img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Miten saan hohtavan ihon? PRX Therapy kuorinta hoito nyt Kauneushoitola BellaHelenassa

Miten saan hohtavan ihon? Kasvojen iho tarvitsee uusiutumiseen ravinteita ja vitamiineja. Ainutlaatuinen PRX Therapy kuorinta käynnistää ihon voimakkaan uusiutumisen. PRX Therapy hoito nyt Bellahelenassa.

Miten saan hohtavan ihon Kauneushoitola BellaHelena PRX Therapy kasvohoidolla 2023

Miten saan hohtavan ihon?

Talvella sisä- ja ulkoilma on kuiva. Kasvojen iho ärtyy, reakoi ja alkaa kiristää. Pelkkä puhdistaminen ei auta. Kasvojen iho tarvitsee uusiutumiseen ravinteita ja vitamiineja. Ainutlaatuinen PRX Therapy kuorinta käynnistää ihon voimakkaan uusiutumisen.

Miten saan hohtavan ihon PRX Therapy kasvohoidolla Kauneushoitola BellaHelena 2023

Tehokas PRX Therapy Peeling kemiallinen kuorinta auttaa…

BellaHelena Instagram Miten saan hohtavan ihon PRX Therapy kuorinnalla Tammikuu 2023

PRX Therapy hoito on todella tehokas kuoriva kemiallinen kasvohoito

PRX-T33 Therapy on innovatiivinen kemiallinen kuorintahoito, joka tunkeutuu syvempiin kudoskerroksiin hoitaen ihoasi käänteisesti.

Tämä patentoitu, FDA:n rekisteröimä kemiallinen koostumus jättää uloimman ihokerroksen vahingoittumattomaksi aiheuttamatta kuoriutumista tai hilseilyä.

Käsittelyssä yhdistyy trikarboksyylihapon tai TCA 33 % (T33) ja vetyperoksidin voima, joka nuorentaa ihoasi ja poistaa epätasaisuuksia ilman odotusaikaa.

Teemme BellaHelenassa PRX Therapy -biorevitalisaatiohoitoja kasvoille ja kaulan alueelle, rintakehän yläpuolelle. PRX hoitojen hinnat löydät BellaHelenan hinnastosta

Kuinka PRX T33 -hoito toimii?

Perinteiset TCA-kemialliset kuorintahoidot voivat aiheuttaa ihon kuoriutumista ja hilseilyä hoidon jälkeisenä vaikutuksena.

PRX T33 hoidossa käytetään ainutlaatuista biorevitalisointiprosessia, jossa käytetään pieniä annoksia vetyperoksidia käynnistämään fibroblastireseptorien kasvun uuden kollageenikuitujen tuottamiseksi.

Yhdistettynä TCA 33 %:n kanssa vetyperoksidi aiheuttaa solusidosten katkeamisen, mikä mahdollistaa kemiallisen formulaation tunkeutumisen syvemmälle papillaariseen dermiskerroksiin. Kysymys on siis hyvästä patentoidusta prosessista.

Hoidon perusta: Keho reagoi hoitoaineisiin luonnollisen paranemisprosessin kautta, mikä johtaa solujen uusiutumiseen, kollageenin muodostumiseen ja ihon uusiutumiseen.

Turvallinen ja nopea hoitomenetelmä

Biorevitalisoiva PRX Therapy -hoito alkaa ainutlaatuisen seerumin levityksellä ihosi merkityille hoitoalueille.

Hoidon aikana olet hyvissä käsissä. Hoitavaa seerumia käytetään vain ihon pinnalla, jotta se tunkeutuu hyvin ihonalaisiin ihokerroksiin.

Samanaikaisesti aineita levitetään pintakerroksille ihon pinnallisten epätasaisuuksien poistamiseksi tai vähentämiseksi.

Ihoa puhdistetaan hellävaraisesti

Kun ennalta määritelty aika seerumin levittämiselle päättyy, kosmetologi puhdistaa ihon hellävaraisesti ja kosteuttaa sitä hellävaraisella kosteusvoiteella.

Ihosi alkaa välittömästi hehkua ja muuttumaan joustavemmaksi, mutta tulokset paranevat edelleen ajan myötä, kun uudet kollageenikuidut lisäävät tuottoa ja parantavat näin ihon joustavuutta.

BellaHelena Instagram Miten saan hohtavan ihon PRX I love beauty Tammikuu 2023

Onko kasvojesi iho PRX-T33 hoidon tarpeessa?

Jos olet tyytymätön ihosi sameaan, karheaan pintarakenteeseen, hienoihin juonteisiin ja ryppyihin kasvoillasi, aurinkovaurioihin, ikääntymispisteisiin, hyperpigmentaatioon, aknearpiin, löysään ihoon dekolteella, voit hyötyä PRX-T33 biorevitalisaatiohoidosta.

Ainutlaatuista PRX-T33 hoitoa voi ajatella ikään kuin kemiallisena kasvojenkohotuksena, jonka avulla vältetään kiristävä plastiikkakirurgia ja kuitenkin saavuttetaan luonnollisen näköinen nuorenta näyttävä terve iho. 

PRX T-33-kemiallinen kuorinta sopii parhaiten ihmisille, jotka haluavat käsitellä useita esteettisiä ongelmia kasvojen, kaulan tai rintakehän yläosassa, mutta jotka eivät halua käydä läpi pitkiä seisokkeja hilseilevän ihon kanssa, mitä yleensä tapahtuu perinteisissä TCA-kuorintaissa. PRX Therapy -hoidolla voit palata kotiin tai töihin samana päivänä.

Hoitoprotokolla

PRX Therapy -hoidossa voidaan suositella neljän hoidon sarjaa viikon välein, mutta yhdelläkin hoito-ohjelmalla tulokset voivat vaikuttaa kuudesta kuukaudesta vuoteen.

PRX Therapy kemiallinen kuorintahoito on ihoa nuorentava kasvohoito.

Miten saan hohtavan ihon BellaHelena Instagram Post PRX I love beauty Tammikuu 2023

PRX-T33 kuorinta

Tämä hoito puhdistaa, tasoitttaa, parantaa ihon laatua, kohottta jakorjaa pigmentaatiot yhdellä hoitokerralla! Hoito jatkuu kotona levitettävillä hoitoaineilla.

PRX T33:n aineen levittämisen jälkeen happaman komponentin aktiiviset aineet tunkeutuvat aktiivisesti ihoon ja uudistavat epidermaalisia kudoksia vaikuttamatta ihon ulkokerroksiin. Siksi PRX T33:a käytettäessä ei ole sivuvaikutuksia, kuten ihon punoitusta tai hilseilyä.

Tiivistelmä Hoidon Eduista

1. Ei neuloja, ei kipua, eikä pitkiä kuntoutus jaksoja!
2. Toimenpide voidaan tehdä talvella ja kesällä. Toimenpide on niin kutsuttu jokasään hoito. Ei vaikuta ihon valoherkkyyteen.
3. Vaikutukset ovat havaittavissa ensimmäisen toimenpiteen jälkeen.
4. PRX-T33:a kutsutaan “nestemäiseksi laseriksi”, koska se on dermisstimulaattori.
5. Kosteuttaa, puhdistaa, tasoittaa, parantaa joustavuutta.
6. Taistelee aknea ja jälkiaknea vastaan.
7. Estää ikääntymisen läiskät.
8. Auttaa dekolteen roikkumiseen.
9. Sopii kaikille ihotyypeille.

PRX T33 kuorinta suoritetaan 3-7 kuorinnan aikana, jonka avulla voit saavuttaa halutun tuloksen ja vahvistaa hoitojen tehoa. Sarjahoidon voi suorittaa kuuden kuukauden välein.

Asioita, jotka estävät PRX-T33 hoidon tekemisen:

1. Raskaus, imetys
2. Yliherkkä iho
3. Tartuntataudit
4. Ihovauriot (haavat, naarmut)
6. Yksilöllinen intoleranssi jonkin lääkkeen komponentille.

Katso video PRX Therapy anti ageing hoidosta

Kauneushoitola BellaHelena

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään Sothys kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti. Kosmetologin ja asiakkaan tavoite on sama – kirkas, kuulas, hyvä iho ja pysyviä tuloksia.

Tervetuloa kokemaan Sothys uutuushoito. Arkeen tarvitaan pieniä ihania rentouttavia hetkiä. Aina ei tarvitse lentää maailman ääriin, jotta saa hymyn huulille. Nyt Sothys TRI Complex erikoiskasvohoitoa tekee myös BellaHelenassa poikani Jarl Tauriainen, joka opiskelee oppisopimus koulutuksella (OSAO) äitinsä jalanjäljissä kosmetologiksi.

Ystävällisin terveisin, Helena Tauriainen, SKY-kosmetologi, yrittäjä

 

Tiimi BellaHelena Oulu Kosmetologit 01.01.2023 Kauneushoitola BellaHelena.fi Internet sivuille
author avatar
Helena Tauriainen CEO, Founder, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

7 + 2 =