img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Lahjakortti Isälle Miesten Kasvohoitoon

lahjakortti Kauneushoitola BellaHelenaan – Something New For The Men´s Skin

Hemmottele Isää BellaHelenan Lahjakortilla. Sothys on tuonut uuden miehille suunnitellun kasvohoitosarjan markkinoille. Erityisesti miehille suunniteltu kasvohoito rentouttaa ja syväpuhdistaa (hoito. sisältää ihonpuhdistuksen). Jokainen isä on palkitsemisen arvoinen. Hemmottele isää nyt BellaHelenan Sothys Homme lahjakortilla; saat sen 80€ tarjoushintaan. Todella virkistävä lahjaidea isälle! Toimi heti, isänpäivä on sunnuntaina 13.11.2016.

Osta lahjakortti BellaHelenan Holvi verkkokaupasta tai kauneushoitolasta

BellaHelenan lahjakortteja voi nyt ostaa Holvi Verkkokaupasta kätevästi 24/7. Klikkaa linkkiä, niin pääset helposti ostoksille. Lahjakortit voi myös ostaa kauneushoitolasta. Pikatoimituksiakin voidaan tehdä.  Soita tarvittaessa 044-5522802 ja kysy lisää!

BellaHelena Täyttää 5 Vuotta!

Yrittäjä SKY-Kosmetologi Helena Tauriainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2016 Liiketiloissa

Kauneushoitola BellaHelena täyttää 5 vuotta. Juhlistamme merkkipäivää perjantaina 03.11.2017 BellaFemme -asiakasillan merkeissä. Tilauksessa on rento mukava tilaisuus, jossa on kauneuspisteitä kynsille, meikkiin jne. salaattia ja juomia unohtamatta. Merkitse päivämäärä kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan. Toivon, että BellaHelenaan on aina kiva tulla. Tekemään se pieni kiva kauneusmatka =) LUE LOKAKUUN UUTISKIRJE ja ilmoittaudu mukaan!

Kauneusterveisin,

Helena Tauriainen
Yrittäjä, SKY-kosmetologi

Lahjakortti Isälle Miesten Kasvohoitoon

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

6 + 13 =