmiesi huulet ovat nyt saavutettavissa Kauneushoitola BellaHelenan Kauneusklinikka päiviltä Oulussa. Tutustu, miten huulten muotoilu ja täyttäminen onnistuu ammattilaisen, Anita Hentisen, toimesta. Hän voi muuttaa ulkonäköäsi ja itsevarmuuttasi. BellaHelenan kauneusklinikka tarjoaa turvalliset ja luonnolliset tulokset käyttäen markkinoiden parhaita täyteaineita. 

Haluatko herättää huulesi eloon ja antaa niille uuden, vastustamattoman ilmeen?  BellaHelenan kauneusklinikkapäivä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden. Liitymme käsissämme alan kokeneimman täyteaineasiantuntija, Anita Hentisen, kanssa matkalle kohti unelmiesi huulia.

Anitan poikkeuksellinen asiantuntemus yhdistettynä laadukkaimpiin täyteaineisiin luo tuloksia, jotka eivät ainoastaan täytä huulesi kauniisti, vaan myös heijastavat sisäistä säihkettäsi. Olemme täällä kuunnellaksemme toiveitasi ja muuttaaksemme ne todellisuudeksi.

Täyteainehoitojen hinnat muodostuvat käytettävien aineiden hinnoista ja käytettävästä työajasta. Hoidoissa käytettävät aineet ja hoitolaitteet ovat steriileissä yksittäispakkauksissa, joten niitä ei voi jakaa. Katso SEURAAVA KAUNEUSKLINIKKA 🌹

Huulten muotoilu ja täyttö BellaHelenassa

Oletko valmis huulien muodonmuutokseen, joka kuvastaa todellista itseäsi?  BellaHelenan kauneusklinikka-päivillä teemme unelmistasi totta. Alan arvostettu asiantuntija, Anita Hentinen, on täällä käyttämässä taikasauvaansa luodakseen juuri sen ilmeen, jota olet aina halunnut.

Huulten muotoilu ja täyttö sopii kaikille, jotka tahtovat saada täyteläisyyttä ja symmetrisyyttä huuliinsa tai muotoa huulirajaansa. Hyaluronihappopohjainen täyteaineella saadaan luonnollista muutosta huuliin.

Unelmiesi huulet ovat nyt saavutettavissa! Tutustu, miten huulten muotoilu ja täyttäminen ammattilaisen, Anita Hentisen, toimesta voi muuttaa ulkonäköäsi ja itsevarmuuttasi. BellaHelenan kauneusklinikka tarjoaa turvalliset ja luonnolliset tulokset käyttäen markkinoiden parhaita täyteaineita

Mitä huulten täyttö maksaa?

Säteilevät huulet hyalyronilla

Haluatko herättää huulesi eloon ja antaa niille uuden, vastustamattoman ilmeen? BellaHelenan kauneusklinikkapäivä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden. Varaa aika ja liity kokeneimman täyteaineasiantuntija, Anita Hentisen, kanssa matkalle kohti unelmiesi huulia.

Huulten muotoilu ja täyttö sopii kaikille, jotka tahtovat saada täyteläisyyttä ja symmetrisyyttä huuliinsa tai muotoa huulirajaansa. Hyaluronihappopohjainen täyteaineella saadaan luonnollista muutosta huuliin.

Säteilevät unelmiesi huulet ovat nyt saavutettavissa! Tutustu, miten huulten muotoilu ja täyttäminen ammattilaisen, Anita Hentisen, toimesta voi muuttaa ulkonäköäsi ja itsevarmuuttasi. BellaHelenan kauneusklinikka tarjoaa turvalliset ja luonnolliset tulokset käyttäen markkinoiden parhaita täyteaineita

Mitä huulten täyttö maksaa?

Kauniit Huulet BellaHelenasta

Kauniit Huulet Ammattilaisen Anita Hentisen Käsissä – Kokemuksia Kauneusklinikalta

Kauneudenhoito on taide, joka vaatii sekä asiantuntemusta että intohimoa. BellaHelenan kauneusklinikalla tarjoamme ylpeydellä molempia, erityisesti kun on kyse huulten täytöstä ja muotoilusta. Asiakkaamme luottavat BellaHelenan kauneusklinikan korkeaan laatuun ja henkilökohtaiseen palveluun, jonka kruunaa alan veteraani, Anita Hentinen. Hänen käsissään jokainen hoito muuttuu mestariteokseksi.

Luonnollinen Huulten Suurennus

Yksi suosituimmista palveluistamme on luonnollinen huulten suurennus. Asiakkaamme arvostavat sitä, että tulokset eivät ainoastaan tuo esiin heidän luonnollista kauneuttaan, vaan myös säilyttävät huulten pehmeyden ja liikkeen. Käyttämämme parhaat täyteaineet huulille takaavat kestävän ja turvallisen lopputuloksen, joka saa sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi ja kauniiksi.

Anita Hentinen Kauneusklinikka – Asiakkaiden Kokemuksia

Anita Hentinen on sydämemme ja sielumme BellaHelenan kauneusklinikalla. Hänen asiantuntemuksensa ja taitonsa ovat keränneet vuosien aikana laajan asiakaskunnan, joka palaa luoksemme yhä uudelleen. Huulten täyttö kokemuksia jakavat asiakkaamme kertovat, kuinka Anitan ammattitaito ja huolenpito ovat ylittäneet heidän odotuksensa.

Kauneudenhoito Palvelut ja Esteettiset Hoidot

Me BellaHelenassa tarjoamme laajan valikoiman kauneudenhoito palveluita ja esteettisiä hoitoja. Olipa kyseessä sitten huulten täyttö tai muu kauneudenhoitopalvelu, lähestymme jokaista hoitoa yksilöllisesti, varmistaen, että saat parhaan mahdollisen hoidon ja tulokset, jotka heijastavat juuri sinun persoonallisuuttasi.

Toimenpiteitä kasvojen kohotukseen

Kauneushoitola BellaHelena on järjestänyt Oulussa täyteainehoitojen kauneusklinikka päiviä, jotka tuotetaan ulkopuolisten itsenäisten ammatinharjoittajien toimesta. BellaHelenassa tämä tarkoittaa Universal Beauty Oy:n Anita Hentistä. Olemme tehneet Anitan kanssa yhteistyötä yli kymmenen vuotta, hän on myös PMU kouluttajamme. Kauneusklinikka päivän aikana sinulla on mahdollisuus saada niin kutsuttuja täyteaine hoitoja kasvojen alueelle. Hoidot tekee aina kokenut alan ammattilainen ja jokainen hoito aloitetaan alku konsultaatiolla.

Yleista: Täyteainehoidot ovat naisen tai miehen valinta ilmeen kohottamiselle ja piirteiden nuorentamiselle ilman veitsen alle joutumista. Kun tekijänä on ammattilainen, lopputulos on luonnollinen eivätkä kasvojen ilmeet rajoitu. Tuloksia saadaan välittömästi hoidon jälkeen ilman erillistä toipumisaikaa tai sairaslomaa. Täyteaineet ovat turvallinen ja luotettava tapa kohentaa ilmettä ja häivyttää epätoivottuja ryppyjä tai arpia. Voit tutustu tarkemmin erilaisiin tehokkaisiin hoitoihin alla.

Huom! Kauneushoitola BellaHelenalla ei ole terveydenhuollon lupaa näiden palveluiden toteuttamiseen, mutta asia on järjestetty siten, että BellaHelenassa järjestettävän kauneusklinikan aikana voit saada täyteainehoitoja valitsemiltamme ulkopuolisilta itsenäisiltä alan ammatinharjoittajilta. Hoidot tehdään mesolangoilla, hyaluronihapolla.  

Täyteainehoidot huulitäytöt hyaluroni Kauneushoitola BellaHelena Oulu Nainen hoitokuva Photo 2023

Mesolangat

Täyteaine hoidot 3D Mesolangat havaintokuva meso gogi langat Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2023

Mesolankojen avulla voidaan kohottaa laskeutuneita kasvoja.

Toimenpiteessä käytetään ohuita, steriilejä nano- tai cogilankoja, joista käytetään yleisnimitystä mesolangat.

Lankoja asennetaan ihon alle kasvojen dermikseen tai rasvakerrokseen. Erilaisista mesolangoista väkälangat sopivat parhaiten kohottamaan ja piristämään ikääntyviä kasvoja.

Biohajoavat nanolangat liukenevat ajan kuluessa, mutta kollageeniä kiihdyttävä ja ihoa kiinteyttävä vaikutus kestää hoitoalueella 1,5 – 2 vuotta.

Mesolangat sopivat ikääntyneille kasvoille, joille hoitotoimenpiteellä saadaan uutta nuorekasta ilmettä muuttamalla ja kohottamalla kasvojen laskeutunutta ihoa.

Täyteaine hoidot 3D Mesolangat Infographics kuva Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2023

Hyaluronihappo

Täyteaine hoidot hyaluroni huulitäytöt havaintokuva kauneusklinikka Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2023

Hyaluronihappovalmistetta käytetään esteettisissä täyteainehoidoissa (Restylane / Perlane / Juvederm).

Ihoon ja ihon alle ruiskutetaan geelimäistä hyaluronihappoa. Se on synteettinen hyaluronihappovalmiste, jota esiintyy myös ihmiskehossa.

Aine hajoaa ja poistuu ajan mittaan luonnonmukaisella tavalla. Hoitotoimenpide ei edellytä allergiatestausta.

Toimenpide on helppo, nopea, kivuton ja täysin turvallinen.

Hyaluroni-täyteainehoidoilla voidaan silottaa ryppyjä ruiskuttamalla ainetta kasvojen ihon juonteisiin.

Eniten hyaluronia käytetään huulien kosmeettiseen muotoiluun. Huulet saadaan täyteläisemmiksi tai/ja niiden epäsymmetrisyyttä tai ikääntymisen tuomia muutoksia voidaan korjailla.

Aineen vaikutus kestää ½-1 vuotta. Käsittely kestää noin 30 minuuttia ja sen vaikutus näkyy välittömästi.

Hoidosta ei jää jälkiä, kuten mustelmia, joten toimenpiteen jälkeen voi mennä vaikka suoraan töihin.

Täyteainehoito voidaan uusia, kun aineen teho on poistunut.

Huulten täyttö ja muotoilu

Huulten muotoilu ja täyttö sopii kaikille, jotka tahtovat saada täyteläisyyttä ja symmetrisyyttä huuliinsa tai muotoa huulirajaansa.

Hyaluronihappopohjainen täyteaine on varmasti oikea valinta, jos haluat luonnollista, hienovaraista mutta silti havaittavaa muutosta huuliin.

Hoidetut huulet ovat kauniit. Joskus huulet voivat olla epäsymmetriset tai kapeat.

Esimerkiksi suupielet saattavat osoittaa alaspäin, vaikka mieli olisikin iloinen.

Huulissa ja niiden ympärillä voi olla juonteita, eikä huulirajakaan oikein erotu.

Joidenkin ihmisten huulet ovat luonnostaan ohuet ja huuliraja epäselvä. Monia huulten täyttö alkaa kiinnostamaan kun huulet menettävät täyteläisyyttään iän myötä.

Täyteaine hoidot hyaluroni huulitäyttö havaintokuva kauneusklinikka Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2023

Hoitoihin tarvitaan terveydenhoidon ammattilainen

Kauneudenhoidolliset pistoshoidot, kuten mesolangat ja hyaluronipistokset tulkitaan kuluttajaturvallisuuslain mukaisiksi ”muiksi kehonmuokkauspalveluiksi”, joiden valvonnasta on vastannut toukokuusta 2016 alkaen Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes).

BellaHelenan Kauneusklinikkapäivillä pistoshoitojen turvallisuudesta ja laillisuudesta vastaa ulkopuoliset itsenäiset ammatinharjoittajat, joita järjestää Anita Hentinen Universal Beauty Oy:stä, joka on ollut yhteistyökumppanimme yli 10 vuotta.

Jokainen hoito aloitetaan konsultaatiolla, jossa hoitotoimenpide käydään läpi hoitoa tekevän sairaanhoitajan kanssa läpi.

Kauneushoitola BellaHelena tarjoaa asiakkailleen pistoshoitoja sekä mesolankoja erikseen ilmoitettavilla kauneusklinikkapäivillä.

Täyteaine hoitoihin tarvitaan terveydenhoidon ammattilainen Kauneusklinikka Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2023
author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

15 + 8 =