img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Mikroneulauksella Tuloksia – Siloittaa kasvojen epätasaista ihoa, oikoo rypyt ja juonteet

Mikroneulaus on tehokas kasvojen alueen hoitomuoto, jolla saadaan rypyille ja juonteille kyytiä. Iho alkaa hehkua. Mikroneulauksella saadaan pysyviä tuloksia Jo yhdellä Dermia Medical -hoidolla, jossa käytetään lisäksi mitokondrio boosteria. Hoito auttaa ihoa voimallisesti uusiutumaan ja siloittamaan ikääntymisen merkkejä kasvojen alueella.

Viisi osainen Dermia Medical mikroneulaushoito aloitetaan hedelmähappokuorinalla. Tämän jälkeen kasvojen iho puhdistetaan mekaanisesti polyabraasio laitteella ennen hellävaraista kivutonta mikroneulausta. Hoidon päätteeksi ihoa rauhoitetaan steriilillä wow-maskilla 15-20 minuuttia. Tänä aikana ihoon tehdyt mikrokanavat sulkeutuvat ja vaikuttavat hoitoaineet jäävät hoitamaan ja tukemaan biorevitalisaatiota ihon sisällä. Hoidon aikainen punoitus häviää.

Mitä eroa on rullauksessa ja konehoidossa? Miksi siirryimme Dermia Solution mikroneulauksiin? Aloitimme mikroneulaushoidot noin 10 vuotta sitten Dermaroll tyylisillä rullaushoidoilla. Mekaaniseen rullaamiseen (katso kuva alla) perustuva hoito tarkoittaa mikroneulausta rullaamalla laitetta kasvojen alueella. Rullan kärjessä on pyöreä neulapää neuloineen. Rullavarteen vaihdetaan jokaiselle asiakkaan oma rulla/piikit. CliniCare on yksi valmistajista, jonka rullia käytimme. Rullamikroneulaus ei ole hoitomuotona paras mahdollinen, joten aloimme etsiä vaihtoehtoista parempaa hoitomuotoa. Rullatessa neulat eivät läpäise ihoa kohtisuoraan, eivätkä myöskään nouse ylös kohtisuoraan.

Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita hoitoja, joten tästä johtuen siirryimme 2016 patentoituun Dermia Medical hoitokonseptiin. Dermia hoitolaitteeseen asennettava steriili neulausosa liikkuu kynään asennetun moottorin avulla kohtisuorassa kulmassa kasvoihin nähden. Ihoa lävistävät, Sveitsissä valmistetut ohuen ohuet teräsneulat (0,15mm) liikkuvat edestakaisin iholla millin tuhannesosan tarkkuudella. Dermia Medical -mikroneulaus on erityisen tehokas, turvallinen ja hellävaraisin mikroneulaushoito. Hoito on kivuton. Kasvojen veltostunut iho saa uutta elinvoimaaa ja ihosta tulee kimmoisampi ja kirkkaampi. Iho alkaa hehkua ja uudistua. Puhutaan ihon omasta biorevitalisaatiosta, jossa iho alkaa korjata ikääntymisen muutoksia sisältä käsin.

Microneedling CliniCare mikroneulaus derma roll mikroneulausrulla

 

Dermia Solution Kasvohoito Kykenee Ihmeisiin – Uudella Mikroneulauksella Pysyviä Tuloksia

Dermia Solution kasvohoito tekee ihmeitä KAuneushoitola BellaHelena Oulu

Dermia Solution Anti-Age Kasvohoidot Edustavat Alan Ehdotonta Huippua

Niin kutsutut anti-age kasvohoidot ovat kehittyneet kovaa vauhtia viimeisen 5 vuoden aikana. Yhä parempi teknologia mahdollistaa ainutlaatuisia kasvohoitoja. Dermia Solution anti-age kasvohoitolaitteet ja -aineet edustavat alan viimeisintä osaamista. Rypyt saadaan oikaistua ilman botoxia tai kauneusleikkauksia.  Dermia Solution hoidon tulokset heti ensimmäisen hoidon jälkeen ovat uskomattoman hyviä. Dermia Solution mikroneulaushoidot sopivat myös akne- ja couperosa iholle, joihin on olemassa Dermia Medical laitteet (lue lisää Dermia Medical hoidoista)

Dermia Solution Face Treatment Kauneushoitola BellaHelena Oulu

BellaHelena Aloitti Dermia Solution Anti-Age Kasvohoidot Ensimmäisenä Oulussa

Dermia Solution anti-age kasvohoidot perustuvat biorevitalisaatio hoitoon, jonka avulla saadaan oma iho toimimaan täydellä kapasiteetilla. Ihon toiminta elävöityy näkyvästi, nopeasti ja pysyvästi. Hoitotekniikka synnyttää ihoon mikrokanavia, joita pitkin tehoaineet imeytyvät optimaalisesti. Iho herää korjaamaan itseään. Hoito on kivuton.

Sterileillä Skinfaktor -laitteilla tehtävä kolmivaiheinen kasvohoito on erittäin tehokas. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan uskomattomia tuloksia. Suosittelemme Dermiaa kahden tai kolmen hoidon -sarjahoitona kotihoitotuotteineen, joka suunnitellaan sinulle yksilöllisesti!  Voiko yksi kasvohoito olla näin hyvä? Millaisia tuloksia Dermia Solution anti-age kasvohoidoilla saadaan aikaan?

Dermian kehittäjillä on yli 40 vuoden kokemus kasvojen ihonhoidosta, myös tehokkaat seerumit

Dermia Solution anti-age kasvohoitokonsepti on erittäin toimiva. Hoitokartoitus, kuorinta, mikroneulaus, naamio ja hoitoaineet muodostavat räätälöidyn taylormade -hoitokokonaisuuden. Kasvohoidot aloitetaan aina henkilökohtaisella konsultaatiolla, johon sisältyy:

  • oman hoitohistoriasi läpikäyminen (kosmetologia ja kosmetiikka); hoitolakäynnit, kotihoidot, käyttämäsi kosmetiikka
  • lähtötilanteen selvittäminen; ihosi koostumus ja nykytila (voidaan tehdä kasvoanalyysi kuvantamislaitteella)

Henkilökohtaisen kasvojenhoitokonsultaation tavoitteena on laatia sinun kasvohoidoillesi Dermia Solution aineista ja hoidoista ”resepti” jolla asetetut tavoitteet saavutetaan. Hoidot keskittyvät vahvistamaan, ravitsemaan ja tasapainottamaan ihoa. Dermia Solution kasvohoidoissa käytetään erityisen tehokkaita seerumeja, mutta myös ainutlaatuisia patentoituja steriilipäisiä mikroneulauslaitteita.

Mihin Dermia Solution Anti-Age Hoitojen Teho Perustuu?

Dermia Solution Anti-Age Kasvohoito Skinfaktor Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

Dermia Solution kasvohoidoissa iho kuoritaan hellävaraisesti ja tehokkaasti hedelmähappokuorinnalla. Hoidon kuorinta-aineet valmistetaan Espanjassa. Espanjalaisia hedelmähappokuorintaa, sen vaikuttavia aineita pidetään maailman parhaina. Kuorinnan jälkeen, kun ihohuokoset avautuvat, ihoon tehdään mekaanista käsittelyä joko kahdella tai kolmella hoitolaitteella. Steriilin hionnan ja mikroneulauksen tarkoitus on herättää iho aktiiviseksi ja avata se hoitoaineille. Laitekäsittelyjen jälkeen iho yleensä hieman punoittaa. Näin pitääkin olla. Iho aktivoituu. Skinfaktor -hoitotekniikka synnyttää ihoon mikrokanavia, joita pitkin tehoaineet voivat imeytyä optimaalisesti. Tämä tapahtuu erityisen aktiivisen naamion/maskin alla, joka nopeuttaa hoitavien aineiden tehoa ja imeytymistä. Dermia hoitoaineet ovat mikromolekyyleiltään pienen pieniä. Tästä on selvää tutkittua hyötyä hoidoissa.

Iho herää korjaamaan itseään. Kysymyksessä on maailman ensimmäinen mikroaktivointiprosessi, joka hoitaa, korjaa ja pehmentää ihoa hellävaraisesti. Lopputuloksena iho tuntuu raikkaalta, tiukentuneelta ja hyvin kosteutetulta. Jokainen Dermia -kasvohoidossa käynyt asiakkaamme on ihmetellyt peili kädessä hoidon upeaa lopputulosta. Dermia Solution kasvohoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille – miehille ja naisille.

Uurteet ja Rypyt Häviävät

Skinfaktor ennen jälkeen kuva Kauneushoitola BellaHelena Oulu Dermia Solution kasvohoidoilla on saavutettu hyviä näkyviä tuloksia mm. Australia ja Espanjassa, joissa hoitoja on jo ehditty tehdä tuhansille ihmisille. Dermia Solution hoitojen 3. steriili hoitolaite on kehitetty uurteiden ja juonteiden käsittelyyn (botox neulahoitoja tai kiristysleikkausta ei tarvita). Mikäli et tarvitse uurteiden/ ryppyjen tasoitusta kasvohoito voidaan tehdä ilman uurrekäsittelyä. Tällöin kasvohoito tehdään kahdella hoitolaitteella.

Dermia Solution Kosmetiikka On Pakattu Refill Pulloihin

refill_instructions_small_numbers

Dermia Solution kosmetiikka on pakattu näppäriin ´refill´-pulloihin. Säästyt pullojen ja purkkien roskiin heittämiseltä.

Ensimmäisen ostoksen jälkeen ostat kotiisi vain vaikuttavia aineita hygieenisissä vaihtopakkauksissa. Lasipulloa tai -purkkia sinun ei tarvite ostaa kuin yhden kerran. Säästät luontoa ja rahaa. The peace of mind products! dermia

 

Dermia Anti-Age sarjahoito on tehokas

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisiä Dermia Solution luksushoitopaketteja, jonka hoitotulokset ovat 100% varmoja. Dermia kasvohoito on todella tehokas. Suosittelen sitä juuri nyt. Kosmetologiyrittäjänä olen vakuuttunut uudesta Dermia Solution kasvohoitokonseptista. Dermia Solution hoitoja tekee itseni lisäksi myös muut BellaHelenan kosmetologit.Yrittäjä SKY-Kosmetologi Helena Tauriainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2016 Liiketiloissa

Varaa Nyt Aika Dermia Kasvohoitoon!

VARAA NYT AIKA DERMIA SOLUTION KASVOHOITOON – Vapaat ajat voit katsoa/varata netissä Avoinna24/7 sivuilla, etsi Dermia Solution kasvohoito https://bellahelena.avoinna24.fi/company/

 

Tervetuloa Kauneushoitola BellaHelenaan

Dermia Solution Kasvohoito Kykenee Ihmeisiin –

Uudella Mikroneulauksella Pysyviä Tuloksia BellaHelenassa

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

4 + 2 =