img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Oulun Paras Ripsipidennyksien Tekijä? Upeat Noveau Lashes Ripset BellaHelenasta – Ripset 95€, Huolto 72€ – Pakettihinta 155€ – Lash Lovers Volyymiripset 125€, Huolto 92€ – Pakettihinta 197€

Kauneushoitola BellaHelena Nida Cinar Noveau Lashes Extra Long PauliinalleNida Cinar tekee; Extra Long Lashes Pauliina Räisänen Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2014Kauneushoitola BellaHelena Oulu Nida Cinar Noveau Lashes Extra Long Pauliina Räisänen hymyilee

Etsitkö erityisen hyvää ripsien tekijää, sitä parasta?

Ripsien pidennyksiä on monelaisia, niin on myös tekijöitä. Jokainen nainen haluaisi saada heti kerralla sellaiset ripset, jotka ovat upeat ja, että ne pysyvät paikoillaan. Usein tilanne voi olla niin, että joutuu pettymään. BellaHelenassa asia on päinvastoin. Esimerkiksi kosmetologimme Emma Kaasalainen tekee erityisen ihania ripsipidennyksiä (normaaleja ja volyymeja). Olemme erikoistuneet kaikkeen siihen mitä ripsien laitossa pitää tietää ja osata. BellaHelenassa on tehty ripsiä sadoille asiakkaille, joten uskallamme väitää, että kyllä onnistuu =) olemme monen asiakkaan mielestä Oulun paras ripsipidennyksien tekijä, varmuudella ainakin yksi parhaista. Näin sanovat myös asiakkaamme…

Miksi suosittelemme ripsipidennyksille Beauty Q Coating Sealer ainetta?

Beauty Q Coating Sealer muodostaa ripsien, ripsipidennyksien kiinnityskohtaan suojaavan kalvon ja estää veden, kosteuden pääsyn ripsien ja ripsipidennysliiman väliin. Ripsipidennykset pysyvät suoja-ainetta käytettäessä pidempään paikoillaan. Coating Sealer ainetta laitetaan ripsille 2-3 vrk välein. Riittoisa mascara tyylinen puikko kestää helposti puoli vuotta, joten sen ostohinta 37,20€ tulee kyllä takasin eli hyödynnettyä moneen kertaan. Todella hyvä ja tarpeellinen  vedenpitävä aine – ehdoton suositus.

Minkä tyylisiä ripsipidennyksiä teemme?

LashLovers ripsipidennyksiä on saatavana +L, C ja D kurvisilla kuiduilla. Kirjain kuvaa ripsipidennyksen kaarevuutta. Käytämme näitä tyylejä ja niiden yhdistelmiä.  Pituuksia löytyy alkaen 8mm pituudesta aina 14mm pituuteen asti.  Saatavana on nyt myös erikoispitkiä 15mm-17mm ripsiä ja erityisen tuuheita volyymiripsiä (kts kuvat). Ripsipidennyksien teossa pyrimme aina huolelliseen ja luonnollisen kauniiseen lopputulokseen. Ripset suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti paikanpäällä. Kauneushoitola BellaHelenassa on tehty satoja ripsipidennyksiä. Asiakkaat ovat olleet työnjälkeen tyytyväisiä, joten he kertovat uusista ripsistä ystävilleen ja tulevat säännöllisesti rispihuoltoon.

Klassiset Ripsipidennykset 88€ Kauneushoitola BellaHelena Oulu Janika Pakanen

KATSO VALOKUVIA BELLAHELENASSA TEHDYISTÄ VOLYYMIRIPSISTÄ

Mitä vinkkejä annamme ripsipidennysasiakkaille? Kahteen tuntiin ripsiä ei saa kastella. Suositus on olla erityisen varovainen ja huolellinen ensimmäisen kahden vuorokauden ajan, jotta ripsien liima ehtii takuuvarmasti kuivaa. Vaikka ripset pysyvät hyvin paikoillaan, ei se välttämättä takaa sitä, että liimat ovat saumattomasti kuivuneet. Beauty Q Coating Sealeria suosittellaan käytettäväksi juuri tästä syystä. Ehdoton must on käyttää öljytöntä meikinpuhdistusainetta silmämeikkien puhdistamisessa.”

 

Uusi Ripsientekijä Kosmetologiopiskelija Emma Kaasalainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Mitä jos joku ripsipidennys irtoaa tai ripsi katkeaa?

Aina joku ripsi saattaa joskus irrota, joten sitä vartenhan on olemassa ripsipidennyksien huolto. Ripsipidennyksiä tulee myös huoltaa säännöllisesti, kotonakin. Aika usein varataan heti aika myös huollolle kahden kolmen viikon päähän. On myös mahdollista, että oma ripsi katkeaa ripsipidennyksen mukana. Jos käytät pidennyksiä, etkä muista huoltaa omia ripsiäsi, ne voivat alkaa kuivua. Tällaisessa tilanteessa ripsi tai ripsiä voi katketa pidennyksineen (ripsille on olemassa kasvun nopeuttaja-ainetta). Suosittelemme silloin tällöin vanhojen ripsipidennysten totaalia poistamista ja uusien laittamista vanhojen tilalle. Samassa yhteydessä voidaan tarkistaa omien ripsien kunto. Nythän saa uudet ripset huollolla tarjoushintaan. Onhan se mukavaa, kun tietää varmuudella olevan naisellisen kaunis ja, että ripsipinennykset ovat niin sanotusti luonnollisen kauniit.”

Mitkä asiat käydään vielä läpi ennen hoitoa?

Laatuun pitää panostaa. Jokainen ripsipidennyshoito alkaa esihaastattelulla ja taustatietojen läpikäynnillä. Pyydämme aina asiakkaita lukemaan seuraavat alla olevat kohdat huolellisesti läpi:

● Noveau Lashes ripset ovat synteettistä materiaalia, muotoiltu ripsien muotoa mukaileviksi

● Ripsipidennyksien tarkoitus on tehdä ripsistä paksummat ja pidemmät

● Ripsien pidennys ei aiheuta kipua, eikä tunnu epämukavalta
● Ripsipidennyksien säännöllinen huolto on välttämätöntä
● Noveau Lashes ripsiä ei saa kastella kahteen tuntiin niiden kiinnittämisestä
● Älä mene saunaan, uimaan tai kuumaan kylpyyn kahteen päivään ripsien kiinnittämisestä
● Älä permanettaa tai käytä ripsien taivutinta Noveau Lashes ripsille
● Ripsien kestovärjäys tulee tehdä ennen Noveau Lashes ripsien kiinnittämistä
● Käytä vain vesiliukoista ripsiväriä ja levitä sitä vain ripsien kärkiin
● Älä käytä vedenkestävää ripsiväriä, äläkä poista ripsiväriä öljypohjaisilla poistoaineilla
● Älä hiero ripsiä, puhdistaessasi kasvoja vedellä, taputtele ripset kuivaksi kasvojen pesun jälkeen
● Älä sauno päivittäin
Lisäksi pyydän jokaiselta asiakkaalta ihan kirjallisen suostumuksen toimenpiteen suorittamiseen ja siihen, että koulutettuna Noveau Lashes ripsiteknikkona kiinnitän ripsien pidennykset asiakkaan omien ripsien jatkoksi. Painotan myös asiakkaalle esitietolomakkeessa sitä, että ripset vaativat säännöllistä huoltoa, jotta niissä pystytään säilyttämään Noveau Lashes ripsillä luotu pituus ja paksuus. Hoidon jälkeen annan vielä kirjalliset Noveau Lashes hoito-ohjeet kotiin.”

Ripsipidennyksen hoito-ohjeet 

●älä kastele ripsiä ensimmäiseen kahteen tuntiin kiinnityksestä

●älä käysaunassa, kuumassa kylvyssä tai muutenkaan altista ripsiä kovalle kuumuudelle ensimmäiseenkahteen päivään

● jos haluat käyttää ripsiväriä, valitse vesiliukoinen vaihtoehto

● älä käytä ripsien taivuttajaa, sillä se murtaa liimaa ja heikentää ripsien pysyvyyttä

● puhdista kasvot ja silmämeikki haalealla vedellä ja öljyttömällä silmämeikin poistoaineella

● kampaa ripset päivittäin

● huolla ripset 2-4 viikon välein

RIPSIPIDENNYKSIEN POISTO

●voi antaa pidennyksen kasvaa ulos. Tähän kuluu aikaa 1-3 kuukautta tai

●varaa aika ripsipidennyksen laittajalta poistoa varten

Huom! Älä missään tapauksessa poista ripsiä itse, se saattaa aiheuttaa ripsien katkeamista ja harvenemista!

Ripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelenasta

Oulun Paras Ripsipidennyksien Tekijä? Upeat Noveau Lashes Ripset BellaHelenasta – Ripset 95€, Huolto 72€ – Pakettitarjoushinta 155€ (ripset+huolto)

– Lash Lovers Volyymiripset 125€, Huolto 92€ – Pakettihinta 197€ (volyymit+huolto)

 

Lashlovers Volyymiripset Lashlovers Volume lashes Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Volyymiripset Nida Cinar

Oulun Paras Ripsipidennyksien Tekijä? Upeat Noveau Lashes Ripset tai Lash Lovers Volyymit BellaHelenasta

Emma Kaasalainen ripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelena Oulu Noveau Lashes LashLovers

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

10 + 7 =