img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Jalkahoito Oulu

Jalkahoitoon Oulussa

BellaHelena tarjoaa ammattitaitoista jalkahoitoa Oulussa, keskittyen sinun yksilöllisiin tarpeisiin. Varaa aika jalkahoitoon ja koe laadukkaat hoidot, jotka palauttavat jalkojesi terveyden ja kauneuden. Tutustu palveluihimme ja astu askeleen lähemmäs hyvinvoivia jalkoja. Jalkojen hoitamiseen kannattaa panostaa. Jalkojen kunnolla on suora yhteys hyvään mieleen.

Hyvä Jalkahoito Oulu Jalkahoidot Kauneushoitola BellaHelena Oulu Jalkojen Rasvaus Kuva 2023

Valitsemalla Kauneushoitola BellaHelenan jalkahoitojesi tekijäksi ja kumppaniksi, saat hoitopolkuun, joka ei ainoastaan korjaa olemassa olevia ongelmia, vaan myös ennalta ehkäisee uusien syntymistä. BellaHelenassa jalat tulevat kuntoon.

BellaHelenan kokeneet jalkahoidon ammattilaiset ymmärtävät jalkojen merkityksen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Käytämme vain parhaita hoitomenetelmiä ja -tuotteita. Tulemalla vakituiseksi asiakkaaksemme saat yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua, mutta myös rauhallisen ja rentouttavan kokemuksen jokaisella käynnilläsi. Lupaamme huolehtia jaloistasi, jotta voit kävellä elämässä eteenpäin terveillä ja kauniin  hoidetuilla askelilla.

jalkoihin Muutamia huomion arvoisia asioita

  1. Ennaltaehkäisyn tärkeysEnnaltaehkäisy on avainasemassa jalkojen terveyden ylläpitämisessä. Säännöllinen omahoito, kuten asianmukainen kosteutus, jalkakylvyt ja oikeanlaisten jalkineiden valinta, voi estää monia yleisiä jalkaongelmia ennen niiden kehittymistä.
  2. Kotihoitovinkkejä: Tehokkaisiin jalkahoito rasvoihin kannattaa panostaa – oikeanlaiset voiteet, jalkakylvyt ja harjoitukset parantavat jalkojen kuntoa ja yleistä terveyttä. Harjaammehan hampaitakin päivittäin, miksi emme hoida jalkoja?
  3. Asiantuntijahoidon edut: Asiantuntijahoidon edut ovat merkittäviä jalkojen terveydelle. Ammattilainen tunnistaa erityistarpeet ja osaa soveltaa oikeita hoitomenetelmiä, kuten erikoisvoiteita ja -laitteita, jotka kotihoito ei kata. Asiantuntijahoito voi ehkäistä jalkaongelmien pahenemista tarjoamalla räätälöityä hoitoa ja neuvoja. Säännölliset käynnit ammattilaisen luona varmistavat jalkojen optimaalisen terveyden ja hyvinvoinnin.
  4. BellaHelenan jalkahoidot: Säännölliset käynnit ammattilaisen luona mahdollistavat yksilöllisen hoidon ja seurannan, joka räätälöidään jokaisen asiakkaan omien tarpeiden mukaan. Jalkahoidon ammattilainen pystyy tunnistamaan varhaisia merkkejä ongelmista, jotka voivat jäädä huomaamatta kotihoidossa, ja tarjoamaan ennaltaehkäisevää hoitoa tai varhaisvaiheen interventioita. Lisäksi ammattimaisessa jalkahoidossa voidaan käyttää erikoistuotteita ja -tekniikoita, jotka ovat tehokkaampia ja tarjoavat nopeampaa apua kuin yleisesti saatavilla olevat kotihoitotuotteet. BellaHelenassa edistetään jalkojen terveyttä ja hyvinvointia, joka vähentää pitkän aikavälin  jalkoihin liittyvää terveysongelma riskiä.
  5. Pari jalkahoito suositusta: Jalat tulevat yleensä kuntoon yhdellä käyntikerralla ja yhdellä perushyvällä jalkahoidolla. Suosituksemme on kuitenkin puolitoista tuntia kestävä täydellinen jalkahoito, jossa on myös jalkaterien hieronnan lisäksi jalkateriin lisätään jalkanaamio, joka hierotaan vaikutusajan jälkeen pohkeisiin asti. Hoidosta tarkemmin alla.

Täydellinen Jalkahoito (hoitoaika 90 min)

Täydellisessä jalkahoidossa jalat tulevat takuuvarmasti hyvään kuntoon. Jalkojen kaikki osa-alueet käydään huolellisesti läpi.

Jalkahoidon sisältö: jalkakylpy, desifiointi, kovettumien poisto, mahdollisten halkeamien hoito, kynsinauhat, kynsien siistiminen/ leikkaus, kuorinta,  *naamio, jalkaterien hieronta, kynsien lakkaus halutulla värillä (huom! valittu kynsilakka, sen lisähinta on 2€).

OSTA LAHJAKORTTI

Voit ostaa BellaHelenan verkkokaupasta helposti ja turvallisesti lahjakortin täydelliseen jalkahoitoon.

Hyvä Jalkahoito Oulu Jalkahoidot Kauneushoitola BellaHelena Oulu Laufwunder GoldBond Jalkahoitokuva 90min 2023

Jalkojen hoitamiseen kannattaa panostaa. Jalkahoidossa jalkaterien kaikki osa-alueet käydään huolellisesti läpi, hoidetaan kuntoon.

*Naamio Täydellisessä jalkahoidossa jalkaterille levitetään hoitova naamio.. Vaikutusaika on noin 15-20min. Lopuksi naamio hierotaan jalkateriin/pohkeisiin. Se tuntuu miellyttävältä.

Perushyvä Jalkahoito (hoitoaika 60min)

Perushyvä jalkahoito on ok, jos jalkasi ovat kohtuullisessa kunnossa. Jalkojen kaikki osa-alueet käydään huolellisesti läpi.

Jalkahoidon sisältö: jalkakylpy, desifiointi, kovettumien poisto, mahdollisten halkeamien hoito, kynsinauhat, kynsien siistiminen/ leikkaus, jalkavoiteet, jalkaterien hieronta, kynsien lakkaus halutulla värillä (huom! valittu kynsilakka, sen lisähinta on 2€).

Hyvä Jalkahoito Oulu Jalkahoidot Kauneushoitola BellaHelena Oulu Jalkakylpy Kuva 2023

Milloin jalkahoitoon?

Jalkaterien hyvä kunto on ensiarvoisen tärkeää. Seisomme jaloillamme lähes koko päivän. Hyvillä jaloilla liikut, nukut ja teet töitä paremmin.

Milloin jalkahoitoon? Jalkaterien kunnon havainnointi kotona on ensimmäinen askel jalkojen hoidossa. Jos jalat ovat päässeet niin sanotusti huonoon kuntoon tai ovat hoidon tarpeessa, niin varaa aika Kauneushoitola BellaHelenaan.

Olemme tehneet tuhansia jalkahoitoja. Meillä on hyvä riittävä ammatitaito ja hyvät jalkojen hoitovälineet (porat, erikoisinstrumentit)

Annamme sinulle hyvät kotihoito-ohjeet. Jalat pysyvät kunnossa pitkään.

Jalkojen huonoa kuntoa ei tarvitse hävetä. Ovesta vaan sisään, niin alamme hoitamaan jalkojasi. BellaHelenasta löytyy myös hyviä jalkarasvoja. Amerikkalainen Gold Bond Diabeetikon jalkarasva on todella tehokas voide halkeamiin ja kovettuneisiin kantapäihin.

 

Hyvä Jalkahoito Oulu Jalkahoidot Kauneushoitola BellaHelena Oulu Jalkojen Hoidon Tuplakuva Jalkahieronta ja Jalkakylpy 2023

Hyvä Jalkahoito

Jalat tulevat kuntoon BellaHelenassa – olemme sinua varten

✅ me hoidamme jalkojasi

✅ jalat tulevat kuntoon BellaHelenassa

✅ ammattiaineet tehoavat ja hoitavat paremmin

✅ saat hyviä kotihoito-ohjeita, voit ostaa jalkarasvoja

✅ Varaa aika ja tule reippaasti ovesta sisään.

✅ Käynti jalkahoidossa on sitä varten, että askeleesi ja mielesi kevenee.

Jalkoihin kannattaa panostaa – jalkoihin sijoitettu raha ei mene hukkaan -> KLIKKAA HINNASTOON 

Lahjakortti Jalkahoitoon?

Lahjakortti jalkahoitoon on ehdottomasti aivan upea lahja ja huomion osoitus. Varmasti jokainen, joka saa lahjakortin jalkahoitoon, tulee hyvälle tuulelle. Jalkahoidossa käyminen tukee hyvää oloa ja itseluottamusta. Kun jalat ovat kunnossa, nukumme huomattavasti rauhallisemmin. On siis monta syytä päästä jalkahoitoon.

Jalkahoidot Oulu Täydellisen jalkahoidon lahjakortti 80€ Kauneushoitola BellaHelena Verkkokauppa

Kynsi Kääntynyt Sisään?

Sisäänpäin kääntyvä varpaankynnen kasvu on lähes aina kivulias, koska se rikkoo varpaan ihoa ja haavauma tulehtuu.

Sisäänpäinkääntyvä varpaankynsi kannattaa aina hoidattaa jalkahoidon ammattilaisella. Tähän hoitotoimenpiteeseen sisältyy kynnen oikean muodon palauttaminen ja kivun lievittäminen.

Jalkahoidon ammattilainen voi käyttää erilaisia menetelmiä, kuten kynnen oikaisutekniikka, erityinen sidos tai kynnen osittainen poisto, jotta kynsi kasvaa oikeaan suuntaan. Hoitotoimenpiteessä voidaan myös asentaa hoitoa nopeuttava tukiverkko kynnen ja ihon väliin lyhyeksi ajaksi. Se nopeuttaa haavauman paranemista. 

Lisäksi saatamme suositella ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, kuten oikeanlaisten kenkien käyttöä ja kynsien asianmukaista leikkaamista, estämään ongelman uusiutumisen. 

Olemme tehneet tuhansia jalkahoitoja BellaHelenassa. Tervetuloa jalkahoitoon, jalkasi tulevat parempaan kuntoon!

Jalkahoidot Oulu Täydellisen jalkahoidon lahjakortti 80€ Kauneushoitola BellaHelena Verkkokauppa

Shellac kestolakkaukset varpaiden kynsiin?

Halutessa saat myös kovemmat Shellac UV-kestolakkaukset varpaiden kynsiin pientä lisämaksua vastaan. Puhumme Shellac kesäkynsistä 🙂

Huom! Jos sinulla jo kestolakkaukset varpaissa, niin tulee varata ensin aika kestolakkauksien poistolle.

Teemme varpaiden kynsiin myös Shellac UV-kestolakkauksia, ne kestävät pitkään huippu-upeina! 

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

1 + 9 =