img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Ripsien Pidennys Oulu – Pitkät ja Kauniit Ripset Helposti 

Ripsien pidennys Oulu – Pitkät ja kauniit ripset helposti.

Tutustu Kauneushoitola BellaHelenan huippuluokan volyymiripsiin – ripsipidennyksiin, joissa yhdistyy taidokas ammattitaito, yksilöllinen suunnittelu ja laadukkaat materiaalit.

Ripsien Pidennys Oulu - Pitkät ja Kauniit Ripset Helposti

Mitä on ripsien pidennys?

Ripsienpidennys on kosmeettinen toimenpide, jossa keinotekoisia ripsiä ripsikuituja kiinnitetään luonnollisiin ripsiin luomaan ripsille täyteläisempi ja parempi ulkonäkö.

Tämä ei ainoastaan tuo volyymia ja pituutta, mutta myös korostaa silmiä ja tekee meikkausprosessista nopeamman ja upeamman. Ripsien pidennyksellä saadaan näyttävä lopputulos!

 

Ammattilaisen Tekemät Ripsipidennykset

Ammattilaisen tekemät ripsienpidennykset eivät vahingoita omia luonnollisia ripsiä, vaan luovat turvallisen, kestävän ja luonnollisen ulkonäön, nopeuttaen meikkausprosessia.

Ripsipidennykset Eivät Vahingoita Ripsiä

Ensimmäiseksi, vaikka jotkut saattavat uskoa, että ripsienpidennykset vahingoittavat omia luonnollisia ripsiä, tosiasiassa ammattilaisen tekemänä ne ovat sekä turvalliset, että kestävät.

Toiseksi, luonnonripsien ripsikuidut näyttävät luonnollisilta, kun niitä hoidetaan oikein ja ne pysyvät hyvässä kunnossa pitkään. Olipa kysymyksessä volyymit, hybridit tai klassiset pidennykset.

Uudet nettisivut Ripsien Pidennys Oulu – Pitkät ja Kauniit Ripset Helposti Kauneushoitola BellaHelena gategory kuva 800x600

Miten ripsien pidennys toteutuu?

Ripsien pidennyksen prosessi alusta loppuun käsittää useita vaiheita. Valmisteluvaiheessa ripsiteknikko tarkistaa, että omat ripset ovat kuivat ja puhtaat.

Tämän jälkeen hän ryhtyy asentamaan ja kiinnittämään pidennyksiä erityisellä liimalla. Sinulle liimataan ripsikuituja omiin ripsiin. Tämä on tarkka ja vaativa prosessi, joka vaatii ammattitaitoa ja kokemusta. Käsityötä.

Prosessi Alusta Loppuun Avattuna

 1. – Prosesi alkaa silmäalueiden huolellisella puhdistuksella.
 2. – Ripsiteknikko valitsee yksilölliset ripsikuidut asiakkaan toiveiden ja ripsien luonnollisen kaarevuuden ja pituuden mukaan. Voidaan katsoa kuvia tehdyistä
 3. – Ripset liitetään yksitellen asiakkaan omiin ripsiin, käyttäen erityistä liimaa.
 4. – Prosessi päättyy lopulliseen tarkistukseen ja ripsien harjaamiseen.
 5. – Saatu tulos on luonnollinen, korostaa silmiäsi ja kestää pitkään.
 6. – Ripsiteknikko antaa tarkat ohjeet kotiin 48h alkuvaiheeseen

Miksi valita ammattilainen ripsien pidennyksiin?

Ripsien pidennykset vaativat ammattimaista osaamista turvallisuussyistä. Ammattilaisen käsissä vältät mahdolliset allergiat ja ärsytykset, joita voisi ilmetä, jos et ota huomioon ripsesi ominaisuuksia ja terveyttä.

Asiantuntijan suorittamilla ripsienpidennyksillä saat laadukkaan lopputuloksen, joka säilyttää luonnollisen kauneutesi ja korostaa silmiesi piirteitä merkittävästi pitkään.

Ammattilainen auttaa suunnittelussa

Ammattilaiset osaavat valita juuri sinulle parhaiten sopivat pidennykset tyypin, pituuden ja kaarevuuden mukaan.

Ripsienpidennykset ovat investointi omaan ulkonäköösi. Ammattilaisen tekemät pidennykset ovat kestäviä, näyttäviä ja ne keräävät katseita wherever you go, tarjoamalla sinulle itsevarmuutta ja luontevuutta.

Uudet nettisivut Ripsien Pidennys Oulu – Pitkät ja Kauniit Ripset Helposti Kauneushoitola BellaHelena gategory kuva 800 x 600 kolme kuvaa LashLOvers Volyymit

Ripsipidennykset ovat investointi kauneuteen. BellaHelenasta LashLovers volyymiripsipidennykset

Miten valmistautua ripsien pidennyksiin?

Ennen ripsipidennyksiin saapumista, on tärkeää valmistautua oikein.

Tämä sisältää terveellisen ruokavalion noudattamista ja ripsien puhdistamista kunnolla ennen käsittelyä. Omien ripsien pitää olla kuivat vähintään 2h ennen hoitolaan saapumista.

Vinkit ripsien pidennyksen valmisteluihin voivat vaihdella, mutta yleisesti suositellaan välttämään öljypohjaisia tuotteita ja perusteellista silmämeikin poistoa minimissään 2h ennen hoitoon menoa

Ripsienpidennysten kesto ja ylläpito

Ripsienpidenten kesto ja ylläpito ovat avainasemassa pitkäkestoisia ja kauniita ripsiä varten. Oikea huolenpito pitää ripsesi näyttävinä ja tyylikkäinä.

 

Ohjeita Ripsipidennyksiin

 • Puhdista ripsipidennykset säännöllisesti niille tarkoitetulla tuotteella
 • Vältä öljypohjaisia tuotteita, koska ne voivat liuottaa ripsien liiman
 • Vältä ripsien hieromista tai kovaa koskemista
 • Pidä silmänympärysalue hyvin kosteutettuna
 • Käytä ripsiharjaa pitämään ripset eroteltuina ja järjestyksessä
 • Käy ammattilaisen luona säännöllisesti ripsihuollossa

Tippuuko Ripset? Onko Ripsipidennykset Tehty Oikein?

Tästä tärkeästä asiasta olemme kirjoittaneet aikaisemmin. LUE blogikirjoitus  klikkaa -> Tippuuko Ripset? Onko Ripsipidennykset Tehty Oikein?

Volyymiripset-Yllapida-kauneuttasi-Homepage-Etusivu-BellaHelena.fi-Kauneushoitola-BellaHelena-Oulu-2023-internet-site-Kauneutesi-yllapitamiseksi

Alustat ja tuotteet

Laadukkaat ripsien pidennysalustat ja -tuotteet ovat erittäin tärkeitä hyvän ja pitkäkestoisen lopputuloksen kannalta.

Ne määrittävät, kuinka hyvin pidennykset kiinnittyvät omiin ripsiin ja kuinka kauan pidennykset kestävät.

 • Erikoistuotteet ripsienpidennykseen, kuten hyvälaatuiset liimat, tarjoavat paremman kiinnityksen ja pitkäkestoisen lopputuloksen.
 • Laadukkaat alustat auttavat ripsien hyvin istuvuuden ja luonnollisen ulkonäön saavuttamisessa.
 • Käyttämällä oikeaa ripsien puhdistusainetta ja -hoitotuotteita, ripsipidennykset pysyvät kauniina ja kestävinä pidempään.

Sopivan pituuden ja kaarevuuden valinta

Sopivan ripsien pidennyksen pituuden ja kaarevuuden valinta vaatii asiantuntemusta ja taitoa.

Valittu pituus ja kaarevuus voivat luoda kohotetun ilmeen tai luonnollisen näköiset ultrapitkät ripset, joten ne vaikuttavat merkittävästi lopulliseen ilmeeseesi.

Mikä On Oma Tyylisi?

Ripsien pidennyksen pituuden ja kaarevuuden tulisi sopia yhteen omien ripsiesi kanssa. Ammattilainen ohjaa sinua valitsemaan sopivan pituuden ja kaarevuuden, jotta lopputulos on sekä esteettisesti miellyttävä että mukava kantaa.

Pidennyspituus ja kaarevuus valitaan aina asiakkaan yksilöllisyyden ja toiveiden mukaan. Oikeanlaiset ripset korostavat silmiäsi sopivasti, eikä meikkaamisen tarve ole enää niin suuri.

Pitkät ja kauniit ripset ovat vain ajanvarauksen päässä.

Hyödyt pitkistä ja kauniista ripsistä

Viehättävät pitkät ripset voivat parantaa tyyliäsi sosiaalisen tapahtuman aikana tai vain lisätä hieman luonnetta jokapäiväiseen ilmeeseesi.

Ne tuovat esiin kiiltoa silmissäsi, joka voi saada sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi ja voimakkaaksi.

Pitkät, kauniit ripset eivät ole vain ulkoinen koriste – ne ovat myös merkittävä itsevarmuuden lähde.

Kun katsot peiliin ja näet kiehtovat, korostuneet silmät tuijottamassa takaisin, se voi parantaa itsetuntoasi ja tehdä sinusta naisen, jolla kaikki tuntuu varmemmalta.

Poltteen ja medeloiden karsita

Pidennettyjen ripsien polte ja medelointi voivat aiheuttaa epämukavuutta. Ammattilaisena tiedämme, että näitä haasteita voidaan vähentää ja hallita hoitomenetelmillä, jotka niitä ehkäisevät.

Osoitamme huolellisuutta valitessamme tuotteita, joita käytämme pidennyksissä. Kaikki pidennyksemme ovat hypoallergeenisia ja silti tehokkaita vähentämään poltetta ja medelointia.

Vinkki Ammatilaiselta

Ammattilaisen vinkki: Pidä ripsipidennykset puhtaina ja hyvin hoidettuina, sillä tämä auttaa ehkäisemään poltetta ja medelointia. Muista, että tämä on osa yleistä noudattamiamme hoitokäytäntöjä.

Korostan aina, kuinka tärkeää on noudattaa hoito-ohjeita ripsienpidennysten jälkeen. Ripsienpidennysten huolellinen ylläpito minimoi poltteen ja medeloinnin mahdollisuuden.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset kokemukset ripsipidennyksistä, ja se sisältää epämukavuuden vähentämisen. Tietotaidon ja vuosien kokemuksen avulla olemme oppineet parhaat menetelmät poltteen ja medeloinnin ehkäisemiseksi.

Tippuuko ripset? Onko ripsipidennykset tehty oikein? Ripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelena Oulu LashLovers volyymiripsipidennykset Category Photo woman 2023

Pidennykset Korostavat silmiäsi

Ripsienpidennykset korostavat silmiäsi tuoden syvyyttä ja intensiivisyyttä katseeseesi. Pitkät ja kauniit ripset luovat vaikutelman avoimemmista ja kirkkaammista silmistä, tehden ilmeestäsi kutsuvan.

Vaikka et käyttäisi lainkaan silmämeikkiä, pidennetyt ripset tarjoavat kauniin kehyksen silmillesi.

Ripsienpidennykset voivat muuttaa koko ilmeesi, parantaen silmien luontaista kauneutta ja ilmeikkyyttä. Ne voivat myös auttaa korostamaan silmien muotoa ja väriä, tuoden esiin parhaat puolesi.

The Magic Beauty

On siis pelkkää taikuutta, kuinka ripset voivat tuoda esiin sisäistä kauneuttasi.

On otettava huomioon, että ripsien pidennykset eivät ainoastaan lisää pituutta ja tuuheutta ripsiin, vaan muotoilu ja kaarevuus valitaan siten, että ne maksimoivat silmien luonnollisen kauneuden. Ne voivat esimerkiksi suurentaa silmiä tai korostaa niiden muotoa, toimien kauniina kehyksenä silmillesi.

Jopa pieni määrä lisäpituutta tai täyteläisyyttä ripsissä nostaen esiin silmien luontaisen kauneuden ja ilmeikkyyden, joka voi jäädä varjoon ilman pidennyksiä.

Tarkkaan asennetut ja yksilöllisesti suunnitellut ripsienpidennykset ovat kuin pieni taikakosketus, joka saa silmät loistamaan uudella tavalla.

Säästä aikaa meikkaamisessa

Ripsien pidennykset voivat merkittävästi nopeuttaa päivittäistä meikkausrutiiniasi. Pitkät ja täyteläiset ripset poistavat tarpeen taivuttaa ripsiäsi ja lisätä kerroksia ripsiväriä, jolloin säästät aikaa aamutoimissasi.

Luonnollisen näköiset ripsienpidennykset lisäävät katseeseesi intensiivisyyttä ja pituutta, mikä poistaa tarpeen käyttää jatkuvasti silmämeikkiä. Näin säästät aikaa, jota olisit käyttänyt silmämeikin levittämiseen ja poistamiseen.

Kun käytät vain ripsienpidennyksiä, voit yllättää itsesi kuinka paljon ylimääräistä aikaa sinulle jää käytettäväksi. Jätä silmämeikki suosiolla kotiin ja nauti tuoreesta, luonnollisesta ilmeestä, joka korostaa kauniita silmiäsi.

Ripsien Pidennys Oulu – Mitä odottaa ripsien pidennyksiltä Oulussa?

Ennen kuin hankit ripsienpidennykset Oulussa, on tärkeää ymmärtää mitä odottaa. Oulun ammattilaiset keskittyvät luomaan luonnollisen ilmeen käyttäen laadukkaita materiaaleja ja yksilöllisiä suunnitelmia jokaiselle asiakkaalle.

Monet saattavat miettiä, onko ripsienpidennysten hankinta Oulussa hyvä idea. Vastaus on kyllä. Oulun ripsitekijöiden korkea ammattitaito, laaja valikoima pidennyksiä ja helppo ajanvaraus tekevät kokemuksesta miellyttävän ja stressittömän.

Ammattitaitoiset ja koulutetut tekijät

Ripsienpidennysten tekijän – ripsiteknikon – koulutus on avain laadukkaiden, turvallisten ja kestävien ripsipidennysten luomiseen. Koulutetut tekijät tuntevat tarkan prosessin ja osaavat käsitellä ripset vaurioittamatta omia ripsiäsi.

Taitava ripsiteknikko ymmärtää, miten ripsien pituus, kaarevuus ja paksuus tulisi mukauttaa jokaisen yksilöllisten kasvonpiirteiden ja toiveiden perusteella. Ammattilaisen asiantuntemus on korvaamaton.

Kauneushoitola BellaHelenassa pipsienpidennysten asiantuntijoilla on tarvittavat taidot ja tiedot, joita tarvitaan laadukkaita ripsienpidennyksiä varten. Heidän LashLovers -ripsikoulutuksensa ja kokemuksensa takaa, että sinä saat top-of-the-line-tuloksia.

Taidokkaat ripsiteknikot BellaHelenassa yhdistävät koulutuksensa ja kokemuksensa tarjotakseen sinulle ulkonäön, josta olet aina uneksinut. Ihailtavat ripset ovat vain ajanvarauksen päässä.

Laadukkaat ja kestävät materiaalit

Laadukkaat ripsipidennykset kestävät pidempään ja näyttävät luonnollisemmilta. Materiaalin laadun merkitys korostuu, kun tavoitteena on pitkäkestoiset, oikein tehdyt ripsipidennykset.

Korkealaatuiset ripsipidennykset ovat tärkeitä, sillä ne eivät vahingoita omia ripsiäsi. Huippulaadukkaat materiaalit ovat myös mukavampia käyttää, eivätkä ne aiheuta ärsytystä tai allergisia reaktioita.

Ripsienpidennysten laadulla on suora vaikutus niiden ulkonäköön ja kestävyyteen. Laadukkaat pidennykset näyttävät luonnollisilta ja pysyvät hyvinä pidempään, tarjoten asiakkaalle paremman kokemuksen ja lopputuloksen.

Yksilöllinen suunnittelu ja sovitus

Ripsienpidennysten suunnittelu ja sovitus ovat avainasemassa luonnollisen ja kantajaansa tsemppaavan lopputuloksen saavuttamiseksi. Oikeanlaisen designin löytäminen on yksilöllistä ja vaatii sekä taidetta että tieteellistä näkemystä.

Räätälöidyt ripsipidennykset tarkoittavat, että ripset on räätälöity juuri sinun silmillesi, niiden muodolle ja tarpeillesi. Se on tärkeää, koska kaikki silmät ovat erilaisia, joten yksilöllisesti suunniteltu setti takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Ammattitaitoinen ripsiteknikko osaa arvioida, mikä pituus, paksuus ja kaarevuus sopivat parhaiten juuri sinun silmämuotoosi ja -kokoon. Hän suunnittelee pidennykset, jotka korostavat kauniisti sinun silmiäsi ja saavat ne näyttämään mahdollisimman luonnollisilta.

Ripset suunnitellaan ja sovitetaan yleensä ennen varsinaista pidennyksien asentamista. Tällä tavalla ammattilaisemme pystyy varmistamaan, että saat juuri sellaiset, kauniit ja nuolet ripset joita olet toivonut.

Räätälöidyn suunnittelun ja sovituksen ansiosta ripsesi eivät tunnu raskailta tai ärsytä silmiäsi, vaan tunnet niiden tuovan lisää volyymia ja pituutta omiin ripsiisi luonnollisen kevyesti. Tämä on tärkeää myös silmiesi terveyden kannalta.

Luonnollisen näköiset ripset

Luonnolliset ripsipidennykset toteutetaan hienovaraisella taidolla, jolla asiakas saa luonnollisen näköiset, mutta silti vaikuttavat ripset. Valitsemalla luonnollisen ripsipidennyksen voit saada pitkät ja kauniit ripset, jotka eivät niytä liioitelluilta.

Luonnollisen näköisten ripsienpidennysten ylläpito vaatii huolellisuutta ja ammattitaitoa. Oikeanlainen puhdistus ja hoidon noudattaminen pitävät ripsipidennykset kauniina ja kestävinä.

Ripsipidennykset Oulussa korostavat silmiäsi luonnollisesti ja tehokkaasti. Voit nauttia pitkäkestoisista, upeista tuloksista, jotka tuovat esiin sinun kauneutesi.

Ripsien pidennykset Oulussa – Valitse laatuA

Oulussa ripsienpidennyspalvelujen laadun valinta tarkoittaa, että saat pitkäkestoiset ja upeat ripset ammattitaitoisilta ja koulutetulta tekijältä. Se tarkoittaa myös yksilöllistä suunnittelua ja sovitusta, sekä laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, jotka saavat ripsesi näyttämään luonnollisilta.

Edullisten ja kalliimpien ripsienpidennysten välillä on merkittävä ero. Korkealaatuiset ripsienpidennysten materiaalit ovat kestävämpiä ja mukavampia käyttää. Lisäksi ammattilainen osaa valita sopivan pituuden ja kaarevuuden, joka korostaa parhaiten silmiesi kauneutta ja luonnollista muotoa.

Kokemuksella ja ammattitaidolla

Volyymiripsien asiantuntijan valintaan kuluneen koulutuksen ja kokemuksen pohjalta takaa sen, että saat luonnollisen näköiset ja kestävät ripset. He tietävät tarkalleen, kuinka ripsienpidennykset asetetaan oikein ja vahingoittamatta omia ripsiäsi.

Ammattitaito takaa myös sen, että ripsien pidennykset ovat mukavat käyttää. Kokenut asiantuntija osaa valita juuri sinulle sopivat pidennykset, jotka eivät rasita liikaa omia ripsiäsi ja jotka istuvat luontaisesti silmäsi päällä.

Ammattitaidolla on myös suuri merkitys ripsienpidennysten pitkäikäisyydelle. Kokeneen asiantuntijan tekemät pidennykset kestävät pidempään ja säilyttävät kauniin ulkonäkönään useita viikkoja.

Ripsienpidennykset ovat investointi ulkonäköösi ja itsevarmuuteesi. Siksi on tärkeää valita asiantuntija, joka ymmärtää ammattinsa merkityksen ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen.

Merkitsevä osa ammattitaidosta on tavoittaa kunkin asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet. Ammattilainen osaa yhdistellä eri pituuden ja kaarevuuden ripset saavuttaakseen asiakkaan toivoman ilmeen.

Laaja valikoima ripsienpidennyksiä

BellaHelena Oulussa tarjoaa laajan valikoiman ripsienpidennyksiä vastaamaan erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Valikoiman monipuolisuus mahdollistaa juuri sinulle sopivan tyylin löytämisen, oli se sitten luonnollinen tai dramaattinen. Tämä takaa myös yksilöllisen lopputuloksen ja parhaimman mahdollisen asiakaskokemuksen.

Erityyppisiä ripsienpidennyksiä ovat klassiset, volyymi- ja hybridiripset. Jokaisella tyypillä on omat etunsa ja ominaisuutensa, minkä vuoksi ammattilaisen konsultaatio on arvokas valinnan tukena. Oikean tyyppiset pidennykset parantavat silmiesi luonnollista muotoa ja korostavat katsettasi.

Laaja valikoima ripsienpidennyksiä Oulussa sisältää eri pituuksia, paksuuksia ja kaarevuusasteita. Sen ansiosta asiakkaat voivat saada aidosti yksilölliset ja omiin toiveisiinsa perustuvat pidennykset. Se ei ainoastaan tee lopputuloksesta paremman, vaan lisää myös asiakaskokemuksen positiivisuutta.

Ripsienpidennysten valikoiman laajuus antaa asiakkaille mahdollisuuden tuntea itsensä erityisiksi ja ainutlaatuisiksi. Jokaisella asiakkaalla on mahdollisuus saada räätälöidyt ripsipidennykset, jotka vastaavat hänen persoonallista tyyliään ja kauneuden ihannettaan. Tämä palvelu parantaa asiakaskokemusta merkittävästi ja antaa asiakkaalle tunteen omasta ainutlaatuisesta kauneudestaan.

Tilaa ajanvaraus helposti

Ripsien pidennyksen varaaminen onnistuu vaivattomasti verkkosivuiltamme. Selkeä ajanvarausjärjestelmä opastaa valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan palvelun sekä halutun ajankohdan.

Online-ajanvaraussivustomme on suunniteltu siten, että se on käyttäjäystävällinen ja nopea. Muutaman klikkauksen jälkeen ajanvaraus on valmis ja voit keskittyä arjen muuhun menoon.

Ajanvarausjärjestelmä säästää sinua vaivautumasta puhelimitse tai paikan päällä tapahtuvaan ajanvaraukseen. Voit hoitaa ajanvarauksen kotona, töissä tai missä tahansa oletkaan ja milloin vain parhaiten sopii sinulle.

Verkkosivustollamme voit myös tarkastella vapaana olevia aikoja ja valita itsellesi parhaiten sopivan. Huolehdi ripsistäsi helposti ja nopeasti varaamalla aikasi netin kautta.

Mitä vinkkejä kannattaa lukea, jotta saan hyvät ripsienpidennykset Oulussa?

Jos haluat saada hyvät ripsienpidennykset Oulussa, tässä muutama vinkki, joita voit ottaa huomioon:

1. Etsi ammattitaitoinen tekijä: Ensimmäinen askel on löytää luotettava ja ammattitaitoinen ripsienpidennystekijä Oulusta. Voit etsiä suosituksia ystäviltäsi tai tutustua eri kauneushoitoloiden arvosteluihin ja verkkosivuihin. Varmista, että tekijällä on asianmukainen koulutus ja kokemus ripsienpidennysten tekemisestä.

2. Keskustele toiveistasi: Ennen pidennysten tekemistä on tärkeää keskustella tekijän kanssa toiveistasi ja odotuksistasi. Kerro millaista lopputulosta olet hakemassa ja kuuntele myös tekijän neuvoja. Ammattitaitoinen tekijä osaa ottaa huomioon kasvojesi muodon, ripsejesi kunnon ja omat toiveesi, jotta lopputuloksesta tulee divine 🙂

 

Mikä on ripsienpidennyksien hinta Oulussa?

Ripsienpidennyksien hinta Oulussa vaihtelee yleensä riippuen siitä, missä kauneushoitolassa ja kenen ripsiteknikon luona käyt. Keskimäärin uudet ripsienpidennykset maksavat Oulussa noin 80-130 euroa. Hintaan vaikuttaa usein myös se, millaiset ripsienpidennykset haluat – onko kyseessä klassiset ripset, hybridit vai volyymiripset, sekä se, kuinka paljon aikaa ja työtä ripsiteknikko joutuu käyttämään pidennyksien panostamiseen.

On tärkeää ottaa huomioon, että ripsienpidennyksissä ei kannata tuijottaa pelkästään hintaa, vaan myös laatu ja tekijän ammattitaito ovat tärkeitä. Laadukkaat ripsienpidennykset kestävät pidempään ja näyttävät luonnollisemmilta, joten kannattaa panostaa hieman enemmän rahaa hyvään lopputulokseen. Liimapalleroita tai paino ripsissä eivät kuulu asiaan, olipa hinta mikä tahansa.

Kun valitset ripsienpidennyksiä tarjoavaa paikkaa Oulussa, on hyvä tarkistaa, että onko kauneushoitola ja ripsiteknikko asiansa tasalla.

Mitä vinkkejä voisin saada, jotta saan hyvät ripsienpidennykset Oulussa?

Jos haluat saada hyvät ripsienpidennykset Oulussa, tässä on muutamia vinkkejä:

1. Etsi ammattitaitoinen ripsiteknikko: Kun valitset ripsienpidennyksiä tarjoavan salonkin tai hoitolan, varmista, että heillä on koulutettu ja ammattitaitoinen ripsiteknikko. Tämä takaa, että saat laadukkaan ja pitkäkestoisen lopputuloksen.

2. Tutustu tekijän portfolioon: Pyydä nähdä tekijän aiempia ripsienpidennystöitä ja portfolioa. Tämä auttaa sinua arvioimaan heidän taitojaan ja tyyliään. Jos mahdollista, keskustele myös aiempien asiakkaiden kuvia saadaksesi palautetta heidän kokemuksistaan.

3. Kysy käytetyistä materiaaleista: Hyvä ripsiteknikko käyttää laadukkaita ja turvallisia materiaaleja, kuten hypoallergeenisia liimoja ja aitoja silkki- tai minkkaripsiä. Kysy tekijältä.

F.A.Q.

Usein kysyttyä
Ripsien pidennyksistä

Ammattitaidolla kiinnitetyt ripsikuidut pysyvät kiinni omissa ripsissä. Ne eivät tipu. Ripsipidennysten huoltoväli on 4 viikkoa. Pikahuoltoja ei tarvitse tehdä.

Yleisin syy ripsikuitujen tippumiseen on meikki. Omat ripset puhdistetaan liian myöhään kauneushoitolaan saapuessa. Omat ripset tulee olla puhtaat ja kuivat.

Voit lukea lisää ripsipidennys asiaa BellaHelenan Blogista Tippuuko Ripset Onko Ripsipidennykset tehty oikein?

Kasvohoidon varaamisesta

Mietityttääkö mikä kasvohoito olisi sopiva? Minkähän hoidon varaisin? Jos olet tulossa BellaHelenaan 1. kertaa, niin voit varata vaika peruskasvohoidon tai ihon puhdistuksen. Jokainen kasvohoito aloitetaan alkukartoituksella, jonka jälkeen kosmetologi voi suositella sinulle sopivempaa kasvohoitoa. Varaamasi hoito ei ole siis lopullinen.

Parkkipaikoista

BellaHelenalla on sisäpihalla 3 ilmaista asiakas parkkipaikkaa. Sisäpihaa valvoo nykyään ParkkiPate, joten auton etuikkunalle pitää hakea aulasta pysäköinti lappu. Ei tarvitse etsiä vapaa p-paikkaa. Meillä löytyy sinulle parkkiruutu, kun tulet kauneudenhoitoon.

Mistä BellaHelena löytyy?

Kauneushoitola BellaHelena löytyy Oulun kaupungintalon vierestä. Klikkaa punaista Google Maps kartalla -nappulaa (yllä) tai/ja katso ajo-ohje video (alla). Tarvittaessa soita.

KAUNEUS ON MAHDOLISTA…

Puhdista kasvojen ihoa säännöllisesti omien kasvojen ihotyypille sopivalla puhduistusaineella. Kysy neuvoa omalta kosmetologiltasi.

Käytä hyvää laadukasta kosmetiikkaa, niin ihosi voi upeasti. Kannustamme ylläpitämään kauneutta. Se onnistuu hyvällä kosmetiikalla ja hoidoilla.

Jalkoja, käsiä, kynsiä, vartaloa, kulmakarvoja – kaikkia kehon osa-alueita voi ja kannattaa hoitaa. Kun pidät itsestäsi jatkuvasti hyvää huolta niin voit paremmin. On fyysinen keho, mutta myös emotionaalinen. Mieli rakastaa kauneutta.

author avatar
Helena Tauriainen CEO, Founder, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

8 + 7 =