img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Luonnollisen Kauniit Klassiset Ripsipidennykset

000-klassiset-ripsipidennykset-kauneushoitola-bellahelena-oulu-tuuheammaksi-yksi-kuitu-kerrallaan-750x500

Luonnollisen Kauniit Klassiset Ripsipidennykset BellaHelenasta

Kummat ripsipidennykset sopii sinulle parhaiten, volyymiripset vai klassiset?

Ole hyvä ja varaa itsellesi aika netissä BellaHelenan Avoinna24/7 palvelusta Löydät vapaat ajat kohdasta tarjoukset

Oletko harkinnut itsellesi ripsipidennyksiä?  BellaHelenassa ne onnistuvat =) uudet luonnollisen kauniit ripset!

 

Miten Klassiset Ripsipidennykset Eroavat Volyymeista?

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Ripsimallit kuva

Klassiset ripsipidennykset tehdään yksi kuitu kerrallaan. Kuitu kiinnitetään liimaamalla oman ripseen, jolloin se pitenee tai/ja paksuuntuu. Kuituja on eri vahvuisia, pituisia ja muotoisia; klassissa C, volyymeissä L+ C ja D muotoiset kuidut. Klassiset ripsipidennykset suunnitellaan jokaiselle yksilöllisesti omia silmiä korostaviksi sekä halutun muotoisiksi ja pituisiksi niinkutsutusti luonnollisen kauniiksi. Puhutaan myös taylor made ripsistä!

Klassiset Ripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Klassiset yksikuitukuva 750x500

Volyymiripset tehdään kiinnittämällä/liimaamalla omiin ripsiin kuituja, joissa on useampi kuitu/karva samassa. Tämä lisää voimakkaasti ripsien tuuheutta. Volyymiripset ovat nimensä mukaisesti voimakkaamman näköiset. Volyymiripsiä BellaHelenassa tekee Emma Kaasalainen. VOIT LUKEA LISÄÄ VOLYYMIRIPSISTÄ BELLAHELENAN BLOGISTA!

Klassiset Ripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Voluumikuitukuva 750x500

Ripsipidennysten Tekeminen On Käsityötä

BellaHelenassa kaikki kauneutta tekevät henkilöt ovat kosmetologin ammatillisen koulutuksen saaneita henkilöitä. Ripsipidennysten tekeminen edellyttää lisäkoulusta, jonka suoritettuaan saa ripsiteknikon todistuksen. Volyymiripsiä tekevät kosmetologit/ripsiteknikot ovat kokeneita kuitujen kiinnittäjiä. Volyymiripsikoulutukseen pääseminen edellyttää min. 6kk työkokemus klassisten ripsipidennysten tekemisestä. Ripsipidennysten tekeminen edellyttää myös vakaita rauhallisia käsiä ja hyvää näköä. Kuitujen kiinnittäminen liimalla vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta. Täytyy niinkutsutusti tietää mitä tekee. Kokemus karttuu kuituja liimatessa, ripsiä suunnitellessa. Riittävä kokemus ja osaaminen muodostavat ammattitaidon, jolla ripsipidennyksistä saadaan kauniit.

Klassiset ripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Red Head Woman with Eyelash extensions

Klassiset ripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Red Head Woman with Stunning Eyelash extensions

Luonnollisen Kauniit Klassiset Ripsipidennykset BellaHelenasta

LashLovers Klassiset Ripsipidennykset 88€ Janika Pakanen Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen 2017 Suomi 100 Finland

 

Tervetuloa BellaHelenaan!

Klassiset Ripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Klassiset yksikuitukuva lapulla 750x500

Luonnollisen Kauniit Klassiset Ripsipidennykset

 

 

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

10 + 9 =