img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Kesälahja Kasvohoidon Asiakkaille Sothys Suihkukeeli 75ml Veloituksetta

sothys-kesc3a4lahja-2013

KUUMA KESÄ ON KAUNEIMMILLAAN, JOTEN VIILEÄ IHANA SUIHKU RAIKASTAA!

Kauneushoitola BellaHelena haluaa ilahduttaa kaikkia kasvohoitoon saapuvia asiakkaitaan kivalla kesälahjalla – kun ostat kauneushoidon yhteydessä kosmetiikkaa, saat Sothys 75ml suihkugeelin veloituksetta! 

Tarjous on voimassa koko kuuman kesän =)

KESÄAAMUISIN KAUNISTUT TARJOUSHINTAAN!

Kesä aamuisin klo 09-15 kaunistaudut erikoisen edulliseen tarjoushintaan. SOTHYS BEAUTY GARDEN – Orgaaninen kasvohoito maksaa vain 65,00€  joten kesäaamuissa on taikaa – ei muuta kuin aikaa vaan varaamaan =) Jos kotona/ työmaalla on nettiyhteys voit katsoa vapaita aamuaikoja kauneudenhoitoon Kauneushoitola BellaHelenan Ajanvaraus24 palvelusta (klikkaa linkkiä).

Tervetuloa – nautitaan kesästä!

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Sothys Sky-Kosmetologi Helena Tauriainen

tv Helena Tauriainen SKY-kosmetologi, yrittäjä

PS. Kaunis iho on jokaisen naisen oikeus!

 

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

5 + 9 =