img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Kasvohoidot Oulu BellaHelena Kasvohoito Oulu

Paras kasvohoito on kosmetologin tekemä kasvohoito ihonpuhdistuksella. Kasvohoito Oulu alkaa kartoituksella. BellaHelena on auktorisoitu Sothys Kauneushoitola Oulussa.

SOTHYS – KASVOHOIDOT

Sothys on toiminut yli 70 vuotta kauneudenhoitoalalla, erikoistuen kauneushoitola tuotteisiin ja hoitola hoitoihin. Kaikki kosmetologimme ovat saaneet Sothys kasvohoitokoulutukset.

Sothys kasvohoidossa on hoidot ja tuotteet eri ihotyypeille, kuten rasvainen iho, kuiva iho, akne iho jne.

Lisäksi hoidot on ryhmitelty iän/ihotyypin mukaisiin kategorioihin, kuten nuori iho, normaali iho, ohut iho.

Paras mahdollinen kasvohoito juuri sinun kasvoillesi, kosmetologin tekemänä.

Jokainen kasvohoito alkaa kartoituksella. Kuvan alla esimerkkejä Sothys kasvohoidoista.

 

Kasvohoidot Oulu Ihonhoidon Lähtökohta On Päivittäinen Puhdistus Sothys vanilija passionhedelmä kasvohoito BellaHelena Oulu Finland

PERUSKASVOHOITO – 90 min

Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, ampulli, hieronta, naamio, seerumi ja hoitotuotteet.

ERISKOISKASVOHOITO – 90 min – Sothys Hydradvance® -erikoishoito

Tehokkaasti kosteuttava hemmotteleva kasvohoito, joka sisältää paljon hierontaa.

Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, seerumi ja hoitovoiteet. Hoitoon kuuluu lisäksi lyhyt selkähieronta sekä selkälämmittimet naamion aikana.

ERISKOISKASVOHOITO – 90 min – Sothys Hydra3Ha® -erikoishoito

Erittäin kosteuttava kasvohoito uutuus, joka perustuu hyalyronihappoon.

Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, seerumi ja hoitovoiteet. Sarjaan on olemassa erityisen hyvät ja tehokkaat kotihoitotuotteet

Kasvohoitola Oulun Keskusta

Kauneushoitola BellaHelena sijaitsee aivan Oulun ydinkeskustassa Oulun kaupungintalon vieressä, talon vasemman päädyn kohdalla.

Kun olet Oulun kaupungintalon edessä, kohdassa jossa on joulukuusi talvella ja kukkaistuksia kesällä, niin käännä katse talon vasemman päädyn kohdalta tien toiselle puolelle. Näet kaksikerroksisen rakennuksen, jonka alakerrassa sijaitsee Sisustus Brita niminen verhoomo- ja kangasliike ja yläkerrassa Kauneushoitola BellaHelena.

Sisustus Britan kulmalta nousee ajoliuska rakennuksen sisäpihalle, josta löydät heti vasemmalta kolme ilmaista auto paikkaa. Valkoisen aidan kylteissä lukee BellaHelena P. Siihen voit parkkeerata ilmaiseksi kauneudenhoitoon saapuessa. Sisäpihalta on leveät portaa toiseen kerrokseen. Heti kun avaat oven, olet odotus huoneessa. Huom! BellaHelenaan ei ole hissiä eikä esteetöntä kulkua, joten rullatuolilla tai rollaattorilla käynti ei onnistu.

author avatar
Helena Tauriainen CEO, Founder, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

2 + 1 =