img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Kuusi Myyttiä Ripsipidennyksistä LashLovers

Blogi, Ripsienpidennykset

Kuusi Myyttiä Ripsipidennyksistä LashLovers

Ripsipidennys kuvakollaasi Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

1. Joillakin ripset eivät vain kestä.

Oikealla asennustekniikalla ja oikealla ripsiliimalla ripsipidennykset kestävät jokaisella. LashLovers® -ammattilaiset ovat pätevöityneet nimenomaan ratkomaan ripsien kestävyyteen liittyvät ongelmat.

2. Volyymiripset pilaavat oikeat ripset.

Epäilemättä, jos ne tehdään väärillä ripsikuiduilla tai asennetaan kuten tavalliset ripsikuidut. LashLovers® -volyymiripset ovat paitsi höyhenenkevyet, oikein asennettuna kestävemmät ja jopa 6-kertaa tuuheammat kuin tavalliset ripsipidennykset. Ei siis ihme, että volyymiripset ovat aloittaneet täysin uuden ripsiaikakauden.  Ja eniten iloitsevat ne, joilla on luonnostaan harvat ripset!

3. Ripsiliimalle altistumista ei voi estää.

On useita keinoja, joilla voi estää ripsiliimalle altistumista. Jos kärsit allergisuudesta ja haluat ehkäistä altistumista, pyydä käytettävän medikaalista liimaa, joka ei sisällä etyylisyanoakrylaattia. LashLovers® -ammattilaisella on tietoa myös muista herkistymisiin liittyvistä asioista, jotka tekevät juuri näistä ripsipidennyksistä turvalliset käyttää.

4. Liima vaatii 24 tunnin kuivumisajan.

Tämäkin myytti on murrettu. LashLovers® -ripsiliimakuivattajan myötä. Se on pieni kätevä laite, joka pilkkoo säiliöön laitettavan puhdistetun veden äärimmäisen pieniksi kosteusmolekyyleiksi, jotka kovettavat liiman hetkessä. Altistumisaika liimahöyryille vähenee näin huomattavasti. Myös yksi kestävyyteen liittyvä ongelmakohta on poissuljettu: liimasidos on täysin kuiva, kun kävelet ulos hoitolasta ja varoaikaa ripsien kastelemisessa ei tarvita.

5. Minkkikuitu on turkiskuitua, joka ei sovi eläinallergisille.

LashLovers® -minkkikuidut eivät ole minkin turkiskuituja, vaan synteettisesti valmistettuja markkinoiden laadukkaimpia ripsikuituja. Ne ovat erityisen  silkkisiä ja kevyitä kuituja, jonka tähden ne ovatkin saaneet suuren suosion ripsiammattilaisten käytössä. Ne eivät allergisoi ja ovat käyttäjälle taipuisat ja miellyttävät. Niitä liimatessa sidos muodostuu kimmoisammaksi ja kestävemmäksi kuin perinteisissä kovamuoviripsissä.

6. Ripsistä tulee painavat ja joudun nukkumaan selälläni.

LashLovers® -ripsipidennykset – tai jopa 6 kertaa omia ripsiä tuuheammat volyymiripset – eivät tunnu silmissä yhtään miltään, silloin kun ne on oikein asennettu! Ne kestävät normaalia rasitusta, eikä niitä tarvitse millään lailla varoa nukkuessa, saunoessa tai uidessa.

LashLovers® ammattilaisen tunnet siitä että…

Kauneushoitola BellaHelena Oulu LashLovers Volyymiripsipidennykset Emma Kaasalainen Kaleva.fi paraati

LashLovers® -ammattilaiset tunnet tietotaidosta sekä intohimoisesta suhteestaan täydellisiin ripsiin. Ripsipidennykset suunnitellaan tehostamaan katsettasi juuri kuten haluat. Ne voivat olla hienostuneet ja huomaamattomat klassiset pidennykset tai tyrmäävän tuuheat volyymiripset, jotka LashLovers® toi ensimmäisenä Suomen markkinoille ensimmäisenä kotimaisena tuotemerkkinä. Olemmekin olleet murtamassa monia myyttejä ripsipidennyksiin liittyen.

Vaikea sanoa mikä niissä on parasta.

Aina huoliteltu look? Aamun nopeat lähdöt? Ehkä kuitenkin auringon valossa varoen vilkkuvat valoefektit? Ja varsinkin volyymiripsien, tai tuttavallisemmin volkkien yhtäaikainen keveys ja tuuheus! Lähtökohtanamme on, että LashLovers® -ripsitaiteilijat suunnittelevat ja toteuttavat sinulle aina henkilökohtaisesti parhaiten soveltuvat ripset. Tervetuloa BellaHelenaan! #lashlovers #ripsipidennykset #kauneushoitola #bellahelenaoulu

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

15 + 11 =