img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Lahjakortti Äidille Oulu Kauneushoitola BellaHelena

OSTA LAHJAKORTTI KAUNEUSHOITOLAAN

https://holvi.com/shop/kauneushoitolabellahelena/

Lahjakortti Äidille Oulu Kauneushoitola BellaHelena

OSTA LAHJAKORTTI KAUNEUSHOITOLAAN

Lahjakortit Kauneshoitola BellaHelena Oulu Lahjakortti 100€

https://holvi.com/shop/kauneushoitolabellahelena/

Kauneushoitola BellaHelenan lahjakortti on aina hyvä lahjaidea – voit ostaa lahjakortin joko rahasummalle 80€, 100€, 130€, 150€ tai suoraan toivotulle hoidolle, esimerkiksi lahjakortti jalka-, käsi- tai kasvohoitoon. Lahjansaaja on aina ikionnellinen pienestä tai isosta kauneushoitolan lahjakortista. Verkkokaupasta (Holvi) ostetut BellaHelenan lahjakortit postitetaan aina samana päivänä 1lk. kirjeenä lahjan saajalle.  Huom! Turusta, Helsingista ostettu lahjakortti voidaan lähettää esim. suoraan Ouluun kun kerrot ostaessasi postitusosoitteen meille. Verkkokaupassa on myös valmis osoiteruutu terveisille. Postitamme arkipäivinä klo 16:30 mennessä ostetut/maksetut lahjakortit samana päivänä.

Hyvä Jalkahoito Oulu Kauneushoitola BellaHelena Blog Featured Image Perushyvä Jalkahoito
author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

5 + 6 =