img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Pikkujouluja Tiedossa? Kasvot Kuntoon JouluksiPikkujoulut lähestyy Kauneushoitola BellaHelena SKY-kosmetologi Helena Tauriainen

Pikkujoulukausi lähestyy…

Pikkujoulukausi lähestyy kovaa kyytiä, mutta ei hätää – vielä ehdit hoidattamaan kasvot upeaan kuntoon pikkujoulujuhliin ja jouluksi BellaHelenassa… 

Jo ensimmäisen SIPERIAN GINSENG UUTUUS -kasvohoidon jälkeen iho on heleä ja kirkas. Ainutlaatuinen Sothys tuoteuutuus – Siperian Ginseng perustuu Siperiassa kasvavaan ginseng kasviin. Saat uutta elinvoimaa kasvoille. Energisoiva erikoishoito sopii hyvin ensimmäiseksi hoidoksi tehostamaan sarjahoitojen vaikutusta tai yksittäisenä hoitona tuomaan uutta elinvoimaa. Kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille asiakkaille sekä naisille ja miehille.

ENERGISOIVAN ERIKOISKAVOHOITO | SOTHYS® SIPERIA GINSENG – 90 min

1v. Juhlatarjous – Energisoiva  Siperia Ginseng Erikoiskasvohoito  105,00 €

OSTA LAHJAKORTTINA – hyvä  lahjaidea!

Ajattele nyt ihoasi, kasvot kuntoon Jouluksi…

Ajattele nyt ihoasi ja laitata kasvot kuntoon jouluksi. Kasvohoidon tulokset näkyvät jo heti seuraavana päivänä, mutta ovat parhaimmillaan viikkojen päästä hoidoista. VARAA AIKA KASVOHOITOON – saat ihanaa aikaa itsellesi =) Tervetuloa!

Helena Tauriainen, yrittäjä, SKY-kosmetologi

 

PS. BellaHelenassa tehdään Sothys kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti!

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

10 + 15 =