img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Luxury PlasmaLiner Hoidot Oulussa Kauneushoitola BellaHelena

PlasmaLiner Hoidot Oulussa. Laitteella voidaan hoitaa otsan juonteita, silmien luomet, maksaläiskät, akneihoa jne.

Luxury PlasmaLiner hoidot Oulussa

Aloitamme Luxury PlasmaLiner hoidot alkuvuodesta 2019 Oulussa. PlasmaLiner hoitolaitteella voidaan käsitellä kasvojen alueen ihoa menestyksellä siten, että rypyt katoavat. Plasmaa tuottava patentoitu laite on saksalaista laatua.

Plasmliner laitteen toimintaperiaate on lyhyesti kerrottuna seuraava: Kynän muotoinen hoitolaite muodostaa plasman avulla pienen valokaaren kynän terän ja ihon väliin. Kynää viedään useita kertoja lähelle hoidettavaa ihoaluetta. Hoidon tekijä tietää mitkä kohdat käsitellään. Käsitellyt ihon kohdat höyrystyvät ja kutistuvat. Iho kiristyy ja rypyt oikeavat.

Käsitellyt ihoalueet paranevat muutamassa päivässä. Alkuun ihoon ei laiteta mitään hoitoaineita. Yksi vuorokausi (24h) kuivana. Tämän jälkeen ihoa tuetaan hoitoon suunnitellulla kosmetiikalla. Iho alkaa parantuu ja uudistua. Mahdolliset pienen pienet arvet hilseilevät iholta pois. Toivottu lopputulos on saatu aikaan. Hoitotulos pysyy kasvoilla 2-2,5 vuotta.

Luxury PlasmaLiner -laitteella voidaan hoitaa seuraavia kasvoalueita: sibeliukset, otsan juonteet, silmien ylä- ja alaluomet, silmänjuonteet, harakanvarpaat, maksaläiskät, akneiho ja -arvet, huulenjuonteet, mummurypyt, nasolabiajuonteet, marionettilinjat, leukajuonteet ja leukalinjat.

PlasmaLiner hoitoja tekee Oulussa Helena Tauriainen

PlasmaLiner certificate koulutuksen on Kauneushoitola BellaHelenassa suorittanut yrittäjä kosmetologi Helena Tauriainen. Alla kuva Universal Beauty -koulutuspäivästä, joka toteutettiin Oulussa. PlasmaLiner hoitoaikoja voi varata Helena Tauriaiselle alkuvuodesta 2019 alkaen. Teemme PlasmaLiner hoitoja myös Kauneusklinikkapäivillä. Katso ja tarkista seuraava kauneusklikkapäivä TÄSTÄ LINKISTÄ

PS. Tarvitsemme aina silloin tällöin malliasiakkaita Kauneusklinikka päiville. Jos olet kiinnostunut, ole hyvä ja ota yhteyttä ja kysy lisää yhteistyöstä (esimerkiksi sähköpostitse).

Katso seuraava täyteainehoitojen ajankohta

 

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

8 + 7 =