img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Kesäsääret Säihkyvän Sileiksi – Alexandria Body Sugaring

KAuneushoitola BellaHelena Secret13 Alexandria sokerointi Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 FinlandKESÄSÄÄRET SILEIKSI ALEXANDRIA SOKEROINNILLA? Mitä ihokarvojen poistaminen sokeroinnilla tarkoittaa?

BellaHelenan Alexandria sokerointi ´Body Sugaring´ on hellävarainen ja tehokas hoitomenetelmä, jolla pääset eroon häiritsevistä ihokarvoista tyylikkäästi ja nopeasti. Sokerointi on hygieenistä. Lisäetu: Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen poiston lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko.Kauneushoitola BellaHelena tekee ´Body Sugaring´ hoitoja/ihokarvojenpoistoa Oulussa.  BELLAHELENAN TARJOUS!Tietoa sokeroinnista:– Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.– Sokeroinnilla voidaan poistaa hyvin lyhyitä, jopa 2 mm:n pituista luonnollista karvaa. Huom! Anna leikatun karvan hieman kasvaa. Sopiva sokerointiväli on noin 3-4 viikkoa (yksilöllistä). Mitä useammin käyt säännöllisesti sokeroinnissa, sitä heikommaksi karvankasvu käy ja meno paranee 8)– Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta – valitse bikini, kiitorata tai brassi =)Ohjeita hoidon jälkeen:– vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia– Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia– Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaianeita 12 tuntia– Muista suojata iho auringolta seuraavana päivänä– Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti   sisäänkasvaneet karvat.Aurinkoista kesää kaikille =) tv Helena Tauriainen, Sky-kosmetologi, yrittäjä Alexandria Bodysugaring Alexandria sokerointi Bikini Landing Strip Brasilian cartoon photo Kauneushoitola BellaHelena Oulu copywrite Helena & Paris Oy
author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

1 + 15 =