img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Mitä On Kulmakarvojen Laminointi? Upeat kulmat  tunnissa. Onnistuu myös microblading kulmiin.

Mitä on kulmakarvojen laminointi? Upeat kulmat  tunnissa. Kulmakarvojen laminoinnilla saat tunnissa (60min) upeat näyttävät kulmat (onnistuu myös microblading kulmiin).

Omat ohentuneet heikot kulmakarvat voidaan palauttaa käsittelyllä näyttävemmiksi. Laminoidut kulmat pysyvät hyvinä neljästä kuuteen viikkoa.

Tärkeä tieto: Kulmien laminointikäsittely on edullinen (hoidon kesto 60min hinta 62,00€).

Uusi Kauneustrendi Kulmakarvojen Laminointi BellaHelenaan Oulussa

Aloitimme Oulussa 2020 uuden  kulmakarvojen laminointi nimisen kauneuspalvelun. Kulmakarvoille tehdään alkuun permanetti tyylinen pehmentävä käsittely, jonka jälkeen kulmat voidaan taivuttaa ja siistiä haluttuun muotoon. Lopuksi uudet kulmakarvat laminoidaan ja haluttu muoto säilyy viikkoja.

Liuta Kursoria Kuvan Päällä

Voit liuttaa kursoria kuvissa niin näet kulmakarvat ennen-jälkeen käsittelyä. Kulmakarvojen laminointi tekee kulmista upean selkeät ja rajatut. Kaikki tämä yhdessä tunnissa!

Mitä kulmakarvojen laminointi on?

Kulmakarvojen laminoinnilla saat upeat kulmat tunnissa. Laminointi voidaan tehdä myös microblading kulmiin.

Omat ohentuneet heikot kulmakarvat voidaan palauttaa käsittelyllä henkiin. Kulmat pysyvät upeina 4-6 viikkoa. Kulmien laminointikäsittely on edullinen 66,00€/käsittely.

 

Yhteenveto Kulmakarvojen Laminoinnista

  • Laminointi on kulmakarvojen ei-invasiivinen muotoilutyyli, jossa ihoa ei lävistetä
  • Kulmakarvat käsitellään permanenttiaineella, jolloin ne pehmenevät ja antautuvat muotoilulle
  • Pehmennyt karva kammataan haluttuun muotoon; enemmän yläviistoon kuin karvan luontainen kasvusuunta, jolloin karvat asettuvat iholle tuuheamman näköisinä (vertaa ripsien tyvikohotus)
  • Myös pienimmätkin mikrohaivenet kammataan esiin ja kohotetaan
  • Kulmakarvat kestovärjätään laminoinnin yhteydessä

Kuvagalleria jo tehdyistä kulmista

Olemme valokuvanneet kymmeniä ennen-jälkeen kulmia. Saapuessasi kulmakarvojen laminointiin, sinulla on mahdollisuus nähdä valokuvia jo tehdyistä kulmista. Voit siis vaikuttaa lopputulokseen kertomalla kosmetologille omat toiveesi.

Ripset ja Kulmat Yhtäaikaa?

Huom:  Voit ottaa ripset ja kulmat *yhtäaikaa -> kulmien laminointi 66€ ja ripsien tyvikohotus 67€ *Ripset kulmat yhteensä 130,00€ 

*Lash Curla tyvikohotus ripsille ja kulmakarvojen laminointi (sis. kestovärjäykset molempiin) hoitoaika 90min hinta 130,00€ (voim. toistaiseksi). Hoidon voi varata Avoinna 24/7 palvelussa – klikkaa varaa aika 

BellaHelenan ajanvaraukseen voi myös kirjautua Avoinna24 palvelussa, joka sijaitsee osoitteessa https://avoinna24.fi/bellahelena/reservation

Upeat Kulmat Tunnissa 

Nyt saat upeat laminoidut LashCurla kulmat tunnissa ja 1,5 tunnissa saat molempien käsittelyt, kulmien ja ripsien.

Kauneusalan uutuustrendiin -kulmakarvojen laminointi on nyt BellaHelenassa. 

author avatar
Helena Tauriainen CEO, Founder, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

10 + 4 =