img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Ladies Night

Järjestämme 10v. asiakasillan BellaHelenassa PE 04.11.2022

Osallistujilta edellytetään rekisteröitymistä BellaHelenan EventBrite alustassa. Pääsylipun hinta 0€ Event Britestä varattuna

Ladies Night Asiakasilta

Mukavaa ohjelmaa koko illan. Kotikatsomossa voit osallistua arvontoihin juontajan Markku Tauriaisen ohjeilla. Illan aikana esiteltävät uutuudet ja tuotetarjoukset ovat voimassa koko ilaan BellaHelenan verkkokaupassa alennuskoodilla.

Kauneushoitolan iltaan asiakasiltaan liput EventBritesta lunastaneillle osallistujille on tarjolla ihanaa salaatti, juotavaa ja ilmaisia hoitoja (kynnet, meikkaus jne.) paikanpäällä 4-5 kosmetologin voimin.

Juomat

Viiniä ja virvokkeita tarjolla 18-22 kotikatsomoissa oma tarjoilu 🙂

Ruoka

Tarjoamme ihanan maistuvaa Markun salaattia

Ohjelma

Musiikkia, tarjouksia, arvontaa

Ladies Night Asiakasilta 2022

BellaHelena 10v.

BellaFemme asiakasilta on tänä vuonna BellaHelenan 10v. juhlasta johtuen Ladies Night ilta. Mukaan paikan päälle voimme ottaa noin 25 henkilöä.

Ladies Night -illasta striimataan hieman BellaHelenan Youtube kanavalle. Voit siis osallistua kotikoneeltasi tai puhelimesi välityksellä illan kulkuun –  tarjouksiin, arvontoihin ja kommentteihin chat viestipalvelussa.

BellaHelena 10v. Tarjoukset (20-50%)

LUE KAIKKI TARJOUKSET UUTISKIRJEESTÄ

Jarlin & Miran Syksyn Kasvohoito Tarjous 2022

Ystävä mukaan

BellaHelena täyttää 10vuotta!

Illan ohjelmassa Live musiikkia

04

Marraskuu 2022

TILAISUUS ALKAA kello 18:00

Kauneushoitolassa ja Live -lähetys netissä

TILAISUUS PÄÄTTYY noin kello 22:00-23:00

Netissä illan, viikonlopun aikana ostetut tuotteet joko postitetaan tai/ja ne voi noutaa Kauneushoitola BellaHelenasta

TILAISUUTEEN JA LIVE LÄHETYKSEEN  OSALLISTUT ILMAISEKSI

Paikan päälle tulee varata pääsylippu (0€) EventBrite alustan kautta. Alla linkki BellaHelenan EventBriteen

Viime Vuodet

Päivitämme kuvi tilaisuudesta näille sivuille

Illan aikana lähetämme myös hieman live striimiä BellaHelenan Youtube kanavan kautta. Katsotaan onnistuuko se ilman kompurointia…

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

14 + 15 =