img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Ihastuttava Sothys Villimango Kookos Kasvohoito

Kesän jälkeen iho kaipaa kosteutta ja ravitsevaa hemmottelua, jota tarjoamme ihastuttavan mango-kookos kasvohoidon myötä. Tutustu myös uuteen Sothys Detox Energie -hoitolinjaannyt Oulussa lue lisää

Mangouute suojaa ja pehmentää ihoa, kookosöljy puolestaan ravitsee ja korjaa ihon toimintoja. Kuorinta-aineen aktiiviaineena käytetään myös vaaleanpunaista savea, joka puhdistaa, tuo happea, mineralisoi ja kirkastaa.

Kuorinta-aineen kostumus: pehmeä ja kermainen voide jossa rakeita. Tuoksu: hedelmäinen ja eksoottinen mango/kookos.

UUTUUS: Sothys trendimeikki Bleu envoûtant lumoava sininen

UUTUUS: Sothys Detox Energie -hoitolinja

Ihastuttava Sothys Mango Kookos Kasvohoito. Ravitseva, uudistava ja virkistävä kausikasvoito nyt BellaHelenassa.
Sothys Trendimeikki Bleu Envoûtant Lumoava SIninen nyt BellaHelenassa

UUTUUS

Sothys Uutuus Kausikasvohoito Villimango & Kookos

Sothys toi jälleen uuden kasvohoidon valikoimiinsa. Syksyn ja talven uutuus kausihoito on runsaaasti mineraaleja sisältävä ravitseva kasvohoito; hapenottokykyä parantava, pehmentävä, silottava.

Kasvohoito sisältää puhdistusemulsion ja kasvoveden, villimango-kookos 2-in-1 kuorintanaamion, hierontavoiteen, peel-off naamion, vitamiiniseerumin sekä loppuvoiteen. Ihanan hemmotteleva kasvohoito on nyt varattavissa edulliseen tarjoushintaan 85€

Ihon hapenottokykyä parantava kausihoito yhdistää kronobiologian ja mielihyvän! Saatavilla rajoitetun ajan.

Kaikille ihotyypeille. Sopii erityisen hyvin väsyneelle, samealle ja/tai elottomalle iholle.

HYÖDYT: ihanan säteilevä iho.

 

KASVOHOITO Minuutti minuutilta

^

Kasvojen puhdistus 5min

Puhdistamme kasvojen ja kaulan iho ihotyypin mukaisella puhdistusduolla. Tarvittaessa silmä- ja huulimeikit meikinpoistoaineella. 

^

2-in-1 kuorintanaamio 10min

kasvoille ja kaulan iholle levitetään 2-in-1 kuorintanaamiota. Mekaaninen kuorinta kevein pyörivin liikkein. Hoitoaine jätetään vaikuttamaan naamiona → Kirkastava ja heleyttävä vaikutus

^

Sothys hierontavoide 10min

Kasvoille tehdään 10 min rentouttava hieronta hierontavoiteella, myös kaulalle ja decolletelle.

^

Kirkastrava peel-off naamio 15min

Plastisen naamion alle levitetää voideseos hierontavoiteena, johon tulee 10 tippaa seerumia. Tämän jälkeen kasvoille levitetään peel-off naamio seos tasaisesti, myös kasvojen ja kaulan iholle ohuena kerroksena. Naamion annetaan vaikuttaa 10 min. jonka jälkeen se poistetaan yhtenä kappaleena. Lopuksi kasvojen puhdistus.

^

Lopuksi kasvojen suojaus 5min

Lopuksi kasvoille ja kaulalle levitetään Cure oxy-minéraux ja Cure oxy-vitamins seerumia. Loppukäsittely suojaa ihoalueita. Hoitoa voidaan jatkaa omalle ihotyypille sopivalla hoitovoiteella.

Kasvoja kannattaa hoitaa. Ikääntymisen muutokset iholla eivät näy heti. Päivittäinen puhdistus on askel oikeaan suuntaan. Hyvä iho on jokaisen oikeus!

Skin care isn’t just about your face.

Kasvoja kannattaa hoitaa. Ikääntymisen muutokset iholla eivät näy heti. Päivittäinen puhdistus on askel oikeaan suuntaan. Hyvä iho on jokaisen oikeus!

Skin care isn’t just about your face.

Kasvoja kannattaa hoitaa. Ikääntymisen muutokset iholla eivät näy heti. Päivittäinen puhdistus on askel oikeaan suuntaan. Hyvä iho on jokaisen oikeus!

Skin care isn’t just about your face.

Helena Tauriainen CEO

Hei,

Olen yrittäjä,  SKY-kosmetologi Helena Tauriainen. Perustin Kauneushoitola BellaHelenan vuonna 2012. Aloitin yksin, nyt BellaHelenassa on 4 kosmetologia.

Haluamme tarjota sinulle parhaita mahdollisia kasvohoitoja, myös hemmottelevia kauneusjuttuja ammattitaidolla toteutettuna. Hyvä kasvojen iho on jokaisen oikeus. Tervetuloa BellaHelenaan!

Helena Tauriainen

Emma, Helena, Oona, Johanna ja Helena K.

TEAM BELLAHELENA

Oleme kaikki peruskoulutukseltamme kosmetologeja. Lisäksi olemme jatkokouluttautuneet useisiin erikoishoitoihin. Olet siis hyvissä käsissä!

author avatar
Helena Tauriainen CEO, Founder, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

10 + 10 =