img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Jalat Kuntoon Kesäksi Varaa Aika Jalkahoitoon 

Jalkojen hyvinvointi jää usein varsin vähälle. Käymme kuntosalilla, lenkkeilemme, syömme terveellisesti ja hoidamme kasvoja, mutta emme jalkoja. Jalat kannattaa ehdottomasti hoitaa kesäksi kuntoon, antaa aikaa ja hoitoa näille raskaan työn raatajille. Monen jalat kärsivät huonosti istuvista kengistä ja kuivasta ihosta, puhumattakaan kovettumista ja epätasaisista varpaankynsistä. Jalat koostuvat pienistä lihaksista, luista ja jalkapöydästä – jalat ja niiden iho ovat se pohja, joka kannattelee meitä läpi elämämme.

Ammattimaisesti suoritettu jalkahoito kauneushoitolassa on luksusta, johon kannattaa panostaa. Jalkahoidon voi toki tehdä muis kotona itse, mutta on syytä aina silloin tällöin tehdä perusteellinen vuosihuolto. Palkinnoksi saat keveät jalat ja rentoutuneen mielen. Hyvä idea on myös antaa lahjakortti Kauneushoitola BellaHelenan täydelliseen jalkahoitoon, rakkaalle tai vaikka isovanhemmalle. Täydellinen jalkahoito UV-kestolakatuilla kesäkynsillä maksaa 120,00€ ja ilman kestolakattuja kysiä 78,00€. Voit ostaa molemmat lahjakortit BellaHelenan Holvi verkkokaupasta.

004-lahjakortit-bellahelena-kaleva-nappaa-fi-mainos-2016-taydellinen-jalkahoito-plus-varpaat

BELLAHELENAN  TÄYDELLINEN JALKAHOITO – 90min

BellaHelenan täydellinen jalkahoito – 90min – sisältää seuraavaa:

 • jalkakylpy
 • kovettumien poisto
 • kynsien siistiminen
 • kuorinta
 • naamio
 • lakkaus ja hieronta

Jalkojen lähtötilanne otetaan aina huomioon ja pyritään asiakkaalle parhaaseen lopputulokseen (myös kotihoito-ohjeissa). BellaHelenassa jalkahoitoja tekevät: Helena, Emma ja Oona.

 

BELLAHELENAN  PERUSHYVÄ JALKAHOITO – 60min

BellaHelenan perusteellisen hyvä jalkahoito – 60min – sisältää seuraavaa:

 • jalkakylpy
 • kovettumien poisto
 • kynsien siistiminen
 • kuorinta
 • lakkaus ja hieronta

Jalkojen lähtötilanne otetaan aina huomioon ja pyritään asiakkaalle parhaaseen lopputulokseen (myös kotihoito-ohjeissa). BellaHelenassa jalkahoitoja tekevät: Helena, Emma ja Oona.

Varaa Nyt Aika Jalkahoitoon!

BellaHelenan kesäinen jalkahoitokuva 2014

Jalkahoito kannattaa aina. Askel kevenee ja henkinen tila paranee. Jalat ovat erityisen tärkeä osa ihmisen kehoa. Jalkojen hygieeniaan ja hoitamiseen kannattaa käyttää aikaa ja nähdä vaivaa. Se on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Kysyppä itseltäsi tai ystävältäsi, että milloin viimeksi kävit jalkahoidossa?

 

Vinkkejä Ja Innostusta Kotona Suoritettavaan Jalkahoitoon

Tilaa itsellesi ihanat kestolakatut varpaankynnet KAuneushoitola BellaHelenasta

Rentoudu ja laita taustalle soimaan rentoa musiikkia. Kynttilät ovat omiaan tuomaan rauhallista Spa-tunnelmaa. Aluksi pese varpaat puhtaaksi ja poista lakka varpaankynsistä miedolla lakanpoistoaineella. Paras tapa lakan poistamiseen on pitää poistoaineella kostutettua pumpulituppoa kynttä vasten hetken aikaa ja sitten vetää pumpulituppo yhdellä liikkeellä kynnen yli. Näin lakka lähtee parhaiten ja kynsinauhat säästyvät turhalta venyttämiseltä. Jos lakkaa on jäänyt kynsinauhoihin, poista ne poistoaineeseen kostutetulla pumpulipuikolla.

Leikkaa varpaankynnet varpaiden suuntaisesti. Jos kynnet ovat pääseet paksuiksi, hio niitä varovasti varpaankynsille tarkoitetulla viilalla. Pidä viilaa pienessä kulmassa alasviistoon ja hio päältä tasaisesti niin, että liike kohdistuu varpaiden kulmareunoista keskelle. Älä leikkaa tai viilaa kynsien reunoja, koska se heikentää kynttä ja aiheuttaa helpommin kynsien sisäänpäin kasvua.

Hiero varpaiden kynsinauhoihin kynsinauhavoidetta tai –öljyä.

Laske vatiin lämmintä vettä. Halutessasi voit lisätä veteen kylpysuolaa tai jaloille tarkoitettu kylpyöljyä tuomaan lisää luksusta rentoutushetkeesi. Anna jalkojen levätä vedessä 10-15 minuuttiin ja samalla voit itse syvnetyä hyvän kirjan tai lehden pariin. Jos aika käy pitkäksi, voit pyöritellä nilkkoja vedessä ja jumpata samalla varpaita.

Kylvyn jälkeen kuivaa jalat huolellisesti. Seuraavaksi hiero kuorintavoidetta erityisesti kovettumiin. Työnnä kynsinauhoja kevyesti taaksepäin puisella kynsinauhatikulla, johon on kääritty pumpulia. Kuori kovettumat vielä kertaalleen ja samalla voit kuoria hellästi myös jalkapohjien muut osat. Laske jalat vielä vesiastiaan huuhdellaksesi kuolleet ihosolut pois.

Sitten on jalkasuihkun vuoro. Pese jalat viileällä vedellä aktivoidaksesi verenkierron jaloissa ja kuivaa jalat huolella. Kiinnitä erityistä huomiota varpaiden väleihin. VArpailen välit eivät saa jäädä kosteiksi.

Riippuen ihostasi jaloissa, hiero jalkoihin voidetta. Jalkatyypistä riippuen kyse voi olla geelistä, kosteusvoiteesta tai jalkadeodorantista. Hiero jalkapohjaa pyörein liikkein jalkapohjan keskeltä jalan reunoja kohti.

Jos omistat kynsille tarkoitetun pehmeän sienimäisen tyynysienen, hiero sillä kevyesti varpaankynsiä. Tämä aktivoi verenkiertoa kynnen alla ja tekee kynnet kiiltävämmiksi ja terveen näköisiksi. Jos haluat lakata varpaankynnet heti hoidon jälkeen, pyyhi kynnet vielä kertaalleen lakanpoistoaineella. Kylvyn ja hieronnan jäljiltä kynsiin jää helposti öljykalvo. Jos omistat ns. varvastyynyt, laita ne nyt varpaiden väliin.

Vahvistaaksesi kynsiäsi ja estääksesi kynsien halkeilun ja liuskoittumisen, lisää kynsien kärkeen kynnenkovettajaa. Varo kuitenkin, ettei kovettaja kosketa herkkää kynsinauhaa tai varpaan muuta ihoa. Parhaan tuloksen saamiseksi kynnenkovettajaa kannattaa käyttää vain kerran viikossa.

Viimeistele kynnet värittömällä tai aavistuksen vaaleanpunaisella pohjustuslakalla. Lakkaa kynsiin kaksi ohutta kerrosta kynsilakkaa ja lopuksi pikakuivattajaa, joka viimeistelee pedikyyrin ja antaa hoidetuille kynsillesi upean kiillon.

Jalkoihin Käytetty Aika Antaa Hyvän Mielen

Jalkoja kannattaa aina hoitaa. JAlkoihin käytetty aika ei mene hukkaan. Jos, etä kiireen keskellä ehdi tehdä kaikkea mitä yllä oli listattu, ei hätää. Mukavan jalkakylvyn voi ottaa vaikka saunassa, kun löylyttelee. Jo sekin auttaa, että jalat saavat kylpysuolalla vahvistetun 15min jalkakylvyn ja viileän suihkun saunan jälkeen. Ja ainahan voit tulla BelleHelenaan, niin tehdään sinulle se perusteellisen hyvä jalkahoito =)

Sothys Kauneushoitola Oulussa Kauneushoitola BellaHelena 2 vuotta SKY kosmetologi Helena Tauriainen

Kauneushoitola BellaHelenassa Tehdään Kauneusmatkoja, Jotka Päättyvät Aina Upeasti!

Jalat Kuntoon Kesäksi Varaa Aika Jalkahoitoon

 

 

 

 

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

11 + 12 =