img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Lahjakortti Verkkokaupasta

Lahjakortti Verkkokaupasta

Klikkaa lahjakorttikuvia

 Klikkaamalla lahjakorttikuvia pääset suoraan BellaHelenan Holvi Verkkokauppaan 

Lahjakortti postitetaan aina kun mahdollista  samana päivänä 1lk. kirjeenä lahjan saajalle. Sähköpostitse lähetetyt/ toimitetut ovat perillä samana päivänä  

120€ lahjakortti satasella Sothys Kauneushoitola BellaHelena Oulu

120€ Lahjakortti 100€:lla

Sadankahdenkymmenen (120) euron (€) arvoinen lahjakortti sadalla (100€) eurolla 31.12.2022 asti Kauneushoitola BellaHelenaan.  Käy lahjansaajan maksuvälineenä kassalla. Huom! Verkkokauppatarjous. Lahjakortti ostettava verkkokaupasta.

170€ Lahjakortti 150€ eurolla Tähtitarjous Jouluna 2022 Kauneshoitola BellaHelena Holvi Verkkokauppa

170€ Lahjakortti 150€:lla

Sadanseitsemänkymmenen (170) euron (€) arvoinen lahjakortti sadallaviidelläkymmenellä (150€) eurolla 31.12.2022 asti Kauneushoitola BellaHelenaan.  Käy lahjansaajan maksuvälineenä kassalla. Huom! Verkkokauppatarjous. Lahjakortti ostettava verkkokaupasta.

220€ Lahjakortti 200€ eurolla Tähtitarjous Jouluna 2022 Kauneshoitola BellaHelena Holvi Verkkokauppa

220€ Lahjakortti 200€:lla

Kahdeksankahdenkymmenen (220) euron (€) arvoinen lahjakortti kahdellasadalla (200€) eurolla 31.12.2022 asti. Kauneushoitola BellaHelenaan. Käy lahjansaajan maksuvälineenä kassalla. Huom! Verkkokauppatarjous. Lahjakortti ostettava verkkokaupasta.

Lahjakortti Kauneushoitola BellaHelenaan on aina ihana ja hyvä lahjaidea

Tänä jouluna 2022 myönnämme -20€ alennuksen yli 100€ lahjakortteihin. Maksat siis 120€ lahjakortista vain sata euroa. KLIKKAA VERKKOKAUPPAAN

Lahjakortin voi helposti ostaa verkkokaupastamme joko rahasummalle (80€, 100€, 150€) tai suoraan toivotulle hoidolle, esimerkiksi kasvo- tai jalkahoitoon.

Lahjansaaja on aina ikionnellinen pienestä tai isosta kauneushoitolan lahjakortista. Ihanaa omaa aikaa hoidossa.

BellaHelenan Holvi Verkkokaupasta ostetut lahjakortit postitetaan aina samana päivänä 1lk. kirjeenä lahjan saajalle.  Huom! Turusta, Helsingistä jne. ostetut lahjakortit voidaan lähettää suoraan Oulun osoitteeseen, kunhan kerrot sen meille… Verkkokaupassa on myös valmis osoiteruutu terveisille.

Lahjakortit Kauneushoitola BellaHelena Oulu 100€

Lahjakortit Verkkokaupasta

Voit ostaa BellaHelenan lahjakortteja netin yli tietokoneella ja mobiililaitteilla.

Lahjakortit ovat voimassa 4kk ostopäivästä lukien.

Holvi verkkokaupasta ostetut lahjakortit toimitetaan kirjepostina yleensä heti samana päivänä.

Lahjakorttiostoksilla voi käydä myös kauneushoitolassa, joka sijaitsee Oulun Kaupungintalon vieressä Sisustusliike Britan yläkerrassa. Käynti sisäpihalta (portaat 2. kerrokseen). Omat ilmaiset parkkipaikat ylätasanteella heti vasemmalla helpottavat asiointia. 

Lahjakortilla Sothys Detox Energie Kasvohoitoon?

Energisoiva ja saasteilta suojaava SOTHYS DETOX ENERGIE –hoitolinja BellaHelenan uusi erikoiskasvohoito

Ilmansaasteiden haitallinen vaikutus ihon toimintoihin on havaittavissa monella tasolla: Ihon herkkyysreaktiot lisääntyvät, kosteuden haihtuminen kiihtyy ja huokoset tukkeutuvat, mikä aiheuttaa ihon kunnon heikkenemistä (ihon sameus, karheus, mikroflooran epätasapaino) ja sen seurauksena iho ikääntyy ennenaikaisesti.

Sothys Detox Energie -hoitolinjan taustalla on 4,5 vuoden tiedetutkimus, jonka tuloksena kehitetty, Ranskassa patentoitu aktiiviainetrio* suojaa ihoa paremmin saasteiden vaikutuksilta sekä varastoi ja lisää soluenergian määrää kirkastaen ihoa ja tehostaen sen omia toimintoja, jolloin ihon nuorekkuus säilyy.

Lahjakortit Kauneushoitola BellaHelena Oulu Sothys Detox Energie Woman kasvohoito kuva

*orgaaninen seljanmarja, orgaaninen Siperian ginseng ja puhdistavat peptidit; suojaa saasteilta, lisää energiaa solujen sisällä ja puhdistava detox vaikutus.

author avatar
Helena Tauriainen CEO, Founder, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

14 + 4 =