img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Pristine Timanttihionta+Ihonpuhdistus BellaHelenan Kuukauden Tarjous

Pristine Diamond Peel Kauneushoitola BellaHelena mainos Kaleva lehteen 2013 Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi Finland

BELLAHELENAN KUUKAUDEN TARJOUS ON TIMANTTIHIONTA

Nyt sinulla on mahdollisuus saada kasvojen iho tehokkaasti uudistumaan Pristine timanttihiontaan perustuen. Kuukauden tarjous – 60 min – kasvohoito sisältää ihonpuhdistuksen ja Pristine timanttihionnan. Hoidon ovh yhteensä 95,00 €. Nyt tarjoushinta 76,00 €.

PRISTINE TIMANTTIHIONTA – Mitä se on?

Pristine timanttihionta suoritetaan ainutlaatuisella ihonhoitolaiteella, joka poistaa kuolleet ja kovettuneet ihosolut stimuloiden samalla verenkiertoa sekä solutoimintaa. Kirkas, kuulas, pehmyt iho Pritine -kasvohoidolla!

Pristine® timanttihionta +Ihonpuhdistus 76,00 €

PRISTINE timanttihiontahoitoon voi myös ostaa 4 x sarjakortin.

4 x timanttihionta á 69,00€ (45min per hoito) yhteensä 276,00€

Osta lahjakorttina!

KAIKKI BELLAHELENAN TARJOUSHOIDOT VOI OSTAA MYÖS LAHJAKORTTINA. 

Esimerkiksi 4 x Pristine timanttihionnan sarjakortti lahjakorttina BellaHelenan nettikaupasta

Hinta sarjakorttina vain 234,00€ (hinta sis. -15% alennuksen)

SIIRRY TÄSTÄ LINKISTÄ VERKKOKAUPPAAN OSTAMAAN SARJAKORTTIA!

KAuneushoitola BellaHelena Lahjakorttikauppa 2013 Pristine TimanttihiontaPRISTINE TIMANTTIHIONTA – Pristine timanttihionta on ainutlaatuinen ihonhoitolaite, joka poistaa kuolleet ja kovettuneet ihosolut stimuloiden samalla verenkiertoa sekä solutoimintaa. Kirkas, kuulas, pehmyt iho Pritine -kasvohoidolla!

Tervetuloa Kauneushoitola BellaHelenaan =)

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

4 + 7 =