img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Lahjakortit Nyt Tähtihintaan – Osta Ajoissa, Saat Hyvän Edun Euroissa!

Kauneushoitola BellaHelena Lahjakortit Nyt Tähtihintaan Oulu Kaleva Interstitiaali 768x960 SKY-kosmetologi Helena Tauriainen Nida Cinar

Kauneushoitolan lahjakortti on aina hyvä lahjaidea

Kauneushoitolan lahjakortti on aina hyvä lahjaidea. Nyt kannattaa hankkia lahjakortit hyvissä ajoin ennen joulua – lahjakortit nyt tähtihintaan – ennakko-ostaja saa kampanjan aikana tuntuvan edun euroissa. Ilahdutamme ainakin 50 lahjakortin ostajaa näillä hinnoilla…

Osta Nyt lahjakortit Kauneushoitolasta tai BellaHelenan verkkokaupasta =)

Osta 80€  arvoinen lahjakortti 60€:lla ♥

Osta 100€ arvoinen lahjakortti 80€:lla ♥

Osta 150€ arvoinen lahjakortti 125€:lla ♥

Voit tehdä BellaHelenan lahjakorttiostokset NÄILLÄ SIVUILLAJos koet netiostamisen vaikeaksi voit toki asioida puhelimitse 044-5522802 tai paikanpäällä BellaHelena Kauneushoitolassa. Lahjakortti on voimassa 4 kuukautta. Lahjakortti tulee käyttää voimassaolon aikana.

SKY-kosmetologi Helena TauriainenVALITSE NETISSÄ – sopiva lahjakortti kauneudenhoidolle tai rahasummalle esimerkiksi 100€ tai 150€. Verkkokaupasta ostetut lahjakortit toimitetaan postitse lahjansaajan kotiosoitteeseen viimeistään neljän (4) arkipäivän sisällä (huomio toimitusaika). Myymälästä ostetut lahjakortit ovat heti voimassa/ postitettavissa. Jos toivot pikapostitusta, soita kauneushoitolaan – saat ohjeet.

Tämän jälkeen lahjakortin saaja voi varata itselleen hoito-ajan soittamalla kauneushoitolaan tai varaamalla ajan internet24 palvelusta.

Sothys Kauneushoitola Oulussa LAuneushoitola BellaHelena 2 vuotta SKY kosmetologi Helena Tauriainen

BellaHelenassa tehdään Sothys kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti!

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Lahjakortit Nyt Tähtihintaan Kaleva Interstitiaali pienempi SKY-kosmetologi Helena Tauriainen Nida Cinar

 Lahjakortit Nyt Tähtihintaan!

[custom-facebook-feed]

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

2 + 8 =