img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Hyaluronihappo Täyteainehoidot Ja Kestopigmentointi

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Botox Hyaluronihappo Täyteainehoidot Slider Botox Hyalurini Mesolangat Helena & Paris Oy Helena Tauriainen

Kauneushoitola BellaHelenassa

Kauneushoitola BellaHelena aloitti syyskuun 9. länsimäiset hyaluroni täyteainehoidot Oulussa. Täyteainehoidot ovat naisen tai miehen valinta ilmeen kohottamiselle ja piirteiden nuorentamiselle ilman veitsen alle joutumista. Kun tekijänä on ammattilainen, lopputulos on luonnollinen eivätkä kasvojen ilmeet rajoitu. Tulokset saadaan välittömästi hoidon jälkeen ilman erillistä toipumisaikaa tai sairaslomaa. Täyteaineet ovat turvallinen ja luotettava tapa kohentaa ilmettä ja häivyttää epätoivottuja ryppyjä tai arpia. Hoitohoidot tehdään kokeneiden ammattilaisten toimesta perjantaisin järjestettävillä kauneusklinikkapäivillä 3-4 kertaa vuodessa kysyntään perustuen. Ryppyjä, uurteita suoristavia ja siloittavia täyttöainahoitoja esim. kulmakarvojen- ja silmienalueelle (hinnat 290€/alue). Hyaluronihappo täyteainehoitoja esim. huuliin (350€/alue). Uusia kestopigmentointeja teemme huuliin, silmiin ja kulmiin (huom! myös värien lisäykset aikaisemmin tehtyhin 3D kulmiin).

BellaHelenan Kauneusklinikka Jälleen Oulussa

Perjantaina teemme täyteainehoitoja BellaHelenassa koko päivän. Huulet, kulmat, otsan alueet jne. Lyhyet konsultaatiot (15min) tehdään ennen hoitojen aloittamista. Pidempiin konsultaatioihin tulee sopia aika etukäteen sähköpostitse. Tervetuloa, tavataan Oulussa!

Jokainen hoito alkaa henkilökohtaisella konsultaatiolla, hoidon suunnittelulla, joten toivomme yhteydenottoasi sähköpostitse bellahelenaoulu(at)gmail.com. Alamme täyttämään työkalenteria hoidoille ja hoitokonsultointeihin ilmoittautumisjärjestyksessä. Kuvien alla tietoa hyalyroni- ja täyteainehoidoista.

BellaHelenan Kauneusklinikat Oulussa järjestetään yhteistyössä Kauneuskeskus Eleganssin Anitan ja Viktorin kanssa, joilla on täyteainehoitoihin/kestopigmentointeihin vaadittava koulutus ja vahva tekemiseen perustuva kymmenien vuosien kokemus ja osaaminen.

Anita Hentinen-Haapala Kestopigmentoinnit Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Viktor Botox Täyttöainehoidot Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

Hyaluronihappo ja Esteettiset täyteainehoidot

Hyaluronihappovalmistetta käytetään esteettisissä injektio-täyteaine-hoidoissa (Restylane/Perlane/Juvederm). Ihoon ja ihon alle ruiskutetaan geelimäistä hyaluronia. Se on synteettinen hyaluronihappovalmiste, jota esiintyy myös ihmiskehossa. Aine hajoaa ja poistuu ajan mittaan luonnonmukaisella tavalla. Hoitotoimenpise ei edellytä allergiatestausta. Toimenpide on helppo, nopea, kivuton ja täysin turvallinen.

Hyaluroni täyteainehoidoilla voidaan silottaa ryppyjä ruiskuttamalla ainetta kasvojen ihon juonteisiin. Eniten hyaluronia käytetään huulien kosmeettiseen muotoiluun. Huulet saadaan täyteläisemmiksi tai/ja niiden epäsymmetrisyyttä tai ikääntymisen tuomia muutoksia voidaan korjailla. Aineen vaikutus kestää ½-1 vuotta. Käsittely kestää noin 30 minuuttia ja sen vaikutus näkyy välittömästi. Hoidosta ei jää jälkiä, kuten mustelmia, joten toimenpiteen jälkeen voi mennä vaikka suoraan töihin. Täyteainehoito voidaan uusia, kun aineen teho on poistunut.

Huulten Täyttö Ja Muotoilu

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena Tauriainen SKY Kosmetologi Botox Hyaluronihappo Täyteainehoidot Anita Viktor cosmetic injection of botox to the face of beautiful woman close-up portrait isolated on white

Huulia pidetään kasvojen keskipisteenä. Hoidetut huulet ovat kauniit. Aina omat huulet eivät kuitenkaan miellytä/riitä, koska ne voivat olla epäsymmetriset tai kapeat. Esimerkiksi suupielet saattavat osoittaa alaspäin, vaikka mieli olisikin iloinen. Huulissa ja niiden ympärillä voi olla juonteita, eikä huulirajakaan oikein erotu. Joidenkin ihmisten huulet ovat luonnostaan ohuet ja huuliraja epäselvä. Monia huulten täyttö voi alkaa kiinnostamaan, jos ja kun huulet menettävät täyteläisyyttään iän myötä.

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena Tauriainen SKY Kosmetologi Botox Hyaluronihappo Täyteainehoidot Anita Viktor Beautiful woman gets an injection in her lips in Finland

Toimenpide On Helppo, Nopea, Kivuton Ja Turvallinen

Huulten muotoilu ja täyttö sopii kaikille, jotka tahtovat saada täyteläisyyttä ja symmetrisyyttä huuliinsa tai muotoa huulirajaansa.
Hyaluronihappopohjainen täyteaine on varmasti oikea valinta, jos haluat luonnollista, hienovaraista mutta silti havaittavaa muutosta huuliin.

Huom! Hyaluronihappo on luonnossa ja ihmiskehossa esiintyvä sokerimolekyyli, joka pystyy sitomaan itseensä satakertaisen määrän kosteutta. Kun ihoon injektoidaan hyaluronihappoa, ihonalaiskudoksen tilavuus esim. huulten alueella kasvaa.

 

Yrittäjä SKY-Kosmetologi Helena Tauriainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2016 Liiketiloissa

Hintaesimerkkejä Täyttöhoidoista

Hyaluroniinjektioiden hinnat alkaen 350,00€/ruiske  (Anitan hinnasto: kevyt 350€, medium 370€, vahva 390€)

Täyttöhoidon konsultaatio 15min hinta 0,00€/asiakas (Anita: konsultaatio on ilmainen hoidosta kiinnostuneille)

Hyaluroni Täyteainehoidot Ja Kestopigmentointi BellaHelenassa

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena Tauriainen SKY Kosmetologi Botox Hyaluronihappo Täyteainehoidot Anita Viktor Kauneuskeskus Eleganssi Beauty Women with effect

Varaa Aika Konsultaatioon

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

12 + 7 =