img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Kauneushoitola BellaHelena 8 Vuotta Synttäritarjouksia PE 30.10.2020 Kaikki Hoitotuotteet -20%

Kauneushoitola BellaHelena 8 vuotta Pe 30.09.2020 Synttäritarjouksia -20%

BellaHelena aloitti toimintansa 2012

Kauneushoitola BellaHelenan toiminta käynnistyi vauhdilla lokakuussa 2012. Yritys perustettiin viikossa ja kahden ensimmäisen viikon aikana kauneushoitolan tilat huoltomaalattiin ja kalustettiin. Kauneushoitola avattiin 01.11.2012.

Ensimmäiset asiakkaat tulivat ovesta sisään torstaina. Helena teki kahdelle ensimmäiselle asiakkaalle Sothys Hydra 3Ha Hyaluronic Erikoiskasvohoidot. Alkuun ei ollut muita kosmetologeja, Helena teki ensimmäiset 16kk hoitoja yksin.  

Virallisia avajaisia juhlittiin lauantaina 01.12.2012. Saara toi mukanaan Michael Monroen BellaHelenaan. Wau! Kirjoitimme avajaisista joulukuussa 2012 näin:

8 vuotta on kulunut ja paljon on tapahtunut

Kasvohoitoja, jalkahoitoja, ripsipidennyksiä, suihkurusketuksia, meikkauksia, kestokulmia, mikroneulauksia, pistoshoitoja ja hoitotuotteita. Paljon on kauneutta tehty BellaHelenassa, nyt 2020 kolmen osaavan kosmetologin voimin.

Kauneushoitola BellaHelena Oulu 8 Vuotta Perjantaina 30.10.2020 BellaFemme iltaa tänä vuonna

Myymme Hoitotuotteita Syntymäpäivänä -20% alennuksella

Juhlimme BellaHelenan  8-vuotis synttäreitä hyvillä tarjouksilla. Synttäritarjouksena kaikki kauneudenhoitotuotteet -20% Sothys, Dr. Eckstein, Dermia Solution, Artdeco, Wunderlauf.

Sothys Uutuus Kasvohoito Maracuja Acaimarja Kasvonaamio Vartalovoide Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2020

Huulitäytöistä 289€ tarjous

BellaHelenassa vierailee maahantuoja Anita Hentinen-Haapala. Anita esittelee Dermia Solution tuotteita ja tekee myös pistohoitoja. Anitan täyttöainetarjous huuliin ->1ml -> 289€. Anita on alan arvostettu ammattilainen (Universal Beauty)

Työnäyte Kosmetologi Emma Kaasalainen Huulipigmentointi BellaHelena Oulu

Etsimme malliasiakkaita hyaluroni- ja kollageenipistoshoitoihin.

Tulisitko malliasiakkaaksi Emmalle tai Helenalle hintaan 220€-250€ (ovh 399€/kerta). Etsimme Emmalle ja Helenalle malliasiakkaita uusiin hyaluroni- tai/ja kollageenipistoshoitoihin -> koulutuspäivälle to 29.10.2020 tai sen jälkeen.

Voit ilmoittautua BellaHelenan uutiskirjeessä  https://bit.ly/malliasiakkaaksi-hyaluroni-kollageeni-pistoshoitoihin

Kollageeni Mikroneulaus Käsityönä 1-2cm välein Kauneushoitola BellaHelena

Sothys Meikki 10€/ Asiakas

Synttäripäivänä BellaHelenassa on koko päivän klo 10-18 kaksi extrameikkaajaa. Emmi ja Iida tekevät Sothys meikkejä 10€/meikki/asiakas. Voit varata ajan meikkiin netissä https://avoinna24.fi/bellahelena. Tervetuloa!

Kauneushoitola BellaHelena 8 Vuotta Synttäritarjouksia Sothys Meikki 10€ WordPress Google My Business Image 2020 Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Koronasta johtuen emme tänä vuonna voi pitää asiakasiltaa

Perinteinen syksyisin pidetty ihku ihana BellaFemme asiakasilta jää nyt koronaviruksesta johtuen pitämättä. Pahoittelut siitä. Heti kun tilanne muuttuu ja sallii kokoontumiset niin otetaan ilta uusiksi.

Kauneushoitola BellaHelena Oulu 8 Vuotta Perjantaina 30.10.2020 BellaFemme iltaa tänä vuonna

Tervetuloa 10€ meikkiin ja -20% hoitotuoteostoksille.

Yst tv Helena Tauriainen, yrittäjä, kosmetologi.

author avatar
Helena Tauriainen CEO, Founder, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

4 + 2 =