img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Jalkahoidot testissä ME NAISET

Jalkahoitokuva BellaHelena Oulu

Jalkahoito on paitsi ihanaa hemmottelua, myös tärkeää huoltoa. Testasimme, miten eroavat toisistaan kosmetologin ja jalkahoitolan hoidot. Lomalle kuin lomalle on aina mukava lähteä freeseillä kintuilla.

Helena & Paris Oy Täydellinen Jalkahoito BellaHelena Oulu Finland Suomi 100

Jalkahoitola: Asiaa jaloille

Täydellinen jalkahoito alkaa hoitajan tekemällä jalkojen painopisteiden tsekkauksella, ja sitten räpylät kylpypaljuun. Kylpyyn saa valita aromaterapeuttisen tai peruspehmentävän öljyn. Sitten kovettumat napsitaan pois, mikä vähän kutittaa, ja sen jälkeen siistitään ja hiotaan kynnet sekä kynsinauhat. Ja kylläpä kynsistä tulikin siistit ja hienot. Lopuksi jalat ja sääret hierotaan, ja lakkauksenkin saa, jos ottaa lakan mukaan tai ostaa hoitolasta lakan omakseen. Jalkahoitolan hoito on asiallinen ja tehokas kohtelu ilman turhia hömpötyksiä.

Jalkahoidot testissä: Schollin jalkahoitola Stockmann Helsinki, vastaava Minna Salo, puh (09) 121 3901. Hinta: 75 €  kesto: 1 h 15 min.

Alkuperäinen teksti: Jalkahoidot testissä – ME NAISET

Uudelleenjulkaisu: BellaHelena News | Markku Tauriainen

KAUNEUSHOITOLA BELLAHELENA JUHLII 1v. SYNTTÄREITÄ KOKO MARRASKUUN!

Artdeco Glam Vintage BellaHelena 1v. Juhla

 

 

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

11 + 7 =