img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Sothys Kasvohoidot Oulussa 

Sothys Kasvohoidot Oulussa Sothys Detox Energie Hoitolinja Sothys βB3 TRI Complex Kasvohoidon Teho Näkyy Heti Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Sothys Kasvohoidot Oulussa Sothys Kasvohoidot BellaHelena Oulu

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään Sothys® kasvohoitoja.

Sothys on toiminut yli 70 vuotta kauneudenhoitoalalla, erikoistuen kauneushoitola tuotteisiin ja hoitola hoitoihin. Luotettava laadukas ranskalainen toimija.

Kaikki kosmetologimme ovat saaneet Sothys hoitokoulutukset. Olemme myös tutustuneet Sothys kosmetiikkatehtaaseen Ranskassa. BellaHelena on auktorisoitu Sothys Kauneushoitola Oulussa.

Sothys Uutuus kausihoito vanilija passionhedelmä treatment phase 05 BellaHelena Oulu Finland

Hoidot ja tuotteet eri ihotyypeille

Sothys kasvohoidossa on hoidot ja tuotteet eri ihotyypeille, kuten rasvainen iho, kuiva iho, akne iho jne. Lisäksi hoidot on ryhmitelty iän ja ihotyypin mukaisiin kategorioihin, kuten nuori iho, normaali iho, ohut iho.

Paras mahdollinen kasvohoito juuri sinun kasvoillesi, kosmetologin tekemänä. Jokainen kasvohoito alkaa alkukartoituksella. Alla esimerkkejä BellaHelenan Sothys kasvohoidoista.

PERUS KASVOHOITO – 90 min

Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, ampulli, hieronta, naamio, seerumi ja hoitotuotteet.

ERISKOISKASVOHOITO – 90 min – Sothys Hydradvance® -erikoishoito

Tehokkaasti kosteuttava hemmotteleva kasvohoito, joka sisältää paljon hierontaa. Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, seerumi ja hoitovoiteet. Hoitoon kuuluu lisäksi lyhyt selkähieronta sekä selkälämmittimet naamion aikana.

ERISKOISKASVOHOITO – 90 min – Sothys Hydra3Ha® -erikoishoito

Erittäin kosteuttava kasvohoito uutuus, joka perustuu hyalyronihappoon. Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, seerumi ja hoitovoiteet. Sarjaan on olemassa erityisen hyvät ja tehokkaat kotihoitotuotteet

Sothys Kasvohoidot Oulussa Mandariini Kumvatti Kauneushoitola BellaHelena Oulu Kaleva Interstitiaali 768x960

KAUSIKASVOHOITO – 60 min –Sothys Mandariini-Kumkvatti® sopii erityisen hyvin syksyyn, talveen.

Runsaasti antioksidantteja sisältävä kasvohoito.

1) Alkupuhdistus

2) 2-in-1 Mandariini-kumkvatti kuorintanaamio

3) Kumkvatti hieronta-aine

4) Alusnaamio + Mandariini peel-off naamio

5) Mandariini-kumkvatti mineraaliseerumi + loppuvoide

6) Uudistavan Mandariini-Kumkvatti kasvohoidon kesto yht. 60min,

Huom! Tarjoushinta 79€ LUE LISÄÄ BLOGISTA

Sothys KAsvohoidot Oulussa Kausihoito Mandariini Kumvatti Kauneushoitola BellaHelena Oulu

ORGANINEN KASVOHOITO – 60 min – Sothys Beauty Garden® -erikoishoito

Alkupuhdistus, kuorinta, rentouttava hieronta, Peel-off riisinaamio, hellävarainen kosteusemulsio (rosmariini ja auringonkukkaöljy).

SOTHYS KASVOHOITO – 60 min – Sothys Peeling Resurfacant®

Tehokas hedelmähappo-kuorinta hoito. Sopii hyvin aknearpien hoitoon sekä uudistamaan isoa

HUOM! PEELING RESURFACANT TEHOKUORINTA

Hoitolassa tehtävä tehokuorinta, jonka perustana on kaksi kuorivaa menetelmää: kemiallinen kuorinta (glykolihappo + salisyylihappo) ja mekaaninen kuorinta (korundum -kristallikiteet).

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, paitsi herkälle iholle ja sitä suositellaan mm. stressaantuneelle ja huonosti toimivalle iholle sekä erityisesti ensimmäiseksi hoidoksi tehostamaan erikoishoitojen vaikutusta.

Ihosta tulee välittömästi pehmeä, heleä ja elinvoimainen.

Kasvohoidot – BellaHelena hinnasto

 

author avatar
Helena Tauriainen CEO, Founder, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

3 + 8 =