img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/
Ota Yhteyttä – Tervetuloa Kauneushoitola BellaHelenaan

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuista kauneudenhoitoa ja hemmottelua Kauneushoitola BellaHelenassa. Me olemme täällä palvellaksemme Sinua ja tehdäksemme jokaisesta käynnistäsi unohtumattoman. Löydä BellaHelena sydämeesi Oulun kaupungista, missä kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaiset odottavat sinua.

Henkilökohtainen Kosketus

Me BellaHelenassa uskomme, että kauneus alkaa sisältä. Olet kutsuttu liittymään yhteisöömme, jossa jokainen kohtaaminen on suunniteltu rikastuttamaan sinua henkisesti ja ulkoisesti. Odotamme innolla mahdollisuutta toivottaa sinut tervetulleeksi ja jakaa kanssasi ainutlaatuista osaamistamme.

Contact With Us

Ota Yhteyttä

(044) 5522-802

OTA YHTEYTTÄ - Aito Kauneus Jokaisessa Vuoden Ajassa - Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Puhelin

(044) 5522-802

Sijainti

Hallituskatu 10 B (2.krs.) Oulu

Sijainti Kartalla

Klikkaa kaarttaa niin löydät perille!

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Google Maps karttahaku

Tee hoitovaraus kauneuden hoitoon

Location

Hallituskatu 10 B (2.kerros)

90100 Oulu, Finland

Phone

(044) 5522-802

}

Hours

Monday – Friday: 10 am – 6:00 pm

Saturdays: 09 am – 5:00 pm

Call or send an Email

Contact With Us

(044) 5522-802

10 + 3 =

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

3 + 6 =